228

Анонимен

преди 13 години

Абе герберите, нали и Мургина е работодател на въпросната НАП-аджийка, та по логиката на Боко, що да не може да се намеси и да каже кой да е на работа и кой не - в случая накарала я е да си пусне молба за напускане. Боко пък накара Танов да разпореди на Манченко да върне ТЕЛ-каджията на Терминал 2! Открийте разликите...ако можете. Не вземам страната на Мургина, просто искам да кажа, че е извършила престъпление и това е факт, но какво е извършил Боко?! Я се понапрегнете.

227

Брадъра

преди 13 години

Ами или изпъната на площадТя нан мън или еднопосочен билет за Магадан

226

Анонимен

преди 13 години

къдя съ милярдитеееее....тоя *** никои го не интересуваааа

225

МАЛИНА

преди 13 години

МАЛКО И СА

224

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ КРАВА ДА ЗАБРЕМЕНЕ, ТА ТОТА ЩЕ Е ЧУДО. ОСВЕН ТОВА ПРИСЪДАТА Е МАЛКА НЕКА ПОНЕ 10 ГОДИНКИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!

223

Анонимен

преди 13 години

Съвет към подсъдимата - Мила Г-жо Мургина - да вземе да се напънете и да забременеете, а като се роди детето - да го кръстите я Бойко, я Бойка!!!. Гаранция, че ще лежите 1 година или даже ще получите условна, заради чистото ви съдебно минало. А и ще увеличите раздаемостта!!!

222

Червената помия

преди 13 години

228, прав си.Но няма да стане.Гарга на гарга око не вади.По този начин сега силните на деня могат да кажат на следващите-"Когато паднемот власт може да ни съдите и да конфискувате имота ни!" .А те-не искат точно това.Има негласно съглашение между всички, независимо от цвят и партия, да не се закачат и да не им се търси сметка реално като не са на власт, или по време на властта.Да сте мидяли до сега някой осъден?Независимо какво е правил и колко е крал по време на мандата си?Демагогията е пълна.

221

деси

преди 13 години

Интересно, някой изобщо наясно ли е с това че обвинения има ,присъди също, ефективни ли са обаче? Или скоро може да срещнем случайно въпросната особа да се разхожда в някой мол,след като в медиийте гръмко обяват че вече е в затвора!Очакваме абсурдите и своеволията на следващият "нап-шеф".

220

jeinav

преди 13 години

защо ви е нужно да лежи в затвор Предлагам-да се отчужди всичко,което има тя и най близки роднини Пари,имоти ...нека с акъл се пребори за да живее.Какво ще я храним по общежития...Къщи по селата-колкото щеш...да сее картофи и тютюн...

219

Novina

преди 13 години

Mnogo pribarzano se zaradvahte..tazi njama da legi v zatvor...po BNT-novinite kazaha che ste givee 4 godini v obshtegitie....ha ha ha ha ha, znachi sas sauna i televizor s DVD !!!!Pak ni prezakaha bratja !!!

218

George11

преди 13 години

Интересно как съдия Тодорова се реши да осъди Мургина на 4 г. затвор.Сега кол ежките й от САС ще се опитат да намалят присъдата й наполовина.Дано липсата на военния шеф на САС ген. лейтенант Пенгезов им повлияе благотворно и те най-сетне да разберат,както колежките им от СГС,че коледната промоция свърши и те започват да съдят както закона повелява.Би трябвало да схванат,че времето на безнаказаните присъди вече си отива и че те или трябва да съдят, или да се махат.

217

марти

преди 13 години

Мамантос ли си,*** ли си не те знам,но е време да си вземеш хапчетата!!!Така,че...марш да ги търсиш!!!

216

марти

преди 13 години

Присъдата може да се обжалва на още ДВЕ ИНСТАНЦИИ?!Така,че има ли още наивници,които да вярват,че има...присъда???

215

Мамантос

преди 13 години

Да и` ядете оная работа, злобни простаци!

214

Тетразона

преди 13 години

Ами работодателите и, ами покровителите и седнишев, Орехчето, Ровч.?

213

Анонимен

преди 13 години

Присъдата може ли да се обжалва, ако да забравете, че има осъдителна присъда!

212

Анонимен

преди 13 години

И на 100г да я осъдят няма и ден да прекара в затвораВсичко е театър за заблуда на стадото

211

Червената помия

преди 13 години

Не се безпокойте, няма да и пръснат сливата в Сливенския затвор, както писаха по-долу.Това е едва първата инстанция, а има още две.Ще обжалва до дупка, и след 5 години ходене по дела, ще я осъдят условно.Готов съм да се басирам със всеки.Не съм гербер, но Мургина не по Гербово време изнудваше хората, Мамантос.Твърдо съм убеден обаче, че всичко свързано със съд на публичнти личностни, като Топлото, Масларова, Мургина Доган и сие е само демагогия и прах в очите на хората.Ами акозапочнатда говорят?

210

Анонимен

преди 13 години

Браво на съдиите!Първата справедлива присъда!Това трябва да накара много бандитчета да се откажат да бъркат в кацата с общия мед,да забравят годините,когато правителството ги защитаваше!

209

Анонимен

преди 13 години

Колега , прокуратурата ще обжалва / че не са и дали по голяма присъда / не тя ...