25

балъците

преди 13 години

още ли има балъци, които играят тото в България!!! какво още трябва да се случи за да спрете да играете? Сигурно като излезнат 5 поредни тиража едни и същи числа тогава ще се замислите, но пак не съм сигурен.

24

haha

преди 13 години

vie tuk mai jiveete v niakakva mnogo tejka konspiracia :D

23

Анонимен

преди 13 години

пак лъжат дааааааае византийците.

22

Баба Яга

преди 13 години

То е ясно като бял ден,че всичко е шменти капели.Защо чакат да се натрупа такъв голям джакпот и в един прекрасен ден той пада.Защото лапнишараните няма как да бъдат прилъгани да си дадат поредната лепта.Всичко е компютъризирано.Фишовете влизат в системата,обработват се всички пуснати числа и накрая тези които ги няма като шестица излизат в тиража. После обявяват,че джакпота е паднал при бай *** от село Крива бара....*** и търси дали е така. Ама човек се лъже.И аз днес си пуснах фиш, въпреки,че от 30 години не се занимавам с това.Е,ако спечеля джакпота,тогава ще се уверя,че всичко е наред.Ама едва ли...де толкова късмет у баба ви Яга!

21

asdf

преди 13 години

malak 6ans

20

анонимен

преди 13 години

за съжаление и аз съм една от тези балъци, знам че е така и все пак всяка седмица пускан за по две тегления, по настояване на мъжа си, ако ми се падне шестицата - ще ви кажа, но блаженни са вярващите пък мечтите са безплатни, само дето всяка седмица давам по 10 лв. за това пусто тото

19

Джакпот

преди 13 години

Очаквам следващите балъци!

18

Жоро

преди 13 години

УСПЕХ на всички които ще играят.

17

Aaa...aman

преди 13 години

Е сега пак някой ще го спечели и няма да се яви ...:)Успех на всички , които участват и искат да спечелят парите !!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Dan

преди 13 години

Гледам едни сметки правите които разбира се са верни, ама аз мисля че има 100% вероятност да спечели човек джакпота само да знае на кой и по колко да даде, говоря за ТОТО 2 , не по принцип!

15

NEMO

преди 13 години

Вероятност да познаем 6 числа в лотарията 6 от 49 = (1/49)x(2/48)x(3/47)x(4/46)x(5/45)x(6/44) == 1: 13 983 816Вероятността да се улучат всички шест числа в лотарията 6 от 49 е 1:13 983 816. Числото 13 983 816 показва броя на всички възможни комбинации. В същото време вероятността да човек да бъде поразен от мълния се оценява на около 1:600 000.Това означава, че вероятността да човек да бъде ударен от мълния е около 23 пъти по-голяма от тази да спечели шестица от тотото :) И все пак може би

14

Анонимен

преди 13 години

В даскало сме ги смятали 13 милиона и няколко, така, че кажи ми кактв е шанса да се падне 2 пъти еднакви числа ?

13

NEMO

преди 13 години

Досега не са показали нито един тото милионер.Всичко е лъжа само в България са се падали двапъти едни и същи числа в две поредни тегления правете си изводите сами.

12

Анонимен

преди 13 години

Забравих и за лихварите.

11

Анонимен

преди 13 години

На българския матириял така му измъкват парите:Тото,смс-за милиарди,ротативки,казина,еврофутбол.Като му вземат паричките,матирияла отива да пие една ракия и започва да проклина съдбата си.

10

Анонимен

преди 13 години

Аз по някога пускам фишове но само за забавление.

9

BBB

преди 13 години

А, бе кво ви става? Какво искате, всеки втори да удря шестица? Сметнете колко милиона комбинации се получават и ще видите, че всичко си е съвсем закономерно. Даваха и по телевизията за тото милионерите. Нека да познаеш шесте цифри, а пък да видим, дали няма да ти дадат парите. Успех на всички.

8

..::whAZZzup::..

преди 13 години

В държава, в която дори обществени поръчки за по 10 000 лв. не отиват при случайни изпълнители, как да повярвам, че всичко в Тото-то е често и прозрачно, и печалби за милиони левове отиват при случайни късметлии??? А? А? Шестиците и дори петиците се "печелят" от подставени лица, а парите е ясно къди отиват - в точно определени джобове.Да сте чували в последните 17-18 години името на някой щастливо забогатял Тото-милионер? Аз - не съм.

7

......!

преди 13 години

Цифрата е добра-готов съм да отида да си я прибера!

6

11

преди 13 години

Високоуважаемата партия предусеща, че скоро ще си ходи и трескаво пълни хралупата като *** преди тежка зима :) Обаче аз жълъди за раздаване нямам, така че няма да пусна фиш, сори