308

Лоши хора

преди 13 години

Ама оставете Семерджиев на мира, де! На нищо не прилича вече човечецът. За някакви си 3-4...5-6 хиляди на месец да обира ненавистта на цял народ!

307

Аз съм ЗА

преди 13 години

Подкрепям предложението от преди един ден : НАПРАВО ДА НИ УДЪРЖАТ ТАКСИТЕ ЗА ВСИЧКИ УСЛУГИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ, И ПОНЕЖЕ В БОЛШИНСТВОТО ОТ СЛУЧАИТЕ ТЕ НЯМА ДА СА ДОСТАТЪЧНИ, ДА РАБОТИМ АНГАРИЯ НА СЪОТВЕТНИТЕ ДРУЖЕСТВА! ДА КОПАЕМ ИЗКОПИ, ДА ПОДМЕНЯМЕ ТРЪБИ, ДА СПИРАМЕ ТЕЧОВЕ И ВСИЧКО, ЗА КОЕТО СЕ СЕТЯТ ЛЮБИМИТЕ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЧУЖДЕСТРАННИ И МЕСТНИ ДРУЖЕСТВА. МОЖЕ И ДА КОПАЕМ ЛОЗЕТО НА СЕМЕРДЖИЕВ!

306

лично мнение

преди 13 години

Да не оставяме всички своеволия на властта да се осъществят !!Да не им разрешаваме това !!БАСТА !!!!

305

Воден дух

преди 13 години

И откъде-накъде несъбираемите вземания ще се плащат от изрядните платци!!! Може и да е една стотинка но си е кражба. Формулирайте го точно така, моля ви, там във вашите документи - че несъбираемите ще се плащат от изрядните платци - за да може всеки изряден гражданин да ви съди до дупка! Мамка ви крадлива, заслужавате затвор докато изгниете!

304

галактика

преди 13 години

Ако аз трябва да плащам водата и на някой,който не си я плаща, аз СЪЩО ще престана да си плащам моята вода ---- Не съм длъжна да плащам НИЧИЯ вода ---- Начинът, който ще бъде въведен ще ме превърне от КОРЕКТЕН платец в некоректен потребител ---- Извинете ме, но вината не е моя

303

Колев

преди 13 години

Предпагам да се въведе такса - "ВЪЗДУХ". да се плаща от всички които дишат въздуха, вдключително и домашните любимци. да се изчислява според това колко вдишвания имат средно на минута с коефициент.Това не са управници - било е , но таквоз като това не е било. Просто не е останало за крадене , а новите гербаджии трябва да крядат, а като няма - въвеждат нови данъци.Искам да се върне турското робство когато е имало само един ДЕСЯТЪК.

302

Анонимен

преди 13 години

Skoro zaminavam v chujbina .. tam kudeto horata ne znaqt kakvo e da platish voda .. kamoli za taksta vodomer :D

301

ivanovbg

преди 13 години

Аз не разбирам защо ние като потребители трябва да покриваме водомерите с ниско потребление. То и сега водата е скъпа, а инкасаторите пишат каквото си искат. Тук в къщи за една година инкасатора да е дошъл най-много 4 пъти.Никой не мисли за този народ, че има хора който живеят с 100-150лв. на месец, а имат сметка за вода 50лв..Аз предлагам загубите от течове, водомери с ниско потребление, крадци и т.н. да се покриват от политиците...

300

Ядосан

преди 13 години

Скоро ще коля и беся наред .. ще застрелям със законно притежаван пистолет президента и премиера тези *** , след това имам около 1000 патрона за 1000 *** в тая държава .. ще трепя наред , докато гейовете от МВР не ме спрат !!! Да им *** майката *** .. и ся , ако не се вдигне тоя народ не знам .. овча работа ..

299

Анонимен

преди 13 години

Време е Семерджиев да си намери работа при монополистите и да напусне държавния пост.

298

.....

преди 13 години

И на вас да ви е.. майката!

297

баф мааму

преди 13 години

НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА СЕМЕРДЖИЕВ ,ТОЙ СИ Е САМО ЕДНАО БУФЕРЧЕ И ТРЯБВА ДА СЛУШКА АКО ИСКА ДА ПОХАПНЕ ПРИ ГОЛЕМИТЕ АКУЛИ.ИНАЧЕ ЩЕ ИЗЯДАТ НЕГО ,ЩОМ СВЪРШИ ДЪРЖАВНАТА СОФРА.А ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ СА РЕСЪОРНИТЕ ЧИНОВНИЦИ В СЪОТВЕТНИТЕ МИНИСТЕРСТВА -ОТ КЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПРЕМИЙКИТЕ И 12,13 ЗАПЛАТКИ?-ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ .ЗАТОВА ИМА МИЖЕНЕ И НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ЗА НАРОДУ.ТОЙ КАТО ИМА БОЛ ПАРИЧКИ ,НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ДРУГИТЕ И СИ ТРАЯТ.А НАЙ СМЕ ВИНОВНИ САМИТЕ НИЕ ЗАЩОТО СИ ТРАЕМ И СМЕ СИ НЕХИЛИСТИ-ТОВА Е.СПРЕТЕ ДА ПИЕТЕВОД

296

Добричлия

преди 13 години

До mizeria dobrich Приятел в Добрич,сме на режим,защото ВИК Добрич има задължения към Еон.Еон спират тока за захранването на помпите.Иначе и аз съм против данък водомер.

295

Анонимен

преди 13 години

За два дни - две еднакви статии...Нямам думи ...по темата : Дават на частни фирми като тези за електроснабдяване и сега за водата ,да ни скубят с уж такси и то с разрешение на ДЪРЖАВНА комисия. Как така държавата разрешава подобни такси за сметка на народа в услуга на ЧАСТНИЦИ???

294

Бай Дончо

преди 13 години

Туй чучуло семержиев се извъди по-голям *** от шушулев,водомера си го купува абоната,като се повреди го отремонтират за сметка на абоната,че да им плащаме и такса ,но така ще бъде ,като сме овчици

293

Анонимен

преди 13 години

Споко бре!Аааа!Водата поскъпва, защото в нея има капки пот от челото на премиера.А той е единствения в света човек спечелил на руска рулетка с пълен до дупка револвер.Рекламата също е разход, особенно когато рекламното лице е скъпо платено.

292

Анонимен

преди 13 години

Броячът на рейтинга тръгна надолу! Ще пада, докато не видим уволнението на Семерджиев!

291

Анонимен

преди 13 години

Бойкото бързо да изгони Семерджиев, щото рейтинга му пада! Пада, пада!

290

ангел

преди 13 години

ЖАЖА, айде на бас, че ще мине - и тая нова такса, и всяка наглост, която измислят. дори данък "дишане" да измислят, ще си плащаме и него - щото сме силни и буйни, ама само по форумите и пред ТВ вкъщи. а конкретно за вода като говорим - държавата ни *** от десетилетия. по конституция природните ресурси са на нацията, не на държавата. и ВиК трябва да иска пари от нас само за ДОСТАВКА на водата. не може да ни ПРОДАВА самата вода, тя не е тяхна - на всички е. ама си ни я продават, а ние си траем

289

Анонимен

преди 13 години

до 297 В Добрич ще имате данък кир!