45

ЦвъЦвъ

преди 13 години

Добър ден.Обажда се Мирослава Радева МБМД от новия мобилен оператор ЦецоТел.Вашия отговор е важен за нас и се записва от ДАНС.Подкрепяте ли правителството или ДА?

44

не анонимен а Ради

преди 13 години

*** такъв, до кога? Пролетта вдига цената на тока ЗАЩОТО в дьлгият летен ден няма да го усетиме понеже харчиме по малко ток а зимата е далече и не мислим как ще ни доиде това 10% сега водомер поосле суша няма вода и дружествата имат разходи да ни я досавят на самотек от планината да не забравим цената на газа петрола се вдига комисионни ли взима тоя от така наречените дружества? Поне да не ни прави маймуни И до кога болен здрав ще носи

43

Анонимен

преди 13 години

Българи ,мислете - идват избори !

42

еви

преди 13 години

чудя се на какво още трябва да бъде подложен българина,за да започне да си търси правата.това е поредната гавра с народа.

41

БАЧКАТОР

преди 13 години

Докато си траем вместо да протестираме така ще е , независимо кой е на власт. Я да запалим брадата на тоя и да обърнем 2-3 коли, и съм убеден че и ще поевтинее водата и за такси няма и да помислят ДКЕВР. Протести трябват.

40

Де е Ботйов?

преди 13 години

"Пием, пеем тъжни песни и се зъбим на тирана". Но се борим и роптаем....на жените под сукмана!

39

Тъжни смешки

преди 13 години

Сега Семерджиев щял да търси страни, където има нещо като такса водомер! Обаче вече е решил, че такава ще се събира у нас! И продължава да ни прави на ***, като ни увещава, че таксите ще са малки и нищо няма да усетим! За кой ли път! Ясно е, братя българи, абсолютно сигурно е, че ни смятат за *** и могат да ни лъжат както си искат.

38

Защо? Защо? Защо?

преди 13 години

Защо политици, депутати тормозят собствения си народ? Защо нито едно правителство не сложи на мястото им тези разбойници, увеличаващи непрекъснато такси вода, ток, парно, телефон. Кой е този, който даде правото да се разпореждат с тях разни чужди компании и дружества? Имаме ли разследващи журналисти или не? Защо не проверят детайлно как е в страните, откъдето са тези дружества? Така ли е в Чехия, Австрия и т.н. Сигурно не е ! Там имат респект от строги наказания.Защо Бойко млъкна по този въпрос?

37

Анонимен

преди 13 години

Нали уж щяхте да проверявате ЕРП-етата защо повишават цената на тока и защо начисляват безсмислени такси?! Не само, че не разбрахме резултата от проверката, ами сега и с водата ще ни цакате! Май нещо много се взехте на сериозно! Забравихте, че бедният изтормозен народ ви е избрал! Но, не е завинаги! Определено!

36

астор

преди 13 години

Как още не са въвели такса "Зъбен камък"

35

maistor_bg

преди 13 години

може ли някой да ми каже като въведоха БДС или иначе казано стандарт стара планина във хранителните продукти май само се вдигнаха цените коя фирма е изкупила повече мляко или месо че нещо не се сещам или да е намаляло производството им за тава че трябва да влагат само качествени суровини май пак си ядем същите *** но на двойна цена

34

maistor_bg

преди 13 години

абе май наистина нема такава държава за такса електромер писах че електромера във нас си е лично мой и до днес не ми е ясно за какво трябва да плащам такса на нещо което си е лично мое със водомера положението е същото нито енергото нито ВиК ми поемат поне част от ремонта нито на електромера нито на водомера ако се наложи а за да доидат да го свалят за проверка и едното и другото си плащаме

33

Анонимен

преди 13 години

Очаква се такса "въздух", а след това задължително и такса "л...на" щом може да серете значи има какво да ядете - плащайте си...

32

dida

преди 13 години

тези хора добрелиса дето вдигаг цените не мислат за народа Във чужбина водата е едно евро на кубик но има и такса водомер А тук във бг е 2лв и 42 стотинки без такса Такае и със тока Спрямо това което се получава в наата стране и сега е по скапа а не да увеличават Нямали кой да опредиля тези цини

31

Анонимен

преди 13 години

Заплатите на инкасаторите не са ли включени в разходите за дейността, г-н Семерджиев? Не се ли мотивират с повишаване на раходите, когато искат увеличение на цените? Колко пъти ще им плащаме? Ами тогава сложете такса тръба, такса помпа, ... муфа, ... кран, ... водоем, ... дъжд ...

30

Анонимен

преди 13 години

Роми от Пазарджик плашат с бунт, искат да се къпят!!!!!! А вие си стоите и си драскайте така е най-лесно.

29

c0ldblooded

преди 13 години

такса "да ти *** майката" не щете ли бе?! Мислел той...аз пък мисля че някой трябва да му тегли куршума на тоя. Как тъй стана че ДКЕВР почна да предлага такси? Тоя е по-голям *** и от Шушулов!

28

Анонимен

преди 13 години

Ами да, такса "въздух" трябва да има. Как така ще си дишаме на аванта въздух, пълен с всички елементи от Менделеевата таблица? Поне 10 лв на година! За всички, дори и за бебетата, защото те от малки се превръщат в лаборатория за усвояване на всякакви химикали.

27

спокоен

преди 13 години

Да сложат накрая и такса "въздух" и колкото е по-мръсен толкова повече да плащаме. А, да не забравя и такса за изхабяване на зъбите, както е било под турско робство и всичко за каквото там се сетите.Писна мииииииииииии.

26

Анонимен

преди 13 години

Семерджиев, не премрежвайте лениво очи, а мислете по-интензивно! Има ОЩЕ за какво да налагате такси на търпеливия като *** българин! Нямало да дигат сметките? На кого ги говорите? Ами хайде тогава да се повишат заплати и пенсии, без това да се отразява на бюджета? Нали сте факири? Тази комисия не е "държавна", тя е противонародна, на определено и явно много влиятелно лоби!