26

?

преди 12 години

абе анонимните като не сте на ясно с това как стоят нещата що не млъкнете.единия АНОНИМЕН:какво означава богаташко синче?хората ги познавам достатъчно и са много земни хора и аз не мисля че трябва да си богат та да сгафиш нещо и да ти окипазят детето.относно другия анонимен с латински букви:ванко не е пил хапчета той си беше напълно в отлично здраве.и дори да е пил от хапчета няма да се разчлени.

25

Анонимен

преди 13 години

Ех тези първични *** ми за какво затрихте детето бре *** мръсни таткото нема ко да чака напрао да обявява награда за главите на ***

24

Килър

преди 13 години

Дончо Славов бе убит на 16 юни 2009 година, очакваме да го последват Тимур и Петър. Аз ако имам парите на бащата веднага ги поръчвам тия ***.

23

123

преди 13 години

Гадост...надявах се да е жив:(Мойте съболезнования към семейството му:((

22

Анонимен

преди 13 години

Най голямата мафия в България това са съдиите и прокурорите . Бойко не можа да се справи с тях . Сега обират парцата на тези които по някакъв начин са спечели4ли не законно пари и това им е добро дошло. Пък и 13 заплата си взеха . Ха това го нява никъде . Трябваше да има и 13 пенсия и 13 заплата на полицаите защото те разбиха тези групировки а съдиите в момента и прокурорите се облажиха и продължавата да се облажват . Нека им е лошо .

21

anonimen

преди 13 години

Абе господа ето как стоят нещата.Тримата бандюги отвличат момчето.Момчето впоследствие умира защото му трябват хапчета които взима,но след като го отвличат те му стигат за няколко дни.Бандюгите се уплашват да отидат до аптеката,от страх да няма връзка между медиците и полицията.После момчето умира.Бандюгите казват че са го предали на варненска група,за да избегнат по жестоко наказание.Истината е че умира при тях.Единствения който не влиза в затвора Дончо е убит от килари пратени от баща му.

20

gunner

преди 13 години

nerazbiram kak tozi Don4o Slavov e ubit 2009 godina kato toi ima prisuda ot 6 god i 5 meseca i ako e vlqzal v zatvora prez 2006 toi trqbva da e v zatvora do 2012....da ne e ubit v zatvora......?????

19

freax

преди 13 години

До колкото знам въпросните са осъдени за отвличането, но сега търсят кой е физическия убиец.

18

freax

преди 13 години

До АнонименAко всеки път се вслушваш в това, което казваш съм сигурен, че щеше да говориш много по-малко.Аман от завистливи ***!

17

КНК

преди 13 години

Не ми се ще да ти пожелавам,но ако се случи с твоя син,ще оревеш света. ***,*** ти...Ще те питам как ще го откупиш от оня свят.Като,че ли момчето е виновно,че се е родило от тези родители. Как може да злобееш за такова нещо ,бе ***.Ако поне малко вярваше в Господ,комунистическа *** такава,нямаше и да ти мине през ума да пишеш такива гадости.Заради тях ще си стоиш *** и беден и ще подсмърчаш за троха хляб.

16

Анонимен

преди 13 години

Тимур и неговата команда са видели сметката на богаташкото синче. Ако беше обикновен човечец, нямаше и да бъде споменато. Таткото, като има толкова пари, що не го откупи от оня свят ??!

15

аз14

преди 13 години

Та са последно,че търси ли убийците или са хванати и вече требва да излизат? :)

14

sisi

преди 13 години

Нали се сещаш, че щом излязат тия са до там!? Таткото има толкова пари и ще се погрижи. Съжалявам за момчето!

13

freax

преди 13 години

Най-накрая му откриха останките. RIP! Познавах се лично с момчето, а сестра му ми беше съученичка едно време. А *** Тимур се крие из арестите и затворите щото знае, че ако излезе е до там.

12

ch

преди 13 години

Не богохулствай не го е направл Господ а извратени псхопати ако имаш деца кажи да пази Бог не дрънкай глупости

11

с.

преди 13 години

Ами Господ случайни неща не върши!Явно таткото е много "свестен"!Мда!

10

Не е верно!

преди 13 години

Той Цецо и него го е изкопал с багерчето... Ей така, дотегнало му от СРС-та и отишъл да се поразведри малко в Генерал Тошево. А кой му е казал къде е тайна. Май е подслушвал

9

читател

преди 13 години

Полицията издирва убийците на младежа.ИЛИ Окръжният съд в Добрич постанови през 2009 година присъди в различни срокове за членовете на организирана престъпна група, обвинена в отвличането на младежа.*** НЕ МОЖЕ И ДВЕТЕ ДА СА ВЕРНИ !!! @@@$@$$%%$?%$??*(

8

bbb

преди 13 години

Бъркаш закона "ЗЪБ ЗА ЧЕЙНЕ ОКО ЗА ДВЕ"!!!

7

до 1

преди 13 години

Наистина да се замисли човек--защо Господ му изпраща това благо -да има дете,и сетне му го отнема .Мъката е смъртоносна...