35

-.-.--.-.

преди 13 години

не разбирам какво им пречеше в селата хората да си избират кметовете,а трябва да им се пускат парашутисти....най-малкото е глупаво...а че турците нямат работа в България да се бъркат съм съгласен...

34

Анонимен

преди 13 години

то пък леденика е една бира ...

33

БОГ

преди 13 години

А СПОМНЯТЕ ЛИ КОЛКО ПИЯНИ БЯХТЕ ВЧЕРА ААААААААААА МАИ И БЕЗ *** СТЕ СЕ ПРИБРАЛИ ААААААА ЧАО

32

Анонимен

преди 13 години

qne si pomisli 4e naroda 6te my vqrva za podsly6vaniqta

31

Анонимен

преди 13 години

bravo na gerb i ataka

30

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

Абе човек не разбра ли Анонимен 27, не разбра ли че самият Бойко е *** с главна буква и като нищо може да е казал тези думи?

29

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

"се правело, за да бъдат обслужени БСП и ДПС." а вие обслужвате ГЕРБ *** от Атака или май те ви обслужват а?;)

28

bog

преди 13 години

краи на пазарльците ,,,,,,,,,,,това казва герб........или с нас или без вас,,,,,,,,,,сваршиха партиините пари на бсп и дпс ииииии един по един ще отиват в пенсия,,,,,,вече никои никаде не ги ще а това е по лошо от самообииство....последно да си натискат парцалите в парламента.......а герб ?????????? чудя се що се занимават с клавиорите на яне ***

27

Анонимен

преди 13 години

*** parlament-gerb -ataka

26

Анонимен

преди 13 години

Абе хора,не разбрахте ли че цялата работа с този разговор на Бойко е ***.Такива работи никой не говори по телефона.Особено пък хората от бизнеса и политиката.

25

Мишо

преди 13 години

Ти бираджий ми изпиха бирата,ужас,а и СИСИ банк не ще да ме финансира....

24

!!

преди 13 години

Точно така, стига с този изборен туризъм, че по време на избори горките митничари не могат едно кафе да пийнат на спокойствие...

23

християнин клатач

преди 13 години

на будисти. И какво става по нататък г-н шестак? Лиценза е взет, ама не е върнат, ако че приятеля на г-жа Бориславова се обадил на шефа на митниците:)

22

do Aleks

преди 13 години

Ако сте прави,защо трябва да надъхвате този и онзи.Няма ли право всеки на собствено мнение.Оставете хората сами да преценят или направо ги набийте за да имат мнение като вашето.Отвратително.

21

Анонимен

преди 13 години

А как са гласували хората на мартинчо и на костов?Не че могат да променят нещо.

20

Анонимен

преди 13 години

Даа след двадесет години имаме за първи път решение в полза на народа Български и на Държавата България .А не на *** ,турци ,групировки,В полза на адвокати защитаващи отявлени но платежоспособни бандити, убийци, и далавераджии за милиони.Дано да продължи така .Дано гласа народен да се чува по вече.И БОГ да пази тези който го чуват и правят това за което народа се моли.

19

Анонимен

преди 13 години

За Мишо-бирата, приятеля на Гоце ли говориш?

18

алекс

преди 13 години

Хора, в момента се усеща едно нагнетяване на въздуха... От няколко дни мои приятели, роднини, непознати и всякакви хора ми казват едно: Бойко ще ги изрине тея от опозицията и това, което в момента се излива като кал върху него, ще се върне като бумеранг... Така, че правете си изводите, лично аз съм надъхал над 60 човека против мазната червено-синя-виолетова-жълта-шарена помия!!И това най вече идва от неактивни и хора не обичащи да гласуват, безпартийни и не-симпатизиращи на никой!Смело напред!

17

?

преди 13 години

Друго си и МИШО-БИРАТА да внесе ветото веднага ще мине:))

16

Бай Колю

преди 13 години

Аз си намерих добра работа в друг град и отдох да живея там. Според изискванията на закона се регистрирах на новото място и си извадих нова лична карта с новия адрес, вместо да живея със старата и с години да се водя на стария си адрес. Т.е. спазих всичко, което държавата България изисква от мен! Същата тази държава обаче, от своя страна ми забранява да гласувам! Затова, че съм спазил НЕЙНИТЕ - на държавата - изсиквания?! И въпреки че самата тя - държавата България, в собствената си Конституция е записала, че всички които не са под запрещение, не излежават присъда и имат навършени 18 години, имат право да гласуват! Като се замисля, аз нито съм под запрещение, пък 18 навърших отдавна! Остава възможността да изтърпявам присъда! Явно това е причината! Аз, в крайна сметка, трябва да изтърпя наказанание "лишаване от право на глас" заради "провинението" си, че съм спазил закона и съм сменил адреса си, така както го изисква от мен държавата България! Това е положението! А междувременно, по времето на дългото ми осемчасово дремане на опашка пред РПУ-то, когато си изкарвах новата лична карта, която ме лишава от право на глас, около мен имаше голяма група българи от турски етнос. Всички разказваха, че живеят в Турция и са дошли специално за да си извадят нови лични карти. Нито един от тях не вписа адрес в Турция в заявлението за нова лична карта! Всички пишеха адреса, където са живели преди да заминат, адрес при роднини и т.н....т.е нито един от тях по документи няма да има нов адрес, няма да му се налага да доказва уседналост и прочее! Т.е. всички тези български граждани от турски произход няма да имат моите проблеми, ако решат утре да се качат на автобусите и да дойдат да си пуснат гласа на изборите... Ей тва е...