260

край

преди 13 години

до 260. Прав си човек. Искам край на тоя преход. Велико народно събрание - нова конституция нови правила на играта нова Държава. Иначе това ще се повтаря до изчезването на последния българин от тия земи. Никой от тия в парламента няма да се съгласи доброволно на това - те са статуквото. Революция на площада трьбва.

259

Анонимен

преди 13 години

Ей пудел оди носи пръчки на боко заедно с веско маринов да ти кажа с две думи по зависим си от миналото си от хероинов наркоман не можеш да мръднеш държат те в вълчи капан за това само слушкаш и папкаш ако ти дадат

258

kk

преди 13 години

Цветанов,ти си най-некадърният Министър на МВР от 21 години насам!И най-простия!И Добрев /мир на праха му/ нямаше "дар слово",но поне си разбираше от работата!Не мога да те сравня дори и с Начев!На всичко отгоре слугуваш и на чужди интереси,иначе как да си обясним какви "идеи менкате" с Н.Пр.г-н Уорлик всеки ден!Да крайно време е да се стигне до край!Народът трябва да измете всички муцуни на Прехода!!!И ако следиш Интернета,в което не се съмняваме,този КРАЙ наближава!

257

Петър

преди 13 години

Народа няма какво да яде а те ще стигали до краи-мошеници.РЕВОЛЮЦИЯ

256

хм...

преди 13 години

ми... защото... правителството и престъпността (едрата престъпност не кокошкарите) в момента са едно и също.

255

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше орихванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота.

254

внимаваме

преди 13 години

То по голям комунизъм от тия закани няма май

253

Анонимен

преди 13 години

я ходи копай гробища бе бунак

252

Анонимен

преди 13 години

От резултатите от тази проверка ще видите, че става дума за съвсем законосъобразни и премерени действия и в тази ситуация сме убедени, че злоупотреба и преекспониране със специални разузнавателни средства (СРС) няма. Това каза пред журналисти председателят на парламентарната подкомисия за СРС-та Явор Нотев. Нотев отказа да коментира в каква фаза е досъдебното производство, образувано от ВКП във връзка със съмнения за контрабанда на група лица спрямо, които са били назначени СРС-та. Сред тях е и шефът на Агенция Митници Ваньо Танов. Има веществени доказателствени средства в резултат на приложените специални разузнавателни средства и не е редно да ги коментираме, посочи Нотев.А БРЕ БОЙКО НАЛИ ВЧЕРА БЯХА МОНТАЖ БРЕ БОЙКО.ЧАСТНИ СТРУКТУРИ ВИ БИЛИ ПОДСЛУШВАЛИ. ЛЪЖЦИ. БЕЗСРАМНИЦИ,ВЗЕХТЕ ДА ГОВОРИТЕ ПО ТРИБУНИТЕ КАТО СТАЛИН И ХИТЛЕР.НЯМА ДА ЗАТВОРИТЕ УСТАТА НА УМНИТЕ , ИНТЕЛИГЕНТИ И ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА ГЕРБ ХИПЕРКОМУНИСТИ.ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА г-н Нотев мъж и човек с достойнство отвсякъде.

251

ВНИМАВАЙТЕ....

преди 13 години

...КАК ЩЕ ГЛАСУВАТЕ МАРТО.....!НИЕ ,ЩЕ СМЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!АКО ПОДКРЕПИТЕ "ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ"...НАИСТИНА ЩЕ , ПОЧЕРВЕНЕЕТЕ....!!!ГАРАНЦИЯ!!!!

250

do 252

преди 13 години

I sega oshte po interesna novina :Gospodin Barosso kazal che ne se interesuva veche ot Balgarija, zashtoto imal nova metresa ot druga dargava !!!

249

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ да не би да са в криза за да искат вот на доверие от собствените им депутати!? Не обяснимо е, да искаш вот на доверие от Лъчо Мозъка ,Менда Стоянова, Цецка Цачева, Искра Фидосиева... и т,н.

248

Анонимен

преди 13 години

Всеки може да опикае пода само ГЕРБ могат да осерат тавана бравос

247

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

И сега една интересна новина.Господин Барозу - Председател на ЕК,си е изпуснал нервите днес, пред човек пратен за разговор от името на Борисов.ЕНП и Председателя са крайно изнервени от нашата мила Тиква ....Ами сега!?P.S. чакайте подробности днес или утре от нашите депутати Европарламента.

246

Анонимен

преди 13 години

Внимание!Цуци и Бибитко са се научили да четат!Сега вече не само ви СЛУШАТ, сега и ще ви ГЛЕДАТ!Кой не скача е червен! (Бойко не е червен, той е БИЛ Комунист)СРС! СРС! СРС! СРС!Няма ли да ги махнем тези? С вит на (не)доверие с камъни?!

245

Анонимен

преди 13 години

в Европа не обичат нито мутрите, нито милиционерите

244

Петър

преди 13 години

ПолитикаЦветанов: Правителството не работи под диктат ТО ГО НАЛАГА ТЕ НЕ,ЧЕ НЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ *** ПРОСТО НЯМА ДА ОТРАЗЯТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ЗАЩОТО СА НЕДОСЕГАЕМИ ТЯХ ЯВНО ЗАКОНА НЕ ГИ ЛОВИ Е ТОВА АКО НЕ Е ДИКТАТ НЕ ЗНАМ

243

dido

преди 13 години

stiga ni prai na tupanari be tikvooooo

242

227 da

преди 13 години

vinagi sa edin zad drugi i nyakoi pomejdu im im prechel

241

Анонимен

преди 13 години

Uspeh gospodin Borisov !!Uspeh gospodin Premier !!!