546

Георги

преди 13 години

Тая новина е стара :-). Стана ясно, че цветанов е работил в ДС, но не е бил агент. Каквито са били ахмед доган, първанов и доста други.. :-).Така че аз не виждам нищо скандално в това..

545

fgfhj

преди 13 години

То прилича на обикновено дърво, но всъщност е министър на вътрешните работи и дълбоката душевност.

544

Анонимен

преди 13 години

Правителството на ГЕРБ по-скоро да изкара списъка на кредитните милионери!!! Заради този списък е всичката шумотевица.

543

dios

преди 13 години

ESTESTVENO KOMUNISTITE SA SPECIALISTI PO PODRIVNATA DEINOST,PARTIZANSKATA VOINA ,ATENTATI , UBIISTVA S "CHADURI" ... I KAKVO LI NE OSHTE . TOVA KOETO NE PRAVIAT I NE ISKAT UMISHLENO DA PRAVIAT E ... DA RABOTIAT ZA DOBROTO NA NARODA SI...

542

бренеке-12

преди 13 години

Кирчо,много си нечистоплътен,поради което ще те наричам Кирчо.Та Кирчо комунистическа мутро,ти гадняр *** ,признай си как стигна до парламента.Ако не беше баща ти,ти щеше да си едно пропаднало софийско ***.Нямаш право да разсъждаваш , а камо ли да занимаваш медиите с тъпите си умозаключения.Марш от парламента тъпоъгълник с неопределена форма.

541

Тялото

преди 13 години

Оооо, агент 006-ти номер!

540

Знам ли ...

преди 13 години

Ако има демокрация, то трябва да има и спаведливост! Щом е работил там, значи е бил добро момче, надежно момче за Партията...Е, все кадърни и можещи хора е имало около Партията... Да се чуди човек за политическите золуми, които са ставали.

539

Анонимен

преди 13 години

Я един от активните борци.

538

гост

преди 13 години

Това мишко Коко ела ми го кажи наживо, да те видя къв мизереник и да ти потроша канчето, а после да викам той падна. ДС убиха баща ми без съд и присъда и почерниха живота на майка ми. Такива като теб ги мачкам с удоволствие.

537

alfa

преди 13 години

Да, ама нали той каза,че в ДС са били гаднярите. Той от тях ли е ?

536

alfa

преди 13 години

Да защото е по умен от него!

535

коко

преди 13 години

Ти май забрави като беше комсомолски секретар на класа и как кудошеше на другарката класна кой пуши цигари и заклеймяваше американските империалисти.Сега ми се правиш на ангел небесен .Всяка държава си има органи на сигурността.Ако ги нямахме сега щеше да си с фес или да говореше на румънси или гръцки.Не и хубаво човек сам да си събува гащите и да мисли,че това е благородно деяние. С НЕуважение към всички нихилисти -коко

534

Анонимен

преди 13 години

Е, точно л* Кирил Добрев ще дава оценка,кой какъв бил.

533

Анонимен

преди 13 години

Кокоо вчерашни комунисти и деца на комунисти да ми се правят на създатели на новия морал никаде в света го няма и разлика между ЦРУ и ДС балкан разлика ЦРУ е служба в една демократична държава а ДС е служба на комунистическо/репресивно/ управление .БСП =социалисти а ГЕРБ=комунист

532

Анонимен

преди 13 години

Защото е бил на щат а не нещатен за да има агентско име.Цветанов открито си е работел в МВР

531

не е баш така

преди 13 години

колко от ФБР и ЦРУ са назначени с шуробаджанащина и рушвети?

530

коко

преди 13 години

Не мога да разбера защо в България имаме такова изкривено мислене.Като някои мазохисти все се разкайваме и самобичуване.ДС е лошо нещо и край.Да сте чули в братското САЩ някой да говори за ЦРУ или за ФБР?Чест им прави на хората от ДС,които са защитавали страната си.По сегашната логика и заловилите турските атентатори са престъпници,така ли излиза?И дайте да плюем всички полицаи,че ни пазят от престъпниците.Добре говори за Цецо това че е работил в ДС,проблемът е какво е научил.

529

arhar

преди 13 години

Истината ли казва Сергей или лъже ? Ако Цветанов е част от ДС, както твърдят другарите, то защо тогава не чухме от тях как е неговото агентурно име ? Не чухме също другарите да казват, че Цветанов е имал картонче за принадлежност към ДС ? Защо ли ?Напр. ' социалният ' ни президент е бил Гоце ...Ами хигиенистките, които са чистили в 7 - мо управление на ДС, те също ли са били с картончета и са снасяли информация ?

528

ww

преди 13 години

za kakvo govoime sega....mn qasno 4e e agent...koi moje da po4ne rabota v DS.........MN QASNO 4E SHTE SI AGENT....koi moje da po4ne rabota v segashnata DANS samo agent..........bez agenti ne moje.....ima agenti ima darjava niama agenti niama darjava.......

527

kitaec__

преди 13 години

Цецо не е виновен,виновен е този който му дава баницата.Президента е доносник,Бойко Борисов също е доносник,главния прокурор също е доносник и какво от това.От ЕНП продължават да натискат Герб,като управляваща партия,незабавно да проведе лустрация,но това не се случва,което е една от пречките ни за влизането в шенгенската зона.