5

3456

преди 13 години

9057 леваМалко им е!Зеленината в градовете е безценна на фона в ***, в която живеем. Трябва да засадят 2 пъти повече, едно дърво не расте за 2-3 дни. За да стане колкото отсеченото трябва да минат поне 25-30 години.

4

Сф

преди 13 години

Редно е за всяко отсечено дърво с цел да се освободи място за строеж, онзи който ще строи да засади нови дръвчета.Мисля, че ако бъдат отсечени солидни големи дървета, вместо всяко едно от тях е редно да се засадят поне по пет фиданки - защото листната маса на младото дърво е много по-малка и ще пречиства по-малко въздух, отколкото едно голямо дърво. Така ще е справедливо.

3

gorskiya

преди 13 години

ey 14 drav4eta 6te zasadiyat to tova si e napravo gora ve

2

:)

преди 13 години

Нищо не остана в Сливен, имаше страхотна градина с рози, а сега там ще има МОЛ.Вече никаква растителност няма в Сливен.Не ни ли стигат разкопаните улици, ами и сега само сгради.И да искаме да седнем някъде в някой парк..то няма къде.Хубавите места за почивка вече са сгради.

1

Az

преди 13 години

Абе хора, докога ще застроявате градовете? На нищо не заприличаха - бетон, бетон и пак бетон. Стройте ги тези магазини в покрайнините на града, а не в центъра. Все пак хората имат нужда и от чист въздух, а не само отровни газове и БЕТОН!!!