99

Венелин

преди 13 години

Не е сигурно - осъдиха друг! Ама дори този, когото осъдиха е вземал пари за партията си, не си е купувал апартаменти! Разликата е като между магистрала "Хемус" и аутобана.

98

о не!

преди 13 години

Ако в една болница постоянно се случват инциденти или няма нужната апаратура и екип, за да лекува, трябва ли да продължи да осакатява? наистина не помня да е било по-добре!

97

Руди

преди 13 години

Явно имаш къса памет, аз не си сопмням да е било по-лошо от сега, напротив беше по-добре!Като говорим за здравеопазване, не е имало случай да се закриват болници, и НЗОК да закъснява с плащанията, и моля те не ми излизай с *** оправдание това е оставено в наследство от тройата коалиция, от нея беше оставен излишък който твоите герои профукаха за нула време и посегнаха дори на резерва.

96

о не!

преди 13 години

Да, ама не забелязвате ли, че предните правителства никой не ги е критикувал толкова! Сега опозицията се тресе като желе от зор да развява мръсни ризи, а когато те бяха на власт и едните и другите, да не би да имахме по - добра икономика, по - добро образование и по - добро здравеопазване? не си спомням такова нещо!

95

GLEN

преди 13 години

До 86-НАРОДЪТ е казал:"Която мома не иска да я щипят,да не се хваща на хорото!"Стои си в къщи!!!

94

Лъчезар

преди 13 години

Който избира милиционер - неполитизиран комунист и телохранител на генералния секретар на БКП другаря Тодор Живков, не получава нищо освен простотия до шия и селяния. А да, и шеф на охранителна агенция "Ипон" от мутренските години. Значи, да обобщим - не можеш да гласуваш за милиционер, убеден комунист и мутре и да получиш нормална държава. Който очаква подобрение с такова управление, си е просто един *** и ***. Но виновни са гласоподавателите. А мутрата Бойко прави това, което може.

93

Анонимен

преди 13 години

Лесно им е на германците да се надсмиват над бедна и обезверена държава.Много бързо забравиха,че съюза с тях през двете световни войни ни докара репарации,загуба на територии и т.н.Голяма сила се изисква да се подиграеш на слабия,още повече когато си допринесъл за неговото падение....Отделен е въпроса за липсата на политика в държавата,липсата на национална кауза,липсата на национално достойнство.*** народ,слаба държава!

92

Анонимен

преди 13 години

НЕМАМ ДУМИ...

91

Дени

преди 13 години

ТАзи статия излезе вчера рано и аз я четох много преди да бъде публикувана тук ,така ,че не обвинявай сайта .Искаме или не ,това е факт и хората го отразяват ,както чуждите ,така и българските медии и за жалост всичко ,което се пише е истина. И според мен съзнанието определя битието в българския случай. Такива са ни политиците и няма за какво да се сърдим на хората ,че ни критикуват ....

90

о не!

преди 13 години

Напълно си прав! Съвсем умишлено е както в нашата, така и в чуждата преса. Хич не е случайно и вече дава резултат - има българи, които тотално са се обезверили и считат всичко българско за символ на лошото. В същото това време има хора, които постигат успехи, помагат на други, строят, градят, грижат се за градовете си и т.н, но пълно затъмнение за тях!

89

Венелин

преди 13 години

до 72Човече, имай достойнство!За ГЕРБ не са гласували и 50% от имащите право на глас. Като сметнеш, че *** масово гласуваха за ГЕРБ (срещу заплащане разбира се) излиза, че българския народ не е *** в голямото си мнозинство!!

88

botsos

преди 13 години

До 87 - Не ми пука дали плюят Бойко или не! Въпроса е там, че за всяка една статия е така, независимо от характера й. Не говоря само за политиката. Забелязали ли сте, че в раздела "България" се излива само помия и нищо друго. Скоро да сте чели тук някаква радостна новина. Че някой е постигнал нещо хубаво. Сега не ми казвайте, че нищо хубаво не се случва, защото това не е вярно. Защо няма нито една положителна новина?!

87

Анонимен

преди 13 години

След като не ти харесва днес.бг, препоръчвам -чети стенограмите от заседанията на министерски съвет.Там няма да видиш и думичка против Бойко.А що се отнася до днес.бг-отразило е мнението на европейския печат за "успехите" на герб.

86

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям те, колега! Ситуацията е следната: Опозицията, озверена от катастрофата на изборите гледа управляващите под лупа и за най-малкото нещо следват интриги и компромати! Ти би ли могъл спокойно и безгрешно да си вършиш работата, ако наблюдават и коментират всяко твое действие и движение! А журналистите, жадни за сензации, раздухват всичко и правят от мухата слон! От това, обаче губим всички! и ЗА ВЛИЗАНЕТО В ШЕНГЕН, И ЗА ЕВРОПАРИТЕ. ОНЕЗИ САМО ТОВА И ЧАКАТ - ДА НИ ОТРЕЖАТ ЗА НЕЩО НАС БАЛАМИ

85

Хм

преди 13 години

За смях станахме по света!!! *** гербери!!

84

botsos

преди 13 години

За пореден път се убеждавам, че в този скапан днес.бг има само и единствено платени статии! От доста време се каня да спря да чета, *** пусто много съм наивен и продължавам да вярвам, че може и да пуснят неплатена статия. *** си оставам само с надеждите май...

83

Анонимен

преди 13 години

тоя па голям анализатор на гражданското общество бил.. гражданите чакали с нетърпение поредната пикантерия....*** май той е този който чака с нетърпение че да си попълне страничката с материалче

82

о не!

преди 13 години

Не, не мисля, че това отговаря на истината, а за западната преса - те никога не пишат хубави неща за нас, естествено :). На всички скандали, които ги тресат тях, седнали с нас да се разправят ... Радвам се, че повечето българи вече осъзнават, че свободата и добруването ни са в наши ръце, а западна европа гони своите интереси, ние им объркваме сметките... войната продължава ...

81

@

преди 13 години

много рано ви започва работния ден бе ***/ДРАСКАЧИ!!!!

80

petko

преди 13 години

Немската преса да си гледа мюсюлманите и хиджабите и да не се бъркат в нашенските работи. Те ли ще ни кажат как да си чукаме жените, ай сиктир!