140

Глупаци!

преди 13 години

Така! Гледам, че само комунистически и догановски мафиоти пишат тука! Бе вие статия нямате ли си? Доколкото чух Сергей щял да организира гей парад, така че вървете да си четете за него! А сега по темата: и аз не харесвам нито Бойко, нито глупавото му управление, но в случая той е най-малкото зло за България, защото ако се върне отново крадливата и мафиотска тройна коалиция загиваме, като държава!

139

До 145!

преди 13 години

Как кой! Тройната угъзиция, за да ни го набута още по здраво от преди!

138

бг

преди 13 години

Повтарям въпроса си. Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко падне? Отговор: Служебно правителство на агента Гоце, което за няколко месеца да съсипе държавата така, че после ГЕРБ пак като спечели изборите да не могат да се оправят и страната да потъне в поредната национална катастрофа. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ПРЕДАТЕЛИ? ВОЛЕН ПРАВИ ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО И ДОБРО НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

137

ГНИЛА ТИКВА

преди 13 години

БОЙКО НАСАДИ ВОЛЕН НА ПАЧИ ЯЙЦА.С ВОТА НА ДОВЕРИЕ, ВОЛЕН ПУБЛИЧНО ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИ ВСИЧКИ ПРОВАЛИ НА БОЙКО КАКТО И САМИЯ ПРОВАЛ БОЙКО ОТ КОЕТО ПАРТИЯ АТАКА ЩЕ ИЗГУБИ НАД ПОЛОВИНАТА СИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И Е МНОГО ВЕРОЯТНО ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ОТНОВО.ДОСЕГА АТАКА ВЪПРЕКИ ПОДКРЕПАТА ЗА ЗАКОНИТЕ ТЯ БЕШЕ ЗАБУЛЕНА В СЯНКА. СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ :DБРАВО БОЙКО

136

малко смях

преди 13 години

В гората, край една малка и бистра рекичка, Мечо и Зайо ловят риба. От доста време не им вървяло, но накрая, както става във вицовете и приказките, ненадейно уловили Златната рибка. И както си му е редът, тя им предложила да им изпълни по три желания ако обещаят да я пуснат. Нашите горски приятели веднага се съгласили. И Мечо, като по-голям и нетърпелив, веднага изръсил: Искам всички мечки в гората да са женски и да са само мои! Готово, казала Златната рибка, изпълнено е. Аз искам един чувал с моркови обадил се плахо Зайо. Готово е, казала Златната рибка. Ей, аз прибързах преди малко, казал Мечо, искам не само в гората, а в цялата страна мечките да са женски и само за мене! Изпълнено е и това казала Златната рибка. А пък аз искам, отсега нататък в гората да не стъпва ловец - казал Зайо, след кратък размисъл. Така да бъде, казала Златната рибка. Ама това беше толкова неочаквано, че се обърках от самото начало - казал Мечо. Не, бе не! Исках да си пожелая мечките по-целия СВЯТ да бъдат само женски и само мои!!! Готово, казала златната рибка, изпълних ти и трите желания. А ти Зайо, кое е твоето последно желание? Зайо се позамислил малко, почесъл се по главата гледайки как Мечо скача от радост по поляната, и изтърсил: Моето последно желание е: Мечо от сега-нататък да бъде ГЕЙ!!!...... Готово, изпълнено е и твоето последно желание - казала Златната рибка. И Зайо, виждайки две огромни лапи да се протягат към него, бърже я пуснал във водата. ПОСЛЕСЛОВ: Мечо, хванал Зайо, в нежна, но здрава мечешка прегръдка, тихо му шепти-Зайо, толкова си хубав и нежен, така пухкав,.......не се дърпай толкова де.....!!!! ПОУКА: Не винаги става както в лафа - прееби си другарчето, и му гледай сеира.....

135

до Бг

преди 13 години

БГ как го измисли това ? Болен не знам какво е обещавал но не вярвам да е било - ни ене с;е партия а банда гъзолозци на боко .... защото никога не са били нещо друго

134

БГ

преди 13 години

Ако Волен имаше не 20, а 120 депутати и не изпшълняваше програмата си тогава можеше да се каже, че е излъгал избирателите си. Сега обаче той дори и с малкото вличние, което има успява да направи доста неща. Самият факт, че крадливите престъпни кръгове около бившата тройна коалиция надават неистов вой е грандиозно доказателство за това, че нещата се движат в правилната посока. Какво повече можеше да направи Волен Сидеров и от какво не сте доволни? Или сте просто платени провокатори?

133

БГ

преди 13 години

До Селянин: Как Волен излъга избирателите си. Той има само 20 от 240 народни представители и трябва да ги използва оптимално за да въздейства поне до някаква степен върху управляващите. Ако е в опозиция как ще стане това? Лошо ли е, че беше прокаран в изборния кодекс принципът за уседналост и ще се пресече изборният туризъм и злоупотребите на ДПС? Лошо ли е че има дадени на прокурор бивши министри, депутати , включително от ДПС, лошо ли е, че макар и частично се разкриват някои престъпни схеми?

132

Селянин

преди 13 години

БОЛЕН ИДЕРОВ ЗА пореден път доказа,че е излъгал свойте избиратели.

131

БГ

преди 13 години

Волен Сидеров за пореден пъп се доказа като най-отговорния български политик. Той единствен е в състояние да пренебрегне дребните вътрешнопартийни сметки и да подкрепи на принципна основа новото правителство. То не е идеално, но е в пъти по-добро от предната алчна, крадлива и престъпна пасмина, която без възможност за лапане ще се самоизяде. Пример - разцепването на ДПС. Нека всички опоненти да ми отговорят на простичкия въпрос: Кой идва на власт ако утре правителството на Бойко падне?

130

Плащат им!

преди 13 години

ГЕРБ всеки месец плаща на АТАКА по 1 мнл евр за парламентарната подкрепа!

129

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

Болене съвсем се разболе моето момче връщай се при нас в болницата да те лекуваме.

128

ИДИОТ

преди 13 години

НАПИШЕТЕ МИ ЕДНО НЕЩО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ЛЪЖИ КОЕТО АТАКА ДА Е ИЗПЪЛНИЛА,ОСВЕН,ЧЕ ВКАРА ДОВЕДЕНИЯТ СИН НА ВОЖДА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА СРАМОТИ БЪЛГАРИЯ ПРЕД СВЕТА.КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА НАПРАВИ СИДЕРОВ,ОСВЕН ДА ЛИЖЕ , МАЖЕ И КОЗИРУВА.

127

x

преди 13 години

Ти май си *** травестит

126

Чалмата

преди 13 години

Лицето Сидеров някога бил ли е задържан зад граница, какво е преживял там и защо така патологично мрази турците?

125

Контра - Атака

преди 13 години

Няма по-хитър и по-коварен от *** Аамет Смаил (Доган) в тая държавичкаПравителството на ГРОБ и Атака е власт на ДоганТрите ключови вицепремиера са от ДПС :- социалния Доан Зия- силовия Цветан Цветанов- земеделския Мирослав НайденовЗатова НИКОЯ ВЛАСТ досега не е направила толкова много, СРЕЩУ раждаемоста на белите, и толкова много ЗА раждаемоста на манговцитеЦиганина Доган командва Бойко и БоленАтака без да има постове във власта, само осигурява парл. мнозинство за ГРОБ, вместо ДПС

124

ИДИОТ

преди 13 години

ЩЕ ЛИЖАТ,ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ВКАРА В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРПАМЕНТ.БОЙКО ДА ПОИСКА ВОТ НА ДОВЕРИЕ ОТ НАРОДА,НЕ ОТ ТИЯ АНТИНАРОДНИ ПОСЛУШКОВЦИ.

123

bncypT

преди 13 години

Аз не мога да разбера къ' е възможно всички да са такива ду*е-лизци. Цялата ни държава е такава... Утре като дойде Хикс-партия на власт нея ще я подлизваме и ще обясняваме колко е "европейска"... Аман!

122

Анонимен

преди 13 години

НС може да гласува още в четвърътк, обяви Искра ФидосоваДА ЗА ДА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ХОРАТА ДА ДОЙДАТ ДА ВИ СЕ ПОРАДВАТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА - НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ

121

помоооощ

преди 13 години

УМОЛЯВАМ ВСИЧКИ ОПОЗИЦИОННИ ПАРТИИ ИЛИ ДОРИ ТАКИВА КОИТО НЕ ОДОБРЯВАТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ИЛИ НЕ.ТОВА ДСБ, СДС, ВМРО , БСП, РЗС, НДСВ, БЗНС, ССД, РАДИКАЛИ , НАЦИОНАЛИСТИ ПА АКО ЩЕТЕ И КОМУНИСТИ.НАПРАВЕТ ЕДИН МИТИНГ В ДЕНЯ НА ГЛАСУВАНЕ НА ВОТА СЪБЕРЕТЕ СЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО С ВАШИ СИПМАТИЗАНТИ И ПРИЗОВЕТЕ ГРАЖДАНИТЕ ДА ДОЙДАТ. НИКОЙ НЕ ВИ КАРА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА ПРАВИТЕ КОАЛИЦИИ , НАПРАВЕТЕ НЕЩО ДОБРО ЗА ХОРАТА.МАКАР ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТАКЪВ МИТИНГ ДА БЪДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОБЯВЕН ЗА ПРОТИВОЗАКОНЕН НАПРАВЕТЕ ГО !!!