66

Анонимен

преди 13 години

Това "мераклий" нов химичен елемент ли е?

65

kitaec__

преди 13 години

В България има достатъчно качествени и лоялни хора за дипломати.Едно от нещата които трябва да се свършат от правителството,за да ни допуснат до шенгендсата зона е незабавна лустрация.Това разбира се ,Бойко Борисов не би направил,защото той и цялото му правителство са изцапани,били са доносници или пряко свързани с комунистическата номенклатура.Указа се,че Бойко вместо да се бори с корупцията,той и помага.С такива хора,България не може да бъде пълноценен член на Евросъюза

64

ЩЕ НАМЕРЯТ ,81...

преди 13 години

...МЕРАКЛИЙ ЗА ПОСЛАННИЦИ ...БОЛ!

63

Анонимен

преди 13 години

А откъде ще намерят нови 45% от посланиците, които да са независими, необвързани с каквито и да е структури и партии, при това отлични професионалисти? Интересно дали наистина ще авансират дипломати от кариерата, неопетнени и с доказани качества в професията? Нали Младенов така каза?. А не, по стария маниер, да се вземат хора отвън, само защото поназнайвали някой език.

62

До Ивка 61

преди 13 години

Ивке, Утопичен, от Утопия.

61

ama

преди 13 години

KAK SLADKO REVE GEICHO MAI NIAKOI MY OTKRADNA BIBERONA NALI SEGA MALIK GO NIAMA,VAN VSICHKI POZORNI CHERVENI POMIARI ZAEDNO SAS GOCE I CIALATA CHERVENA PASMINA,AMAN OT NEKADARNICI SEGA SA SE SETILI DA REVAT,*** TAKAVA KOGATO SE GYSHIXTE BIAXTE MIRNI I KROTKI

60

Анонимен

преди 13 години

Ушеви !!! Знаете ли какво е това? Така викахме на ченгетата при бай Тошо...сега се върнаха!!! УШЕВИ .....УШЕВИ... Защо ли?

59

български ИДИОТ

преди 13 години

Незабавно ОТЗОВАВАНЕ на всички ЧЕНГЕТА от посолствата ни в чужбина и после на опашка за социални помощи като всички безработни българи...)))

58

аннонимен

преди 13 години

Да факт е ,защо не сме чули че , е уволнил директори на дирекций на който лъснаха именната в списъка , ами на всичко отгоре ги разхожда до Либия , кадето почти нямаше информация какви са ги свършили...Продават имоти зад граница , защо ? Да се нагушат ,имоти строени от нашите родители ,с лека ръка решават , че ще продават , както и да закриват работещи мисий...и си мислят , че ще напълнят хазната . По скоро джобовете си...ЦИРКАДЖИЙ . умело открояват вниманието на хората от съществените проблеми.

57

kitaec__

преди 13 години

Единствено в България не е извършена лустрация,за което голяма вина има и доносника на ДС,Бойко Борисов.Но какво да се очаква от него след като цялато правителство е от доносници на ДС и хора съпричасни с комунистическата номенклатура.Комуниста бойко Борисов неуморно назначава такива хора на отговорни постове в държавните структори,агенциите,ДАНС,гранична полиция,митниците,полицията и къде ли още не.Той ,както Костов,Доган и Гоце е марионетка в ръцете на Валентин Златев,човек от руската мафия

56

Анонимен

преди 13 години

Вън агентите на КГБ от българските дипломатически мисии.Долу Гоце! Долу Путин! Долу КГБ!

55

гост

преди 13 години

Ивке, ти или си на 5 или са особено тъпо парче. Ако ги имаше тие неще дето ги говориш, до сега да висиш на пилоните през НДК на бавна примка.

54

jiko

преди 13 години

Всички, без БСП, подкрепиха декларацията на ГЕРБ - kva iznenada

53

!!!

преди 13 години

Това трябва да е само началото! Пълна забрана на достъп до държавни постове и участие в политическия живот на страната на всички уродливи изчадия на ДС мафията. Тяхното време отдавна свърши - трябва да се радват, че се разминават без наказателни отряди.

52

zetxx

преди 13 години

LUSTRACIQ!

51

fsb

преди 13 години

нямам какво да кажа, освен че това правителство потъва....

50

Анонимен

преди 13 години

Браво, добре казано, там е бедата, след агентите на ДС, да последва отзоваване на служителите и народните представители - агенти на ВИС, СИК и др.подобни застрахователи

49

Сер Гей

преди 13 години

Когато сер Гей започне да обижда на милиционер и комунис както повечето дежурни драскачи от младежката организация на БСП във форума винаги става забавно, дерзайте друзя.И все пак ще влезем в шенген колкото и да не ви се иска.

48

Анонимен

преди 13 години

Близък до ЦЦачева, споделил, че следващият Петък в Народнот събрание беде приета декларация на народното събрание с искане за прекратяване на пълномощията на всички агенти на СИК, ВИС и сродните с тях фирми. Източникът споделил, че списъкът бил по-голям от този на агентите от ДС.

47

rosii

преди 13 години

dolu nomenklaturnite iz4adiq kato tikvata i bokluka cvetanov pandelata i za dvamata