58

darcas

преди 13 години

Щото целия свят прописа на кирилица, та ние на домейните ще я слагаме. Я хванете някой хлапак - не знае да пише даже, ние домейни ще правим.

57

стг

преди 13 години

58 , ей такива като тебе дори не знаят за какво става дума ама ей така лаф да става :)

56

булгаристанец

преди 13 години

Аз мисля, че " .*** " е по-добре от " .бг "

55

да

преди 13 години

Колко много хора мразят България и българското! Явно промивката върши работа :(

54

стг

преди 13 години

има и друго като искате да хабите пари , ми хванете решете дългогодишния проблем с домен bg, който е монополизиран от едни хора

53

стг

преди 13 години

това малоумие мислех че го зарязаха явно , трябва да се вземат едни пари и не се спират

52

!

преди 13 години

Тази идея за домейни на различни от латинската азбуки е супер, ама супер ***. Само че редичка алчни тарикати пак ще се възползват от болните мозъци на редица "патриоти" и ще си направят регистратори и ще регистрират.

51

ioannidis

преди 13 години

Аз само не можах да разбера, тези *** къде са я видели тази "очевадна" прилика между бг и br...

50

OpenSource

преди 13 години

Има все още потребители които не знаят че трфичните данни ви се записват и съхраняват в продължение на 1г. , тоест всеки си е подслушван , сниффен , както искате така го разбирайте.Единствено VPN връзките за момента са защитени и няма как да ви следят там.Така че подслушването няма нищо общо с DNS-a , какъвто и да е все си ви снифят.Спасението е само сателитна връзка и чужд доставчик , тогава вече ще те хванат за кабела... :)

49

няма няма

преди 13 години

Б,Б, да прати Ц.Ц. да разбие тая комисия със СРС-та и всички домеини в света да завършват на бг и да са с вграден софтуер за послушване.

48

Brato

преди 13 години

Никой не пречи на българите да си измислят собствен БГнет или каквато мрежа си искат. Ако искат обаче в глобалната мрежа да имат някакви претенции трябва да се съобразяват. Цялата работа е че са отпуснати едни пари които едни "наши хора" ще налапат за да се предоставя такава услуга на кирилица. Никой трезво мислещ и образован човек в сверата на информационите технологии няма да се сагласи с нуждата да се налива в това безумие ".бг" средства. Има други полета за изява на патриотите.

47

kapo

преди 13 години

Притрябвал ми е домейн на кирилица, пфу....само ще си сменям клавиатурите...

46

тт

преди 13 години

Преди да почнете да мислите глобално, се научете да мислите регионално!!! Че големи космополити се извъдихте и много бързо се отказахте от всичко, което ви е направило българи и ви е съхранило през вековете. Защо не накарате гърците да се откажат от азбуката си или Китай да пропише на латиница, или арабите да минат на латиница???? Да им чуете отговорите на това "изискано" предложение???

45

уха

преди 13 години

тва е яко :)))

44

Анонимен

преди 13 години

Пич, в Бразилия положението е МНОГО по-зле отколкото в България. По-скоро те трябва да искат да ни станат щат.

43

Дядо Мраз

преди 13 години

що пък домейна да не е бб, което може да се разшифрова по няколко начина, аз ще дам само един - България на Бойко! Ако не, може да вземем домейни дс- държавна сигурност, или ко - кръг олимп, или сс - сергей станишев, може и рп, цц(но тук ми се струва ще има спекулации на кого точно ще са тези иницияли)

42

az

преди 13 години

абе гении ми що коментираш в dnes.BG

41

Малоумие на кв.

преди 13 години

Домейните на кирилица са малоумие. А това запъване за .БГ е още по-голямо малоумие !

40

Реалист

преди 13 години

Не виждам смисъл за какво са се впрегнали за това кирилизиране на домейните , аз и мои колеги (провайдър съм) никога не бихме кирилизирали нашите сайтове защото е глупаво и безмислено.Мога да гарантирам(със 100% сигурност) че посещаемоста на кирилизираните домейни ще е нищожна и обречена на неуспех.После не забравяйте Българите зад граница - те са голяма част от посетителите на Бг домейните а по точ начин ги файруолват елегантно.Тоест Бг домейните ще могат да се посещават само от Бг. клавиатура.

39

stun

преди 13 години

За да го поемаш по бИг.