13

aneliya:)

преди 13 години

tova e mnogo hubava iniciativa no se napravi na vsyakade vav cyala balgaliya ima gladni deca

12

Циганин

преди 13 години

Благодаря на редакцията за тънкия намек - деца в неравностойно положение.Имам само една забележка - тия деца на 18 години имат вече внуци.

11

stonerose

преди 13 години

Това е много хубаво. Там хората са най-бедни както в Източните Родопи. Безработицата е 18%. Радвам се на тази инициатива.

10

мама

преди 13 години

Те нямат нужда от една чиния манджа. Имат нужда от грижи за образование и реализация. Защото в нашата държава ако си нямаш татко и мама или вуйчо и чичо няма кой една врата да ти отвори.

9

предлагам

преди 13 години

ГОЦЕТО да дава от свойте милиони от далаверата ПАРИ-ПЕТРОЛ дето ги направи за ДЕЦАТА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ а не НИЕ!!!гоце *** куче КРАДЛИВО СМС-НЕМА ДА ТИ ПУСКАМ ЧЕРВЕНОГЪЗО ***

8

и на него

преди 13 години

Това е соцбабе хулиган! Дебне от засада!

7

222

преди 13 години

Пак харчене на паричките ни за мръсни ***.Вместо да ги сложат в казана,ще им се дава топъл обяд.ДО КОГА???? В болницата ги лекуват без пари/ жт нашите вноски/, ток,вода - не плащат,но НЕК реално си ги прибира чрез вклучване на тези несъбрани вземания в ЦЕНАТА на тока,водата.Което пък е за вписване в книгата на Гинес,защото никъде/дори при аборигените/ го няма.Но СД си получава пая и от там.

6

Мусайбе

преди 13 години

Така като гледам какво "дете" със забрадка се вижда през прозореца на гишето.......

5

Анонимен

преди 13 години

Това е положителна новина.Поне дечицата ще имат топъл обяд,а не с импулсните тел.,които събират средства и не се знае къде отиват. И общината е проявила отговорност като се е включила.

4

111

преди 13 години

Да, наистина е много добре, че ще бъде за деца които посещават учебните занятия. По този начин ще се направи нещо от което нама да се възползват само нашите "братя роми", тъй като те не ходят на училище.

3

1313

преди 13 години

инициативата е похвална...ама що за фраза е "Храненето на целевата група ще приключи в края на месец март."...целевата група?да, знам че това е фактически точно така, но не прозира грам човещина в подобно определение, а нали уж подобни инициативи са точно за това..за човешкото в нас..иначе браво, повече трябва да се прави за тези деца, а обществото и всички ние като част от него сме се затворили в злободневие и сякаш сме забравили че винаги можеш да подадеш ръка и помогнеш..особено на едно дете!

2

Анонимен

преди 13 години

Това е една наистина добра новина.

1

Анонимен

преди 13 години

Чудесна инициатива, и то супер, че ще е за учащи се!