217

Анонимен

преди 13 години

Кокала Болен, кокала не е за изтърване ...

216

uladislau

преди 13 години

До: Млад ДПС ap ДПС 1НАУЧИ СЕ ДА ГОВОРИШ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК "БЪЛГАРИНО" ИЛИ СИ ХВАЩАЙ АВТОБУСИТЕ НА ДОГАНЧО И БЕЖ БЯГАЙ ОБРАТНО ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЕЗНАЛ.ДПС! ПФУ! ДЖОНГАЛСКИ ***! ПФУ! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ПАСТМИНА! ПФУ!

215

цецко

преди 13 години

Ох,хапнах добре и също обявявам гладна стчка до утре сутринта!

214

ДоганЩеСиГоПолучи!

преди 13 години

За вота на Бойко ще коментираме след като той се състои.За вота на Филип Димитров ще кажа само едно: Плазмодият Доган трябва да бъде жив одран,а после запален - да се пече на бавен огън,не за друго,а заради наглия *** израз "депесарски шут".Боклучето Доган,изметът с неясна етническа принадлежност на кандидатстудентския си изпити е получил "слаб(2)".После е станал студент,като сам е посочил желаната специалност.Този галеник на соца ще решава съдбата на интелигентните! Гадна червена ***!

213

Анонимен

преди 13 години

Кокала Волене, кокала не искаш да изпуснеш...

212

ivan

преди 13 години

bravo volene taka praviat magete

211

kitaec__

преди 13 години

Волен Сидеров,заедно с Доган работеха за мултигруп

210

Анонимен

преди 13 години

Nacionalistite na Bolen Volen 6te podkrepqt vota ina4e sa aut na sledva6tite izbori

209

Анонимен

преди 13 години

Едно подозрение ме гложди че ДПС ще подкрепи ГЕРБ. Сокола е много умен и способен на такъв ход.

208

Анонимен

преди 13 години

АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА АТАКА

207

Анонимен

преди 13 години

само Волен се доказа като патриот,поздрави на Атака-истината е че преди това не бях сигурен в политиката им

206

SILANCE

преди 13 години

216,това със плоденето винаги сте го изтъквали,ама кой ще ви храни "резултатите",като не ядат /и те!/ лозунгите,включително и този с номерацията / 1 конкрет- но/?

205

На БГ

преди 13 години

Какво е общото между падането на правителството на мафиота Боко със служебен кабинет на агент Гоце?? Я да не се опитваш да стряскаш малките деца с Торбалан, *** такъв! Като мине вотът, ще видим - ако падне падне-нова страница, ако си остане остане-същото крадливо племе дето се е ЮПизирало и мисли, че посредник е бизнесмен, а политик е нещо дето никой не може да контролира,ще си продължи с далаверите докато може! Успех на вота и за едните и за другите.Дреме ми за ГЕРБ или БСП.Тате е гладен

204

Млад ДПС ap ДПС № 1

преди 13 години

ДПС има голяма бъдеще.Другите партии завиждат и затова само плюят-вече истъркан номер.Това е партия дето само тя защитава малцинствата,а те се плодят и не намаляват.Жилав народ въпреки ,че др партии гледат да ги уморат.На другите партии електората се топи от демогравския срив породен от егоизъм да живеят без да създават деца.САМО ДПС!!!! ДПС 1 Млад ДПС ap ДПС 1

203

БГ

преди 13 години

Нека всички, които искат правителството на Бойко да падне ясно да кажат: "Искаме служебно правителство на агента Гоце, което за няколко месеца да съсипе държавата така, че после ГЕРБ пак като спечели изборите да не могат да се оправят и страната да потъне в поредната национална катастрофа". Коментирайте моля!

202

БГ

преди 13 години

Волен Сидеров за пореден път се доказа като най-отговорния български политик. Той единствен е в състояние да пренебрегне дребните вътрешнопартийни сметки и да подкрепи на принципна основа новото правителство. То не е идеално, но е в пъти по-добро от предната алчна, крадлива и престъпна пасмина, която без възможност за лапане ще се самоизяде. Пример - разцепването на ДПС. Нека всички опоненти да ми отговорят на простичкия въпрос: Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко утре падне?

201

Чел си ти

преди 13 години

Да му беше дал да си пие и хапчетата ,не само да му четеш книгите му ;-))

200

Анонимен

преди 13 години

Агент Сидеров умее да се намърдва и подмазва - така както са ги учили в партията им мила БКП...***!

199

XXX

преди 13 години

гладна стачка ама само до утре-ТИ НЕ РАЗБИРАШ КОЛКО СИ СМЕШЕН

198

Азъ

преди 13 години

Очаквам СРС-тата от тазвечерните наддавания за гласченцето на волен сидеров.