23

ямболлия

преди 13 години

Роден съм в Ямбол и до 20-та си година живях там. По добър кмет града не е имал в последните години. Всеки път когато се прибирам в Ямбол искрено се радвам, че града става все по чист и подреден и това изцяло се дължи на кмета Славов а не на шайката червени другари и другарки, който 18 години го разсипваха тоя град! Г-н Славов стискаме Ви палци да бъдете оправдан напълно по всички тия скалъпени и смешни обвинения!!!

22

Анонимен

преди 13 години

Има нещо гнило в цялата работа. Кмете кмете явно мътиш на някой водата.

21

Анонимен

преди 13 години

Цялата работа е за това, че кметът посегна на богопомазаните гласоподаватели ***

20

джо

преди 13 години

смях в залата . По *** обвинения - здраве му кажи . Да се надяваме, че в БГ има независим съд и човекът ще получи оправдателна присъда

19

Марк

преди 13 години

Стискам палци на този честен мъж и призовавм ямболци да си защитят кмета!А защо не и от други градове в България!Не бива да оставяме да смачкат човека, защото ако това стане , ще е една стъпка към пълното тържество на *** и мафията!

18

do 15

преди 13 години

Мда който се изправи срещу *** това го чака какво ти разбира на тебе пилешкия промит мозък!

17

Местен

преди 13 години

Славов е на най-креативния кмет на Ямбол от 20г насам , естественно това не се хареса на местните червени величия , защото както вървяха нещата отиваше на втори мандат и компроматите не закъсняха....Банков стои за всичко......

16

Аз

преди 13 години

Единственото този кмет намери смелост да се изправи срещу *** и да събори блока който населяваха и който бяха превърнали в ***!

15

чичо Цък

преди 13 години

Единственото лошо нещо в цялата работа е, че поради тромавата съдебна система тоя човек ще си изкара мандата и ще доразсипе града. Дотук задълженията на общината са над 10 милиона лева, собствеността е разпродадена и единственият изход е вдигане на данъците и цените на услугите, честито на всички подкрепящи го!

14

Анонимен

преди 13 години

Браво на Окръжна прокуратура - Ямбол! Наистина в съдебната система има исвестни хора. Поздравлявам ги за тия обвинения! Нека другите прокурори в страната вземат пример от тях.

13

Анонимен

преди 13 години

Малко му е. Още трябва. Господа прокурори, обърнете внимание и на други общински кметове. Не е само тоя.

12

E.Maрков

преди 13 години

продължавай все така г-н Славов.Предишните само обещаваха: на живеещите в кв."Каргона" за канализация на квартала ,на всички жители на града да спрат кражбите на дърва и друга общинска собственост от двата парка (Боровец и Градският парк)извършвани от *** ,обещаваха и да сменят тласкателят за вода обещтаваха и много други неща които се оказаха лъжи.Сега тези неща са на път да бъдат осъществени от г-н Славов и типично по Бай Ганьовски старите *** гледат да му подлеят вода на Кмета.

11

крадец

преди 13 години

абе тоя що още се разкарва...айде в софийския зандан.

10

Анонимен

преди 13 години

Не съм съгласен Бургаския кмет редовно рине с багерите гетата и дори цели къщи и вили водещи се рибарски.

9

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ямбол се "славеше" като...червен град.Г-н Славов разби хегемонията и лиши мафиотизираната червена върхушка от обществени...поръчки и източване наобщински средства.Явно за това е тази...бясна обвинителна кампания поръчана на гоцевите прокурори;борбата е във финален стадий и сега змията хапе най...много.

8

Хайде бе !

преди 13 години

Ивайло, мястото на твоят коментар не е тук. Я вземи си сложи каскета и отивай в друг форум. Да не забравиш цървулите.

7

ганев

преди 13 години

Гоше маи ще пътуваш към Бургаския

6

Доктур иксперт

преди 13 години

Кражбата е талант,а този кмет не е талантлив,поради което талантливите го ловят на всяка крачка !

5

Ивайло

преди 13 години

Неслучайно депутата от Ямбол и БСП Мерджанов направи мизерията днес с изказването си в парламента за да има 2-ро гласуване. Но независимо от всичко тези *** от БСП пак се провалиха!

4

Окръжен съд Ямбол

преди 13 години

За злоупотреби и явни кражби срещу г-н Славов са подготвени общо пет обвинителни акта. По единият от тях съдът се произнесе - ефективна пет годишна присъда. Ако и по останалите четири обв. акту му бъдат наложени по 5 г. Савов ще събере около 25 г., което като за него не е малко , но не е и много. Какво да кажем за колегата му Лечков? Пред него Славов е само един некадърник в далаверите. Впрочем, Славов е председател на областната организация на ГЕРБ.