175

Анонимен

преди 13 години

"Не пей ми се, не смей ми се", написано от Петко Р.Славйков по подобен повод. И продължено от Хр. Ботйов: "... от днес ще да блея"

174

Анонимен

преди 13 години

Щом си се предал какво ми даващ мнения,умираи си там тихо и това е.Аз все още искам да живея в държавата си и затова не се предавам,така са и правили всички Българи още от време едно.

173

оптимистка

преди 13 години

Ако мислим,че е обречена и не се борим да не е така,значи наистина трябва да дръпнем шалтера скоро.А от това ще има много доволни...

172

za

преди 13 години

Imam samo edin vupros. Kak mojaha da ni priemat v Evrosauza?

171

petku

преди 13 години

КЪде беше Борисов при комунизма вееей?при бай тошко-при власта.Президента ни е комунист! е начи ВСИЧКО Е ПО СТАРОМУ _каква демокрация с комунисти вееей?ВЛАСТА СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО ВЕЕЕЙ!!ЗАЩО ИЗБИРАТЕ ЛИЦА_ПОЛИТИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 години веей!САмо нови лица от народа -трябва да дойдат на власт!ВЪН ЕВРЕИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА!ТУРЦИТЕ ЩЯХА ДА УПРАВЛЯВАТ ПО ДОБРЕ ТУКА БЕЕ ЕЕЙ!ЕДИН БУНТ НЕ МОЖЕТЕ ДА СПРЕТНЕТЕ-14 януари кво стана а?

170

Анонимен

преди 13 години

А ти ако не си използваше цялата енергия за да пазиш равновесие можеше да си сложиш една кирилица ! Писането на шльокавица е като да пишеш с ла*но - чете се, но не е приятно ;]

169

T.S.

преди 13 години

Ochevidno naprejenieto e dostignalo vryhna tochka, za da preobladava takyv pesimizym i agresivno otnoshenie mejdu horata, dori i na edin tolkova nevinen i liberalen forum.Ako energiata i motivatciata, koiato proiaviavate za da se hulite i uprekvate po takyv jestok i neuvajitelen nachin, ia izpolzvate konstruktivno za da promenite onova, ot koeto ste nedovolni, to Bulgaria moje i da zapochne da prilicha na tcivilizovana strana. Za sega, tova e dalechna perespektiva.

168

има ли право

преди 13 години

Все едно дали го харесвате като композитор или човек, но има ли право да изрази мнението и чувствата си? Според вас не, а тогава защо се сърдите когато политиците не ви питат какво мислите и правят каквото си искат?

167

Нещастен

преди 13 години

Комформист нещастен, по добре спри да правиш каквото и да е бездарник, стига ни тормози с творческите си напъни

166

муспи

преди 13 години

Държава въобще няма че да е обречена. Всичките правителства и парламентът са от евреи, и за камуфлаж турци и някой ***. Премълчаването на този очеваден факт, ако не говори за глупост е служебно изказване на окупатора.

165

ВЯРНО Е ....

преди 13 години

...ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВА ---БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА!ЩЕ СЪТВОРИМ ДРУГА----ЕВРОПЕЙСКА И НОРМАЛНА ДЪРЖАВА,БЕЗ *** И РУСКИ ДУПЕДАВЦИ!!!ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА ***!ТЯ НИ ДЪРПА ,КЪМ "***" НА БАЛКАНИТЕ!

164

фен

преди 13 години

Г-н Димитров изкуството не е ограничено във времето,събитията в една държава и най-вече отразочорованията ни и т.н.Изкуството е нещо много интимно споделено с другите.Големите класици са творили прекрасни неща през най-тежките периоди в живота си.Много от прекрасните народни песни са били изпявани без ноти и композитор от цялата душа и сърце(по време на войни,жътва,нещастия...).Е,ако все още наистина имате идеи и заряд пишете...Наистина има хубави неща направени от вас...

163

шшшт

преди 13 години

тази държава наистина е обречена

162

Ч

преди 13 години

Човека е прав, 89г.беше началото на залеза на една нация.

161

оххх...

преди 13 години

народа мисли как да оцелее,затова не ги интересува нито Шенген...ха нека да ви видя с 200 лв заплата,което вече е по-ниско от минималната заплата-мога да ви предоставя документ за месец декемри 145лв заплата в частния сектор...

160

до 167-ми

преди 13 години

поздравления! много точно си описал форумните маври на СДС :)

159

форум

преди 13 години

Продължавам да мисля, че този форум е пълен с *** ***, готови да критикуват всичко и всички! Така е в цялата ни псевдо държава -всеки *** е прав за всичко и ти обяснява, че си *** и как само той знаел и разбирал от всичко - изкуство, политика, бизнес, икономика и т.н. Много ненормални хора еййй!

158

творчески

преди 13 години

гледай ти откъде се разливали блатните бисери, че и Ренета Инджова за кумир...изумен, недооценен, ама програма "Христо Ботев" да се учат от Алма Матер Класик: по-малко дрънканици и реклами, повече музика

157

1000

преди 13 години

Може може да се случват всякакви неща...ДС-то не бяха избити и сега те още си бачкат и саботират със всякакви начини (научени от КГБ) прогресята на страната...нали знаете девиза "Ако не сме ние комунистите, и вие няма да бъдете" Такаче на всякой ще му стане ясно че БГ няма оправия докато "софтуера" на комунистите не се промени, или "хардуера" на комунистите не се смени с нов. Иначе просто няма оправия...комунистие извадиха голяма късмет да не бъдат избити като царистите преди 65 години...

156

забравила

преди 13 години

Известният композитор е сниман на фона на безплатен кетъринг за интелектуалци. Не е бедстващ пенсионер. Той персонално какво направи за демокрацията, че не помня?!