198

Не съм аз-той е!

преди 13 години

Давай товарищ,удари по масата-покажи кой командва парада!Не е нужно да молиш премиера,нали Първанов,на когото си се оплакал ще ходатайства за теб.Удари и една водка със сельодка и да си дойдем на думата.

197

RAVE

преди 13 години

pLA6TAL SI E DANUCITE 4OVEKA...NE PREINA4AVAITE NE6TATA

196

RAVE

преди 13 години

***...***...***...LUKOIL...LUKOIL...***....

195

RAVE

преди 13 години

"ALO, OBDI MI SE PAK TOA MI6O BIRATA"....AMA HORA. TVA NE SME KO KAZALI NIE...

194

gero1

преди 13 години

4ist kato momina salza

193

Лаик

преди 13 години

Само да си помислим в какъв свят живеем. на някакъв му е отнет лиценз, той обядва с шефа на съда който ще разгледа жалбата.лиценз е върнат. а междувременно премиера заява,че е поел ангажименти и като мачо неговата дума на две не става.Наглост с пародийна пампозност, открита корупция и незачитане на закон и морал.Бягайте от тука...Никога няма да се оправим......

192

Коментиращ

преди 13 години

Това е долна инсинуация на някой лъжлив, мазен ***. Не се поддавайте на подобни лъжи! Ако се чудите кой е прав, и кой е крив, просто се замислете преди години дали нещо видимо се променяше по улиците(поне на София), и дали сега се променя нещо! Аз лично видях с очите си как около моя (краен) квартал се оправят пътища, мостове, строят се училища. ГЕРБ са далече от съвършенството, но вършат полезна работа, помислете си и не се поддавайте на тези жалки, мръсни компромати!

191

Deso

преди 13 години

Май Бирата не си спомня вече на кого се е молил да му разпъне чадърче.На Гоце ли,на Бойко ли?Не,не май беше Гоце.

190

ккккккккк

преди 13 години

Бойко,не го очаквах от теб разочарован съм много.

189

Мазно петно

преди 13 години

Това мазно *** лъже нахално. Лично е звънял на примиера и то няколко пъти. Друг е въпроса , че са го изнудвали и си е платил на ксогото трябва.

188

Патриот

преди 13 години

И аз се чудя откъде, накъде във Варна има Бразилско консулство.....а то е къде била връзката,,,Щото то с бразилците се прескачаме по улиците......

187

човек

преди 13 години

премиера си ги избира , не забравяйте , че той сам доведе дянков от юесей и и често използва местоимението Аз , в комбинация с назначавам , решавам , давам , откривам и т.н. след като се е обградил с мишки , а не с можещи и знаещи хора има два варианта 1- сред тези дребни мишки той изпъква като великан или 2 - няма добра преценка за хората . и в двата случая прецаканите сме ние .

186

888

преди 13 години

До Тръстика : Има мъже и силни и компетентни и лоялни , но имамчувството че около премиера се е създал един обръч от мишки и не дават нищо мъдро , волево , силно и компетентно да доближи до него . Борисов трябва да разбие този обръч и да се огледа . За В. Танов съм на същото мнение , прилича ми по скоро на учител по трудово обучение .

185

китаец

преди 13 години

Да бе,да !Остава и да ти повярваме.Ние в Китай,толкова народ сме и пак не вършим големи маймунжулуци като вас в България.

184

Дилмана

преди 13 години

Как стават тези работи: М.Михов - собственик на бирена фабрика, председател на баскетболната федерация и...почетен консул на Бразилия? Кога му остава време поне една работа да върши както трябва?

183

сержант

преди 13 години

Един човек ще се опита да вкара малко ред в тази държава но уви *** много искат да няма ред да си въртят далаверите

182

Тръстика на вятър

преди 13 години

Не ми е ясно що за човек е В.Танов. Люлее се като тръстика на вятър - този казал това, оня казал онова, този да питаме, онзи да питаме - и все някой друг да оправя бъркотиите? Абе хора! Трябват на тази държава решителни и много твърди мъже - има или няма такива?

181

Дянков

преди 13 години

Колкото и да не го харесваме, май Дянков ще излезе най-големият мъж в управлението! Поема отговорност и действа!

180

отговор

преди 13 години

БОРИС 1ВИ НАГЛЕДНО Е ПОКАЗАЛ В ИСТОРИЯТА .-ДА СЕ ИЗБИЯТ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОПРАВЛАЛЯВАЛИ ПРЕЗ 20 ТЕ ГОДИНИ НА ПРЕХОДА ТЯХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И БЛИЗКИ ЗА ДА НЯМА РОДСТВЕНИ ВРЪЗКИ В УПРАВЛЕНИТО ЗА ГОДИНИ НА ПРЕД.ВСИЧКИ ОТКРАДНАТИ ФИРМИ И ЗАВОДИ ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРАТ И ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ФОНКЦИОНИРА ДРУГОТО Е ЛЪЖА И САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ,А ЗАПЛАТИТЕ ВИ ЩЕ СА 200-300ЛВ.НО ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИТЕ СА *** ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ И ЩЕ СИ СТОИТЕ С 200-300ЛВ ЗАПЛАТИ.

179

Любопитен

преди 13 години

Какво точно трябва да й се оправи на България?