75

Анонимен

преди 13 години

Сред 600 те ХИЛЯДИ подписа (600 000 - за ГЕРБери пояснявам) имало 400 недействителни!Ужас! значи 599 600 човека са се подписали че искат ГЕРБ да си ходи и да има ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!Е, наистина е тъпо да ползват ДАНС като истривалка, но нали Цецо е ченге от ДС а Бойко е просто ченге, не трябва да ни изненадва!

74

статистик

преди 13 години

често се питам след поредния ултиматум на яне янев ,дали е нормален този човек и ако не е какво прави в нашия парламент.не му ли е малко неудобно на този празнодумец непрекъснато да поставя срокове пък и кой ли вече му вярва.

73

марти

преди 13 години

А на ДУПЕТАТИТЕ на Тракториста вярваш ли???

72

jasemi

преди 13 години

Преди изборите в моят град партия РЗС раздаваше по 30 лв на човек ако гласуват за тях!

71

KAPO

преди 13 години

На депутат от ГЕРБ НЕ ВЯРВАМ !!!

70

88

преди 13 години

До 99 : Ако бях хубавец и то интелектуален , сега щях да съм до чичоти и да мигам като плъх в брашно . Не ми стига интелекта да си кача снимка , не зная как става , но съм готов да ти се ява лично кадето кажеш и когато кажеш . Съжалявам за чичоти или съпругът ти , не знам , типичен внук на Бай *** . Бъди здрав/а и не се ядосвай .Пиши каде и кога да се видим !

69

Министър Игнатов

преди 13 години

Тази поезия трябва да влезе в учебната програма в специалност "Българска филология"...

68

Анонимен

преди 13 години

БСП-червеноармейците пак в атакано не знаят наесен какво Ватерло ги чака.На пусия се заложил президентас АБВ се цели в парламента.Костов с Мартинчо си гука,интриги плете на една кука.Касим Дал-Касим взеллидерството на Ахмед Агадепесето налегна ги тъга,че Сокола се превърна в ***.Мадритския лъжец ще го гонят май,хубавото е, че лошото си има край. Вечер Янето търкалетата на Трактора целува,а през деня по медиите се пъчи и надува.ББ ги гледа и не може да им се начуди,абе тия май наистина са луди.

67

99

преди 13 години

Дай една снимка да те видим и теб бе, интеуигентния убавец!

66

до Червените

преди 13 години

Ако този сайт не е Първаново-Комунистически , кой друг сайт би могъл.Безбожници и предатели на Рода Български

65

56

преди 13 години

До 11norm.Не с тези номера за разлика между нормални и ***, защото всички капиталисти в Б-я в момента са бивши комунисти. Тааа , като те чета защо имам чувството ,че си приватизатор. А за интелигентноста: да те разходя ли из американската литература, или из теориите на икономическите учения. Хайде бъди здрав. И по- спокойно.

64

Анонимен

преди 13 години

Нова интрига: Цветанов бил в ДС ами и аз бях чистачка в ДС да не искате да кажете че и аз крадох и бях доносчик наред с истинските доносчици.На мен ми плащаха да мета а на тях да доносничат и аз вземах заплата колкото да не умра от глад а те взимаха за всеки донос тлъст хонрар.

63

Обективен

преди 13 години

Абе ти защо малко поне не се прикриваш че си платен драскач на БСП а всеки ден пишеш глупост след глупост и то с един ник! Ама те явно от Позитано само такива *** като теб могат да наемат за платени драскачи - токова сте жалки, че чак се чуди човек да плаче ли да се смее ли с вас!

62

Анонимен

преди 13 години

Всичко е компроматна война на всички досегашни под палката на Първанов.Цветанов излезе начело в класацията за най-одобряваните политици,Бойко направи една грешка като го обяви за бъдещ кандидат за президент и това мобилизира алчната опозиция на най-успешното управлиние в България да го изкара маскара като всички тях и се започна с оплюването...И ако не се осъзнае народа и на изборите не покаже кои са *** на България просто ще си останем там където ни натикаха през последните 20г. на дъното

61

arhar

преди 13 години

Ето затова смятам, че у нас трябва да се свалят имунитетите на депутатите и магистратите, за да носят пълна наказателна отговорност , ако обиждат, лъжат, клеветят или заплашват в публичното пространство !Вместо това обаче, некои искат да прокарат закон за клевета само за хора без имунитет, което е много нелогично и неразумно ...Ако депутатите и магистратите нямаха имунитет и носеха пълна наказателна отговорност за своите действия, дали сега щеше да се стигне до ситуация, в която някой обявява фалшифи резултати от подписки с цел задкулисно сваляне на правителството от власт ?Излишно е да се казва, че такъв тип поведения от страна на депутати генерират напрежение, омраза, страхови психози и т.н., които водят до повишаване на броя на заболяванията и престъпленията у нас !Ако онези депутати и министри, които искат да прокарат закон за клевета само за хора без имунитет, не схващат смисъла на казаното от мен, то тогава може би мястото им не е в парламента и министерствата !?

60

Анонимен

преди 13 години

Народе осъзнай се! Много бързо забрави какви милиони крадоха бившите управниции сега вместо никой да не им обръща внимание то се грабнали и журналисти като Сашо Диков дето нито беше спортист като спортист нито беше спортен журналист защото няма спортист който да не го мрази а сега се превърна на политически журналист-лице на Яне....и нон стоп плюят. Нямам думи в каква страна живеем.

59

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли слушах тази сутрин Плевнелиев който за мен е образец на професионалист. И страшно се разочаровах че сме много неблагодарни като се занимаваме само с интриги и компромати пробутани ни от всички изложили се в политиката до сега и им влизаме в тона на злобата им и ненавистта им. Нима не можете да се осъзнаете че маскарите искат да кажат и вие сте маскари като нас!ч

58

за 58

преди 13 години

Да бе............те са глупави и са в парламента, а вие умните ръсите акъл , като *** из форумите.......не е подписвал нощо, тракторжиийте са събирали са лични данни откъдето могат

57

Анонимен

преди 13 години

Д а наистина и аз веднъж на пазара на Красно село един младеж беше разтворил листите и говореше че подписката е за съкращаване на депутатите от 240 на 120 и аз бях готова да се подпиша но попитах от коя партия сте и като чух от РЗС се отказах защото разбрах че това е само кукичката на Яне,който мен ми е обидно да чувам че е българин и носи името на един патриот.Замен Яне е един абсолютен ***!

56

88

преди 13 години

Като забелязах интелигентното депутатско лице на снимката , съм сигурен че тоя се е подписал добросъвестно и чистосърдечно , защото не е знаел за какво се подписва , те ако саму казали подписка - подпиши за жена на годината е тук за Цецка Цачева , а тук за Фидосова и тоя интелигентния от портрета се е подписал с две ръце , а сега - ау не съм аз ! Всичките им депутати са като тоя Умньо Боев !