146

Анонимен

преди 13 години

нещастници долни

145

Angel

преди 13 години

за кои ли път чувам "Съдебната система" там просто оправия НЯМА !!!!!!!!!!

144

Петър

преди 13 години

С това правителство ще ни махнат и от ЕС.

143

недоумение

преди 13 години

Ама Тиквата купи хиликоптери, как така сега не ни искат ??????? Тиквата с хеликоптерите ще бори корупцията. Тоест, себе си ??????

142

Правова държава..??

преди 13 години

Или държава на правистите.Май че е второто....Когато станем правова държава тогава ще ни погледнат.И когато направим съдиите зависими от закона.....без имунитет от него по време на изпълнение на служебните им задължения....Иначе това никъде го няма --- да се издаде незаконосъобразно съдебно решение и то да влезе в сила ако не обжалваш.Значи в името на народа се издава незаконосъобразно съдебно решение,което на следваща инстанция отпада именно като такова но съдията не носи отговорност а само имунитет.Как така най-отговорните хора които си играят с живота съдбите и имуществото ни не носят отговорност за действията си по служба.Значи най-важните са и най-безотговорни -- съдиите. Ние обикновенните хора носим отговорност пред закона за действията си по служба но съдиите не.Точно заради това не ни искат в Европа.Държава на правистите.Никаква демокрация,никаква правова държава не сме.

141

бира Леденика

преди 13 години

Спешно да се организира внос на бира Леденика за братята финландци

140

el turko

преди 13 години

az jiveya v Franciya i da ti kaja tuk e mnogo po golyama tciganiya, mutri po vlakove, obiri na banki vseki den!! Ela da se uveri6 v kakvo blato jiveyat tezi psevdo demokrati!!

139

PR

преди 13 години

ne vi iskame v shengena i nqma da dopusnem da vlezete nishtojestvaxaxaxaxaxaxaxa(slagaite minusi ganiovci)xaxaxaxaxa

138

moretiсъ

преди 13 години

Dnes.bg аман от селски заглавия!!!! Какво точно се опитвате да изразите с това "врътна"??Като че ли ния сме я всичката мара втасала, тип топ сме от сякъде... и видете ли тука некви си германци, финладци и франсета ще ни пускат крак. Алооо, земете си сверете часовниците и се огледайте колко издишаме от сякъде. Няма морал, няма чест, няма закони. по скоро няма нищо нормално. айде сега и бегом да се поизтръскате от правителствените плюнки

137

Аристотел

преди 13 години

Истината е че сме в криза и Европейският съюз няма да рискува с приемането ни в шенген с Румъния поради простата причина че престъпността ще се увеличи и безработицата а това може да доведе до по-бавно излизане на Европа от кризата.

136

e

преди 13 години

MUTRI I MUTRESI, NQMA KAK DA GI PRIEMAT V 6ENGEN. 90 PROCENTA OT NARODA JIVEE NA RABA NA OCELQVANETO, TE V 6ENGEN TRAGNALI DA VLIZAT. DA.AMA NE. DOKATO NE DOSTIGNAT PONE POLOVINATA OT STANDARTA NA EVROPECITE, 6ENGENA 6TE GO GLEDAT PRES KRIV MAKARON. NA EVROPEICITE MIZERNICI, NE IM TRQBVAT.

135

Canada

преди 13 години

Bulgaria - van ot EU,a posle i ot...planetata zemya...

134

бре

преди 13 години

останала си с дълбока заблуда, там също има селски мафиотчета и тарикатчета. Дори съвсем скоро си изпатих жестоко от един белгийски бизнесмен, който ме завлече няма да ти казвам до къде. Писна ми да слушам за какво и как не сме готови, как ние сме утайката и за нищо не ставаме, дано да дойде ден в който да се молят и да тропат на нашите врати нещастници долни.

133

tiradjiata

преди 13 години

И по добре че ни ни искат като наистина не сме готови за там кво се бутаме каде ни не е мястото.Бат ви Бойко да не е вълшебник та да оправи всичко като с магическа пръчка.

132

с.

преди 13 години

Точно след тази новина ще е много красиво Боко да се изтъпани пред всички медии,(не,че не го гледаме всеки ден до втръсване),и отново да започне да обяснява как партньорите ни от ЕС оценяват и немеят във възторг от неговите "успехи" в борбата с престъпността и тн!Мда!

131

el turko

преди 13 години

v Bulgariya ima dostoyni hora!!!! Te zaslujavat uvajenie i pravo na ravno tretirane s ostanalite evropeyski grajdani!!! Unijeniyata na koito sme podlojeni v Evropa sa zaradi edna malka 4ast ot bulgarskite grajdani!! No 2013 idva, togava nyama kak da ni spirat!!

130

Елена

преди 13 години

Финландия, както и други нормални страни които не ни искат, не искат Крокодили и разни династии от бтарчета-мутри. България вирее само при себеподобни мутри.

129

смех

преди 13 години

това да не би някой да го учудва? Напълно очаквано, напълно очаквано! Не може държава, в която управляващи и опозиция постоянно се опитват да си правят сечено един на друг, вместо да се обединят за нейното благо, да бъде приемана на сериозно от останалите. Не през март, ами през куково лято ще влезем ако продължават така чълти, сини, червени, пембени хрантутници!!!!!!!

128

Maraba

преди 13 години

Е,финландците ни го казаха-Не на бирата!

127

Анонимен

преди 13 години

Европейците са *** - най-добрият вариант ще бъде да ни приемат и да ни свържат към фалшива база данни - така ще могат директно да захранват престъпния свят с каквато си искат дезинформация :-)