8

Homo Solaris

преди 13 години

Гледането на слънцето в безопасните часове - до 1 час след изгрев и един час преди залез до залез - ще реши всичките ви здравословни проблеми. Дори ракът може да се излекува но трябва да достигнете 40-45 мин. гледане на слънцето в безопасните часове. След достигане на това време трябва да продължите да гледате слънцето в безопасните часове за период от 1 година по 15 мин. на ден. Това е един съвет, който може да ви спаси. На вас остава да го изпитате. Нищо не губите, можете само да спечелите.

7

галактика

преди 13 години

Нещо ми убягва ------ Учени откриват все повече и по-успешни лекарства за какви ли не болести ----- В същото време - затварят се болници, не се отпускат пари на болници, търговете за лекарства са от сложни по-сложни, лекарствата - от скъпи по-скъпи или направо липсващи на пазара -----

6

До № 4

преди 13 години

Точно всички мамолози , с които съм разговаряла са подкрепяли гестагените, които взимах ,заради миомни възли до окончателното спиране на цикъла. И аз съм го чувала това за естрогените, но за топлите вълни не знам. Майка ми имаше много топли вълни и на 73 г. я оперираха от рак на гърдата. А свекърва ми нямаше и на 80г. няма проблеми.

5

Анонимен

преди 13 години

за хората които не са просветлени нека напишат "нов световен ред" , "HAARP" и "Chemtrails" в google за да разберат какви са целите на САЩ и компания

4

препатила

преди 13 години

Може да плюете, но има нещо вярно.Изчела съм стотици страници медицинска литература и наистина, всички специалисти твърдят, че колкото по- дълго женският организъм произвежда естроген, толкова повече се увеличава вероятността от развитие на рак на млечната жлеза.Неслучайно именно мамолозите отричат хормонозаместителната терапия, до която прибягват много жени, за да избегнат признаците на менопаузата.Така че- поне това-последното НЕ ГО ПРАВЕТЕ, мили дами!Освен, ако сте склонни към самоубийство.

3

Д-р Спок

преди 13 години

Съмнявам се, че има някакви наблюдения в тази област.Още повече, че има някаква връзка с рака на гърдата.Съвсем непрофесионално изказване.

2

селена

преди 13 години

Дилетантска статия.

1

ми

преди 13 години

Явно и очевидно научното светило .написало тази статия е склонно да кастрира всички жени още в млада възраст.за да ги предпази от нещо .което нямат.