46

о

преди 13 години

Че какво е Шенген нищо,Барозо иска май да пробута Кунева и Симо за Президент и да въртят мъни.Той да вземе да си оправи Португалия ,че тя след Гърция и Ирландия е третя коят ще фалира.

45

реалист

преди 13 години

Какъв Шенген с толкова много гафове и компромати ?

44

Елени

преди 13 години

Ами, явно има поне малко мозък в главата си освен, че харчи на корем / като невидял парички. Не му липсва его на господина. Криза за него и дружките му няма.

43

Mango

преди 13 години

Споко,всичко е о.к.!Вътре, в Шенгена сме!Касае е се чисто и просто, за едно малко недоразумение!До като европейците си клатят главите нагоре надолу, между 12 и 6 часа, това означава ОДОБРЕНИЕ,но ние го взимаме за отрицание,за разлика от нас на Балканите,като си клатим кратуните от ляво на дясно означава А-хъ, знак на съгласие или преведено ДА!

42

галактика

преди 13 години

до 2 - Анонимен ----- Изказвам съжаление за случая, който описвате ---- Жалко е, че това е станало ----- Към близките и съмишлениците на този човек бих се обърнала със следните думи - човекът не трябваше да умре, но поне го направи по достоен начин и вие трябва да се гордеете с него / съболезнования /

41

галактика

преди 13 години

Е поне визите за САЩ няма ли да отпаднат - те също бяха на една ръка разстояние /уж/ ---- Не че са от значение за българския народ, просто питам

40

Анонимен

преди 13 години

От статията разбрах две неща:1. За Европа ние и Румъния сме "дупка на картата".2. Изразът "от Сревновековието до Австро-Унгарската империя" ми звучи като онзи стар казармен виц - "Почвай да маршируваш - от стената до обяд!"

39

kocevmocev

преди 13 години

Ти ако си толкова отворен колкото си мислиш,нямаше да си анонимен.Като другарите,които пускат компромати.

38

Анонимен

преди 13 години

Абе, ти да не си от ДС и да си пускал компромати, за да заличиш осраното от ГЕРБ на всички места - и у нас, и в Европа от името на Станишев,Гоце,Доган и си от онези всички келемета,които петнят името Българин и тази прекрасна страна България. Но като те гледам си само поредното адски тъпо парче, вчрващо фанатично в думите на най-големите крадци и *** в над 1300 годишната ни история. Заради идолите ти и заради такива загубеняци ще видим Шенген, ама друг път.

37

Анонимен

преди 13 години

станимир илчев да си оправи мафиотския син дето беше в затвора в испания и тогава да дава акъл

36

kocevmocev

преди 13 години

Докато има комунисти във власта и техните протежета не са оковани,няма да ни приемат никъде.Техния принцип на действие е "ако аз не го ям и другите да не го ядът".Доказателство са тъпите им компроматни войни(първата най-голяма изцепка с Румяна Желева,а сега за капак и СРС скандала)с които не спъват никой друг а нас,Българския народ,хора достойни и работливи.Затова никой няма да тачи Станишев,Гоце,Доган и всички келемета,които петнят името Българин и тази прекрасна страна България.

35

Венелин

преди 13 години

Докато мильовците са на власт няма Шенген!

34

333

преди 13 години

В нормално развите демократично общество хората не са *** да дават шанс на държава, управлявана от просташка и агресивна диктатура като тази на Бойко Борисов. Като виждате, възпитаните хора дипломатично си премълчават. А ние - докато не изберем нормални възпитани и образовани хора в управлението - ще рим в дъното на Европа.

33

Анонимен

преди 13 години

toia e nesho kato havier solana kokvo moje da kaje toia i kakav shengen s tolkova prestapnos

32

Анонимен

преди 13 години

nikoi ne iska mafioti kato qne sergei i parvanov

31

Анонимен

преди 13 години

Никой не иска държава където управляващите са симбиоза от фашисти и мутри! Факт!

30

Анонимен

преди 13 години

Барозу, как ще коментираш икономиката на Португалия например? Или на Франция, в която 80% от населението е винаги в стачки и с ниски заплати? Като дойдеш в България говориш едно, като си идеш - друго. Браво на унгарците, че са с нас!

29

Анонимен

преди 13 години

грешка, не до 21 а до 29

28

Анонимен

преди 13 години

до 21-и нашата полиция има достъп до цитираната от тебе система-още от ноември...

27

Анонимен

преди 13 години

Румъния още не е членка на Шенгенското пространство, в което се надява да се включи през март, но нейната полиция вече има достъп до базата данни на SIS и сътрудничи с държавите членки в рамките на система за обмен на информация, наречена SIRENE. След като Франция и Германия наложиха вето на приемането на страната в Шенген, румънският президент заяви: Няма да приемем да ни дискриминира никой, нито дори най-силните страни в ЕС.