10

дани

преди 13 години

Аз лично познавам доктор Гарабитов и не вярвам и на дума от тези абсурдни обвинения той е един много много добър и порядъчен човек.....жалко за държавата ни

9

ER_Dr

преди 13 години

Върху фалшивите инвалиди държавата ще показва характер, докато станат истински.

8

aнонмен

преди 13 години

"лекарите и посредниците са заплашени от 5 до 15 години затвор." АМИ ФАЛШИВИТЕ ИНВАЛИДИ - И ТЕ ЛИ В ЗАТВОРА ЩЕ ХОДЯТ ИЛИ ЩЕ ИМ ПОВИШАТ ПЕНСИИТЕ? НЕ СТАВА ЯСНО.

7

sole

преди 13 години

za kakav zatvor se govori,vsichko e goli prikazki

6

галактика

преди 13 години

Като се публикува статистика на заболяванията у нас, сме водещи в Европа и то по сериозни болести ---- Подобна е статистиката и по смъртността ---- Вярно е, че много хора злоупотребяват с такива пенсии, но нека не се говори единствено и само за нарушителите ---- Има много болни хора, наистина много болни хора

5

АМИ

преди 13 години

Това е публична тайна и всички го знаем-не бутнеш ли където трябва ще те мотат с години,а може и изобщо да не вземеш пенсия.

4

Анонимен

преди 13 години

ей пак лекари. тва на какво ги учат, такали един свястен няма

3

ER_Dr

преди 13 години

Да де, те лекарите насила освидетелстват фалшивите инвалиди. Просто трябва да се махне тази социалистичека "придобивка". Сигурно само в България "инвалид" е нещо като професия.

2

Анонимен

преди 13 години

невероятно, но факт. По улиците вървят здрави ,прави хора ,а инвалиди 100%.Затова такива лекари- в затвора!!!

1

СЕФТЕ,ЧЕРВЕНИ НОМЕРА

преди 13 години

СЛЕД ПРОМЕНИТЕ --ДЪРТИТЕ ЧЕРВЕНИ ПЕНСИОНЕРИ, МАСОВО СИ ВЗЕХА ИНВАЛИДНИ ЗАВИШЕНИЯ НА ПЕНСИИТЕ!ОРГАНИЗАЦИЯТА ,СЕ ПРАВЕШЕ ПО ПАРТИЙНИТЕ КЛУБОВЕ---ЗА "НАШИ ХОРА"!