265

NE ME E STRAH

преди 13 години

БРАВО ЯНИ НИЕ СМЕ С ТЕБ!ТИ СИ ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА!

264

Петров до 281

преди 13 години

Знам, че можете да ругаете добре. Аз не съм обидил никого, но както и да е ...Въпрос на възпитание. Казваш : Янето показа. Янето КАЗА. А прокуратурата какво каза??? Съда какво каза ???Ами и аз казвам, че си незаконно роден, че баща ти е неизвестен или се е отрекъл от теб. Хайде, НЕолигофренино, доказвай обратното. А сестра имаш ли?

263

ВОТ

преди 13 години

ЯНЕ ЕДИНСТВЕН ОТ ДЕСНИТЕ НЕПРЕДЕДЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ГЛАСУВА ПРОТИВ.НА ВОТА И НА ПАРТИИТЕ И НА ДЕПУТАТИТЕ ИМ ПАДНАХА МАСКИТЕ.

262

срс

преди 13 години

прав ще да е ама няма кой да му вярва

261

До Петров

преди 13 години

Прав е Янето ,че сте ***.Той раздаде платежно нареждане с подписи ,печати и номера на банкови сметки.Така както раздаде и нотариалните актове на Цветанов и на оня от общината.Вместо обаче хората да задават въпроси към крадците и далавераджиите ,такива като теб почват с плюенето срещу тоя който е изнесъл информацията ,а не срещу тоя който е прибрал милионите.когато същия изнасяше инфо за далаверите на Тройната коалиция не беше луд.Сега обаче вече е луд

260

hfhf

преди 13 години

Само луди,могат да смятат един луд,за свестен!!А, лудите в България,се ...увеличават!Оплаква се,че го плюели...Ами,той,още,като хвърляше димки на форумите на СДС,си подписа присъдата...луд!И,сега за какво се оплаква...че го разбраха повече хора,ли?

259

Анонимен

преди 13 години

лудото яне в най скоро време ще облече дървения костюм ако продължава така !!!!!!! а *** му ще се представи като убийство след хомо -оргия

258

Петров до 276

преди 13 години

Абе, приятелю, колко от нещата, които Яне говори, са истина? Колко хора заля с пумията си, този ***? Не е нормално да се възползваш от това, че си публична личност и имаш достъп до медии и имунитет, да обливаш хората с мръсотия! А, после набедения да се оправя, както може! Защо да вярвам на този Пинокио, а да не повярвам на Фидосова, че има само един имот, който отдава под наем - бившата си кантора, и то не на Титан, и не за милиони, а за 750 евро?

257

Анонимен

преди 13 години

Ама ти наистина си много навътре в нещата. Да не си бил агент на ДС, та си толкова запознат?

256

Анонимен

преди 13 години

ВЯРВАМЕ ТИ ЯНЕСВЕСТНИТЕ ТУК СЧИТАТ ЗА ЛУДИПОНЕЖЕ КАЗВАТ ,ЧЕ ЦАРЯ Е ГОЛСИТИТЕ НЕ ИСКАТ ГЛАДНИТЕ ДА ИМ ГЛЕДАТ В ПАНИЦАТА

255

Анонимен

преди 13 години

bravo na qne! pone horata koito imat vlastta i vazmojnostite da pokazvat takiva dokumenti neka da gi pokazvat. aman ot typanari koito mislqt che gerb pravi neshto.

254

Петров до 270

преди 13 години

"...такива колективни вини няма никъде." А, отношението в Германия след 1945 година към кадрите на SS, какво е било?Може би, са ги назначавали за областни управители.

253

Петров

преди 13 години

Яне, че не е в ред с главата, това, мисля, всеки го разбра вече! Че го употребяват бившите ДС-ри, всеки нормален човек разбира. Обаче как той не го разбира, е загадка. А за срама на хората, които са гласували за такова нещо, като Янев, не ми се и мисли! Съжалявам тези хора, но следващия път ще знаят за кого да НЕ гласуват.

252

kdkdk

преди 13 години

В ДС НЕ Е МОЖЕЛО да бъде приет почтен човек!В ДС са приемани хора,готови(и наистина е ставало така)да предадат майка си и баща!Там са приемали хора ,които не са имали ценностна система,нормална в нормалните държави!Системата е възпитавала такива хора,защото са й били нужни точно такива хора!Затова такива хора не могат да се делят на такива,вършили "добри дела",и такива ,вършили "лоши дела"!Това са мотиви,измислени за да се спасява ДС!В ДС са приемани патриоти на ПАРТИЯТА,а не на държавата!

251

Обл. у-л Бургас

преди 13 години

Според вас, необходимо ли е областните управители с ДС минало да бъдат отстранени?Аз ви обяснявам, че ако това е наложително. А лично такива колективни вини няма никъде. За всеки трябва да се гледа поотделно. В смисъл такъв, че не може да сложим под един знаменател всички хора само за това, че по някое време кой бил 2, кой бил 5, кой бил 10, кой 30 години работил в тая система. Така че трябва да се знае всеки един какво е вършил там. Единствено това не бих приел че всички се слагат под един знаменател и като се каже Държавна сигурност, и край това са най-лошите хора в държавата

250

George11

преди 13 години

За изявите на този Яне,който си въобразява,че е съвестта и гла са на народа,вчера прочетох в Монитор един виц,който добре го обрисува що за птица е: Киркор пита Гарабед защо ходи така омачкан, а онзи му отговаря, че си глади панталоните със студе на ютия. Е защо не я включиш, пита Киркор. Защото, отговаря Гарабед, като включа радиото, чувам поредната простотия на Яне, включа ли телевизора - пак той,дава интервю; ако включа ютията, и тя ще вземе да говори какво е свършил Яне. И затова не я включвам.

249

123

преди 13 години

ЕЙЙ *** БОЛШЕВИШКИ,ИЗМИСЛЕН, П**АЛ НАГЪЛ - МАХАЙ СЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА НА БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО МОЖЕШ,ДОКАТО СИ НА СВОБОДА...ЩОТО СКОРО МОЖЕ И ДА НЕ СИ, ***А И ГЕЯ ТИ МАЗЕН ***А...!!!

248

Анонимен

преди 13 години

Бокйо, ние държим на теб и те уважаваме. Изхвърли тая Фидосова. Вземала стотици хиляди "наеми" от "Титан" - ами проверете го веднага това нещо. Преди време по телевизията съобщиха, че Фидосова като нотариус в Монтана е замесена в имотната мафия. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са свестни хора и мислят за държавата, за разлика от всички преди тях. Ако изхвърлят тая смрад Фидосова и подобните й ще спечелят още по-убедително изборите.

247

честната Мара

преди 13 години

може да е луд Яне,ама нека да проверят за какво става дума,щото всички органи на властта веднага по презумция реват ,че това е лъжа!това е най-страшното,а че Фидосова е лъжкиня и крадла си личи по разговорите с Ваньо Танов,той си признава за натиска,а тя обяснява ,че нямало нищо лошо да пита,какво е направил нейния кандидат,егати наглата ***!!стига с тези протекции бе хора,нали затова смъкнахме крадливите турци и комунисти и ви сложихме вас,само да крадете ли бе майка му стара!спри ги Бойко .

246

Анонимен

преди 13 години

Янке ти що пара строши от отвличания сега ко си ревнала за 150 000 лв ?