13

swordfish

преди 13 години

DO 9.PSETATA SI LAYAT,KERVANA SI VARVI!!!

12

pachangel

преди 13 години

За съжаление евреите като заграбиха палестинската замя се окопаха и с помоща на еврейската колония САЩ ще продължи да тероризира арабския свят.Лошото е че евреите се окопаха и у нас и започнаха да пият и нашата кръв.

11

poohy

преди 13 години

ББС за сега не е установил достоверността на документите от независими източници.

10

хех:)

преди 13 години

До Петьо-Еврей:абе...ти май не си у час:) някога да си виждал щастлив българин по тая логика?вземи прочети малко за арабите в ранното средновоковие и ги сравни с християнска Европа, или за турците преди упадъка и виж по това време с кво се занимават назапад :)И как реши, че турците и арабите имат еднакво развитие с ***? Те половината ЕС е по-зле развита и от Турция и от ОАЕ.

9

blabla

преди 13 години

А бе, ако съдим по правописа ти, ти си Петьо-Небългарин... та щях да ти кажа запази си провокаторските коментари за емриканчетата...

8

до 8

преди 13 години

Вие не сте нищо повече от едни бивши роби, решили да се нанесат на чужда земя!Точно като ***, нищо не ви принадлежи!

7

Анонимен

преди 13 години

Точно по-голямата част от злото в човшката цивилизация произлиза от евреите!НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ***!По-скоро света ще гори, отколкото на мазните ви антихуманни ръчички протягащи се пред кривоносите ви, лъхащи на подлост и лицемерие, грозни лица, да им бъде позволено да пипат още!

6

Mango

преди 13 години

Ерусалим за евреите е това, което е за нас цялото православие Константинупол,Цариград!С божа помощ,в обозримото бъдеще и този проблем ще се разреши!

5

Петьо-Еврей

преди 13 години

Вие някога видялилисте че араби,турци или ***. а те всичките са с единакава култура и развитие да са били доволни? това са неграмотни бесполизни народи. *** с една дума. от тия хора само едни проблеми в този свят.

4

Петьо-Еврей

преди 13 години

Тези земи са Евреиски от пет хиляди години на сам и Ерусалим е Евреиски град построен от Евреите арабите там нямат нищо общо с тези земи ако някой може да се назове окопант то това са арабите. Ерусалим никога няма да бъде арабски нито источен нито някой друг. то това е същото ако утре турците кажат че хасково е турски град и Българите там са окопанти.

3

Анонимен

преди 13 години

Арабите са се разбрали,никога да не се разберат.

2

юнака

преди 13 години

тая телевизия по хот бърд е интересна,има сигурно 20 алджизири-някой кодирани ,някой некодирани.Некодирани са-ал джезира арабия,енглиш,документал,чълдрен,спорт-10 канал.

1

лаик

преди 13 години

Докато няма взаимни отстъпки и най-вече арабите не признаят евреите, нищо няма да се промени..............