136

До 140

преди 13 години

Г-н Анонимен 140, потресен съм от вашата компетентност. Вие сигурно сте пилот на хеликоптер?Научавам:"AW109 , много добри и леки, най-маневреният хеликоптер в света и въпреки това с много нисък разход в сравнение с другите модели".А аз знаех, че най-маневрени били тези на "Камов",особено Ка-50/52, заради съосните витла. Значи пропагандата на лошите руснаци ме е подвела.Твърдят, че гигантският Ми-26 има най-ниския ОТНОСИТЕЛЕН разход на гориво в света.Аз се питам, защо за патрул трябва 9-местен?

135

TR TURK

преди 13 години

ETO GO EDIN UMEN BILGARIN, ZA SIJALENIE HORA KATO VAS MNOGO KALKO VIJDAM V SAYTA. TRI HELIKOPTERA CHTE VI PAZI HAYDE HAYIRLIYA GOSPOD DA VI PAZI OT KAKVO CHTE VI PAZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

134

Бобе

преди 13 години

Е нали за тези 3 хеликоптера но проглушиха ушите преди година, че били ненужно поръчани от Р.Петков, макар и платени от ЕС? А сега излиза да били условие да влезем в Шенхен......

133

Мнение

преди 13 години

Все си мисля, че трябват няколко въртолета за медицински цели, "привързани" към определени региони. Но за такъв лукс - да се спасяват човешки животи, пари няма. А за следене на границите - има. Ясно какви са приоритетите на властимущите! Цялата Мара втасала, само ....... не си е сресала.

132

Граничарски

преди 13 години

Как ще сме готови за Шенген,като граничните ни пунктове са в отвратително състояние-Кулата,Калотина,Кап.Андреево и къде ли не.Та представляват бунища-мръсотия,хаос,кучета,амбулантни търговци,покровителствани от самите длъжностни лица,хартии,прахоляк,мръсни и неугледни сгради.Кой е в Европа-България или Турция и Сърбия,които имат значително по-добри КПП-та от нас.Изобщо сме гола вода.Приеха ни със снизхождение в Европа,сега мислим,че можем пак да излъжем европейците.Ние сме срамът на Европа.

131

MONIKA

преди 13 години

SABUDETE SE - WENGEN OZNACHAVA owte PO-VISOKI ZENI na VSICHKO.

130

MONIKA

преди 13 години

SKORO PISAHA- rejat za SKRAP EDINSTVENATA BG PODVODNIZA........ Namame ARMIA......

129

?

преди 13 години

AKO TOVA E AW109, 7enata mu v neta nov e 6.3mln US $;NA PAR4E,,,KAK STE S MATEMATIKATA KOLEGI:)

128

Уат дъ фак

преди 13 години

"Побързаха да ни атакуват по-рано, че не сме готови за Шенген" ... аз нещо се обърках, да не би да сме в Шенген ? Ако бяхме готови едва ли щяха да ни отложат

127

mmmmmm

преди 13 години

Как така технически сме готови за Шенген, като в съседната новина стадо биволи са преминали на българска територия, защото даже заграждение нямало?! И как за два дни са успяли да запълнят огромните кратери на границите с Турция и Гърция? Какъв Шенген, какви пет лева?!

126

Анонимен

преди 13 години

Хеликоптерите от снимката са AW109 , много добри и леки, най-маневреният хеликоптер в света и въпреки това с много нисък разход в сравнение с другите модели.

125

Анонимен

преди 13 години

По Тошово време цветния телевизор беше лукс, а за лада се искаше партийна книжка и 5 години да чакаш на списък.

124

?

преди 13 години

ABE Dnes, 6HTO NE Y SLOJITE TAYA NOVINA V OTDEL KRIMINALNI(KUDETO I E MYASTOTO)OBARKVATE 7YALATA STRANI7A.

123

М Бирата

преди 13 години

Дали са заредени с бира Леденика ? :)))

122

?

преди 13 години

6STO IM DAVASH IDEI BE;;)NE VIJDASH LI KOLKO IM E BAGAJA. 115

121

Анонимен

преди 13 години

ес е изцяло зависим от газта на русия.--------------- Само 1/3 от газта идва от Русия и ще става все по-малко, след като се построи Набуко.

120

Анонимен

преди 13 години

Това са полицейски хеликоптери, а не Ми-24.

119

иван

преди 13 години

както сега отчитаме че социализма е бил пречка за развитието на българия така съвсем скоро ще стане ясно че ес е също такава пречка и жесток експеримент със съдбите на много европейски страни.

118

Анонимен

преди 13 години

всеки може да провери в нета колко струва един хеликоптер - БЕЗСРАМНИЦИ. ---------------- Колко струва един такъв хеликоптер, няма ли да кажеш, след като си проверил?

117

diagnoztik' 10

преди 13 години

Stignah do izvoda che tova momche Borisov e uruchasalo !! Da hodi nezabavno pri nqkoq stara baba da mu pribae ili da mu lee kurshum !