234

мара

преди 12 години

По-добре лекарите да са по-малко,но да останат само способните!Един компетентен лекар може да извърши чудеса и тогава ще бъде малко шастливите близки да му целуват краката образно казано!

233

Оше един изверг

преди 13 години

Общо взето няма да има нужда да ни бесите - малко останахме /докторите/, поне специалистите. Както върви, в най-скоро време нищо чудно от Перник в София да се ходи за ортопед /примерно/.Що помия по време на комунизма, що помия сега.....Разбира се - Бентлита подкарахме - мамка ни докторска ***......Всеки народ си заслужава мадицината, която има. И Вие - също.

232

Комунист

преди 13 години

Капитализъм е...див и нечовешки....затова и за 20 години намаляхте с 2 милиона....който не може да си плати-ще мре!!!

231

Българинът

преди 13 години

Проф. Ценеф - кадърен и то МНОГО. За съжаление вече е на години и не е здрав. На запад би изкарвал луди пари за опита си, но тук се подиграват с него и не го виня, че взима 30лв. за преглед под масата - кат не се грижиш за кадърните, те сами ще се погрижат за себе си. Но какво да кажем за останалите?Доц. Мелничаров - може много, но не си изпипва работата. И той си ползва болницата за част пром. Проф. Кунев - добър хирург, но далеч от нивото на Ценев - има си частен кабинет. Изводите - сами!

230

Анонимен

преди 13 години

Abe *** kak moje da misli6 4e moje da stane gre6ka pri operaciq za vadene na slivicite i da se stigne do tova koeto se e slu4ilo...Ti si mnogo prost be!!!Tova sa hora ne jivotni!!!

229

Анонимен

преди 13 години

Az predlagam da izbesim vsi4ki lekari,taka ili ina4e nqma polza ot tqh!!!Samo edni pari im se vartqt v glavata!!!*** prevarnaha zdraveto na HORATA v biznes!!!

228

Мики1

преди 13 години

Доколкото знам те получават хубави заплати. Имат си график на работа. Ако го спазваш си прегледан. Плащаш си -и то на всички и си добре обслужен. Плащаш на регистратура и продължаваш. А какво става в останалите болници-даваш същите пари на един доктор под масата и всички останали те гледат на кръв . И пак си в нищото.И те недоволни и ти. Така ли е?

227

Мики1

преди 13 години

до225:Ако сте следили редовно аз съм потърпевш както по рано казах от лекарска немарливост. Наложи се доста да пообиколя за да стигна до този извод-за Токуда . Доста съм вътре в нещата -да .Защо просто всички не вземат пример от тях. Те са прибрали специалисти които вероятно е нямало да останат тук. И правилно са направили. Поне надеждица има.

226

артемида

преди 13 години

Горката майчица. Такава трагедия не може да се опише, не може и да се представи. Няма препоръки как да се действа в такива случаи-може би при първите нередни симптоми да се търси лекарска помощ, но на няколко различни лекаря..не зная.детето няма да се върне, но дано Господ помогне на тази жена да се пребори с мъката и да помогне тези случаи да не се повтарят.

225

xuksmen

преди 13 години

Вярно е, че всяка една операция крие известна доза рискове, но да се стигне до смъртен случай от вадене на сливици и то заради лекарска небрежност, не оценен риск - е недопустимо.Както и да бъде наказан виновният, един живот си е отишъл безвъзвратно от една глупост.

224

Анонимен

преди 13 години

Това е един много плосък виц, достоен за шоуто на Трифонов.Предлагам на талибаните да го разказват на хирурга си преди операция.

223

до 219 Мики1 от Маус

преди 13 години

Как мислиш, Мики 1-защо в Токуда е така? Възможно ли е само в Токуда да има качествени лекари, а в останалата част от България да са само некадърници? Виждам,че ти са ясни нещата, затова сигурно имаш отговор на въпроса ми.

222

до 208

преди 13 години

Това е най-смешния и остроумен виц, който съм чувал! То е хумор, то е сатира, то е забава! Заболя ме корема от смех! Умен човек го е измислил, уме-е-ен! Сигурно скоро ще навърши 10 годинки!

221

Анонимен

преди 13 години

Какво като работят с направления. Българското здравеопазване в една малка част може да се явява клиент на Токуда, но болницата не е част от българското здравеопазване.

220

MP42

преди 13 години

Токуда е частна болница и няма общо с българското здравеопазване....Там също работят с направления така че не е проблем при нужда да Ви прегледат..

219

Анонимен

преди 13 години

Само те ми помагат да не загубя тотално вяра в българското" здравеопазване".---------------- Токуда е частна болница и няма общо с българското здравеопазване.

218

Д-р Некадър Доктор

преди 13 години

Още веднъж искрени съболезнования на родителите на Гери! Дано цялата истина по случая излезе наяве и не се злоупотреби с нея за политически цели (и в двете се съмнявам). Искрено съжалявам, че се потапяте в цялата тая помия на форума, препоръчвам Ви, не я четете.И така, обръщението ми е към талибаните отсреща във форума. Кой *** без име иска да научи моето име? Казах скъпи, аз съм навсякъде, както сте навсякъде и вие. Марго, ако думите ми са прозвучали чудовищно и съм пробудил някого от летаргия, значи провокацията ми е постигнала частично целта си. Но ако не проумеете смисъла на думите ми и техния подтекст, прескачайки вулгарния уличен език (няма да го повтарям), не може да ви се помогне. Каква е ползата ако съм събудил само някакви мракобесни талибани? Да Марго, аз може да съм ***, в някои сфери ако си гнуслив не можеш да вирееш. Аз Марго Не познавам по-голям *** от живота, е не всекиму живота е циничен, Ти може би растеш под похлупак в саксия? Който прилага политиката на щрауса и не иска да чуе това, което не му отърва, нему не може да се помогне, нито можете да го спрете да вреди. Кой лицемер има наглостта да ме учи на хуманност, особено ако само лицемерието му звучи хуманно? Както се казва, който може нека да мисли, който неможе нека реже клона на който е седнал. Какво очаквате вие да плюете и храчите върху ни, а ние да седим и гледаме, и да си викаме : ах светена водица ни ръси, простете Ваши благородия талибански, елате ни закопайте и се поупражнявайте да метате камъни. Няма да ви трепне окото нали? . Нима се вижда някой в образа на ***, та да се обижда? Та към талибаните: каквото повикате това и ще ви отвърне! Каквото посеете това и ще жънете (пост)комунистически талибани!....(не)ваш: Д-р Некадър Докторски.

217

Мики1

преди 13 години

Хубавото е разбирате ли ,че не всички лекари са некадърници.Идете в Токуда да ви обслужат качествено.Там никой не ти иска пари. Ако се дават пари те се фактурират. Всичко влиза в " джоба" на болницата. За да имат техника .За да плащат на персонала си.Там са ги подбрали от цяла България.Само те ми помагат да не загубя тотално вяра в българското" здравеопазване".Този тип болница трябва да е пример за цялата държава.Вземете си поука д-р Х. Вие май не работите там.Такива като вас нямат място там!

216

Мики1

преди 13 години

Много лекари са ми помагали .Благодарен ще съм им цял живот . И в очите съм им го казвал. Но това не значи че ще им се кланям. И никога на съм давал и стотинка на лекар. Тук е мястото да кажа хиляди благодарности на Д-р Топов-офталмолог в Токуда болница. Благодаря Ви от сърце. И си пожелавам много лекари като Вас да има в България. Такива трябва да са професионалистите.

215

Анонимен

преди 13 години

В крайна сметка помислете, че може наистина да е грешка, не за пари, не от некадърност. Просто на всеки може да се случи да сгреши, за съжаление в случая е фатално и доктора ще си получи заслуженото. Все пак за толкова години работа се е доказал, че може.