33

1488

преди 13 години

*** им на салатите :D

32

до 28

преди 13 години

защо пък да се забраняват. никой не те кара насила да ядеш в макдоналдс. ако се поддаваш на евтина реклама, значи си *** и заслужаваш ***, които ядеш

31

as

преди 13 години

Niamam kirilica na rabotata zatva ne me sudete!Pritejatel sym na 4udesen hroni4en gastrit vupreki tova moga spokoino da hapna 6kembe 4orba s mnoo 4esun i luito v koiato i da e kvartalna kru4ma bez nikakuv problem-no edin sandvi4 ot Mcdonalds i se po4va povru6tane spazmi ,koito ima znae kak e- edin bog znae kvi himii ima vutre za da mi reagira stomaha po zle ot kolkoto na salamka ot centralna gara:)

30

Анонимен

преди 13 години

То че ще си умрем, ще си умрем- ама как...Ако трябва да се мъчиш от хиляда и една болести преди това, друго ще разправяш, явно нищо ти няма. Що се отнася до здравословно хранене и Макдоналдс - не го вярвам, хората, които се хранят здравословно не ходят на такива места, с такава слава/е може би само американци ще се излъжат/. Лошото е , че децата се награждават не с хубав плод и играчка, ами с ядене в макдоналдс - така отрано развиват вкус към мазните и вредни храни, а не към здравословните

29

Анонимен

преди 13 години

Работил съм в McDonald`s и много добре знам, че храните са им пълна отврат. Като почнеш от салатите и стигнеш до хамбургерите. Почти всичко идва дълбоко замразено, хлебчетата, питките, меса и т.н. Продуктите са им наблъскани с консерванти и имат много голяма трайност. Химия от всякъде. Единственото положително е че се спазва безупречна хигиена. Контрола наистина е голям и се спазват всички стандарти, но само толкова.

28

hh

преди 13 години

Техните хамбургери и картофки трябва да бъдат забранени като вредни за здравето на човека. Заместването със салата е лицемерно и осъдено на неуспех. Лицемерно, защото в продължение да десетилетия те са спомагали вредното хранене, а сега едва ли не са загрижени за здравето и живота на потребителите. Неуспех, защото цената на салатата ще намалее, но за сметка на качеството. Естествено, ще опитат и да използват репутацията на салатата като нещо полезно и ще я набъкат със сосове и изкуств. месо.

27

Анонимен

преди 13 години

Престанете с тия неразвалящи се картофки. Я пробвайте да си направите картофи във фритюрника у вас, само че с палмово масло, в каквото ги правят по веригите за бързо хранене и ще видите, че пак няма да се развалят. Всичко идва от това, че тепературата е по-висока и напрактика всичко в картофа изгаря и остава само мазнина и сол. А това както знаем не се разваля бързо. Това е просто, вредно е - да, но картофите им не са направено от "извънземни" химикали и консерванти.

26

МОДА

преди 13 години

В тези Ресторанти модел за здравословна храна е - Салата от марула без сол и олио и пак салата от водорасли обезсолена.И това струва много пари,а готвача си умира от смях за глупаците подлъгани от Рекламата.Очаквам скоро Овчарската салата да е смес от трева и сено подправена с коприва.

25

Мен

преди 13 години

McDonald`s и "здравословно" е оксиморон.

24

Анонимен

преди 13 години

Смятате ли, че китайските ресторанти или дюнерджийниците превъзхождат Макдоналд'с? Или може би като отидете в магазина ще успеете да ми посочите поне един колбас (траен или не), в който да няма консервант от група 250 (канцерогенен)?Значи истината е следната: или си купуваш базови храни - месо, брашно, яйца и пр. и си правиш почти всичко сам (вкусно, здравословно, но много ангажиращо), или избираш колбаси, полуфабрикати и пр., вериги за бързо хранене - пести време и усилия, но пък има вреди.

23

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера какви са тези плюнки срещу Макдоналд'с пък и подобните вериги?!Който има познати, които работят в подобни ресторанти знае, че тези са американци и си бачкат си по техния начин, т.е. компромиси с качеството и хигиената не се правят.Друг е въпросът, че бялото хлебче, панировките, пърженото, пикантните сосове, газираните напитки наблъскани със захар или подсладители и т.н. са вредни, особено, когато се приемат в комбинация и то системно и най-вече от хора не първа младост.

22

до 12-ти

преди 13 години

На български се казва "белтъци" а не "белки". Белката е гризач, става за кожени яки и шапки, каквито вие, руснаците, много обичате да носите в сибирския студ.Тук май наистина има само платени писачи от Русия, които по цял ден пишат срещу Америка, онзи ден даже се радваха и благодаряха, че в Америка някакви хора били замръзнали от студ. Не ви е срам. Поне научете български като хората, за да не дразните. Иначе никой не ви вярва на пропагандата, нищо че ви плащат от Позитано 20.

21

Анонимен

преди 13 години

Говорите глупости , родители водят децата си там защото не са достатъчно информирани какво съдържа хранта там , вероятно са чували , че е вредна , ама всеки си говори за неговите си филми , не можеш да вярваш на всичко, което чуеш , едва ли има общо с това да ги оставят за малко на мира

20

преди 13 години

да си призная / никого не съм ходил там / а съм на 3 крачи / може би съм изостанал много

19

Димитър

преди 13 години

Който не пие, не пуши и яде здравословно, ще си умре здрав!

18

Анонимен

преди 13 години

Четох преди време,че салатите им са със същото количество калории,както и 1 техен сандвич.Зеленчуците са третирани с химикали за по-голяма трайност,дресинга е много калоричен,ако има меси ти е с много Е-та,кашкавал,чйца варени със срок на годност 1 месец та си направете извода за каква храна става на въпрос.Иначе я водят салата за заблудените.

17

жалко

преди 13 години

Ами нали точно мама и тати водят от малки дечицата си в тези заведения,защото им е удобно децата им да се прехласват по играчките и по-дълго време ''да не им досаждат''.И тези хора са родители...мъка...

16

леля Ви

преди 13 години

не искам да те притеснявам, ноима и експеримент от 6 месеца, за които на храната и няма нищо. Най-жалкото е, че всекидневно виждам как явно в междучасие, се изсипва цяла сурия малки деца към Мак Доналдс в подлеза на Софийкия университет...жалко, че мама и тати не ги е грижа с какво се хранят децата им.напротив, чувала съм как майка наказва детето си с '' ако продължиш да правиш така, повече няма да ходим в Мак ДОналдс''

15

Анонимен

преди 13 години

От тези вериги за бързо хранене, може би само в Събуей храната що-годе става за ядене. Останалите са пълен отврат.

14

леля Ви

преди 13 години

ако салатите им са същият ***, който предлагат и в момента - не мерси. не знам човек, колко трябва да е *** за да си купи салата на мак доналдс за тези пари..тук дори не залагаме на цена-качество, защото Мак Доналд мноого отдавна не са критерий за качество, а точно обратното