34

:)

преди 13 години

"Този на снимакта е пребит до смърт .От там и гледа така .После убива човека които го е поръчал."dobre po4na, ma sredata nqkak si ne se wryzwa s kraq... :) shte widim kakwo kazwat google i wikipedia..

33

Анонимен

преди 13 години

Това пък за Ескобар е най-голямата простотия на журналята. Бягал бил от полицията и се скрил в гора. И за да се топли горил банкноти. Да бе да! Наоколо му гора а той ще гори пари.

32

Коки

преди 13 години

Бял прах за приятелите на Пабло!

31

poohy

преди 13 години

до 27 - хитлер, съзнаваш ли, че ХРИСТИЯНСКАТА държава Израел е единствената на първата БОЙНА линия срещу глобалното настъпление на ИСЛЯМИЗМА? Не знам какъв е процента на банкерите евреи в световен мащаб, но надали е някакво значимо присъствие. Нормално е народ прокуден от родните места да набляга на образованието, търговията и банковото дело. Където и да са преселили - дори и ти би трябвало да се сетиш - не са имали земя за обработване.

30

мравка

преди 13 години

Пропуснали са нашите мафиоти или политици то е все едно.Познайте кои ще води класацията.От ДПС,НДСВ,БСП,СДС,ДС,ГЕРБ,АТАКА.АЗ мисля че всичките са от един дол дренки.Някои да каже че не е така.

29

Веднага и незабавно!

преди 13 години

Веднага пак да хванат Йосич и след това да проведат всенароден референдум дали да го пуснат - при условията, описани тук в пост.29 !!!!!!!

28

opa

преди 13 години

забравили са един от новите босове в европа, а именно Сретен Йосич, който е сочен за наркобарона на европа преди да го вкарат в панделата преди няколко години в холандия. между другото го арестуваха в софия преди 7-8 години и се появиха някакви слуховеч, че предложил при ареста си да плати външния дълг на българия (10 милиарда някъде). бати балъците, вместо да ги плати и да го пуснат...

27

ico

преди 13 години

stra6na rabota

26

Анонимен

преди 13 години

Евреите трябва да оглавят всички мафиотски класации.Е б а х а майката на цивилизацията тия пичове.То не бяха войни, то не бяха кризи и конфликти.Световните пари се държат от тях !

25

miroslav

преди 13 години

klasaciqta ne e to4na KOMUNISTITE gi nqma

24

пабло

преди 13 години

Ескобар си е наи големия.2 млн. да се стопли! Пич

23

Анонимен

преди 13 години

"харем от 16 млади мъже"Taя не си поплюва :)

22

сако

преди 13 години

Погледнете снимката на Лучияно и снимката в статията за Уорлик по долу на главната страница на сайта. Аз намирам поразителна прилика в лицата на двамата.

21

15

преди 13 години

Белега от нож няма нищо общо, веждите му са различни, очите му гледат различно, ъгълчетата на устата му са различни, слепи ли сте? Взимаш лист хартия и закриваш половината лице, после другата половина, изражението на двете половини е различно. Аматьори...

20

Анонимен

преди 13 години

hh

19

Съмнявайте се винаги

преди 13 години

Много повече престъпници от тях са Дж. Буш и всички шефове от пентагона, или тези дето им дърпат конците! Трябва за тях класация!Абсолютно си прав! Те са начело на така наречения Нов Световен(вкл. икономически) Ред. Повечето лидери са такива. Путин и Буш са големи тирани колкото са Хитлер и Сталин. Има все по-богати и все по-бедни. Зомбират ни от малки чрез всякаква мултимедия - телевизия, филми, музикални клипове... налагат ни готово мнение. Съмнявайте се винаги!

18

Astarot

преди 13 години

Това е класацията за НЕЛЕГАЛНА мафия :) Не търсете тук Ротшийлд и Рокфелер ;)

17

TTTSPS

преди 13 години

Хайде да играем MAME пишете ми на ТТТSPS skype

16

Анонимен

преди 13 години

До 15 .Вземи прочети ,,Големите босове ако не бъркам името на книгата .Този на снимакта е пребит до смърт .От там и гледа така .После убива човека които го е поръчал.Не е като нашичките в БГ , да се чудят с кои адвокат да притиснат врага или коя биричка да спасяват .

15

Ужас

преди 13 години

15- анонимен, този на снимката е един от най-легендарните мафиоти! И за д аму е така лицето си има точна причина - белег от нож, така че не се изказвай като не знаеш! Гледам много документални филми, предпочитам да не са от американски телевизии, за тези хора, били са наистина изключителни престъпници, жестоки и самоуверени, но много привързани към семействата си! Много повече престъпници от тях са Дж. Буш и всички шефове от пентагона, или тези дето им дърпат конците! Трябва за тях класация!