55

Помисли!

преди 13 години

Един голям българин написа в тефтерчето си : НАРОДЕ !!!!!!! Нека се замислим защо , и да вземем правилните решения. Вече закъсняваме . Много. И фатално.

54

Чопър

преди 13 години

Леле-мале,само СГП е поискала 2214 СРС? Какъв ли общ сбор ще се получи след тези,които са поискани от РП,ОП от страната ДАНС,оперативните служби"Главни дирекции на МВР,вътрешните,човешки ресурси и всички други институции ,имащи по Закон право да ползват СРС? В " Референдум-БНТ" вторник се каза над 12 000 СРС,над половин милион -българи.Няма друга такава държава като нашата в ЕС.

53

АААА

преди 13 години

Е ЗА КАКВО ДА ГО СЛУША ТОЗИ КУХА ЛЕЙКА / ПАРИ ДА СЕ ХАРЧАТ/

52

Cryptotel

преди 13 години

Тази статия показва не само колко масово и безконтролно е станало подслушването в страната ни, но и че всеки би могъл да бъде подслушван от частни лица с користни цели. Ние от Cryptotel ви предлагаме алтернатива - защитени разговори, невъзможни за подслушване и проследяване.За повече информация cryptotel.net .

51

а сега де

преди 13 години

ми като няма заповед от прокуратурата за подслушване на високопоставен човек от правителството,то какво тогава прави МВР?Те своите не могат да опазят а какво става за редовите граждани,ако имат чест трябва да има много оставки,ама милиционер и чест са противоположни понятия.

50

MG

преди 13 години

Г-н Кокинов, не трябва да ви учудва главоломното увеличение на броя на СРС-тата: по времето на НДСВ премиер беше т.нар.цар,чиято основна грижа беше да си върне имотите. Е ,КС, Олимпи Кътев, Поземлената комисия-Самоков и 100%-ият демократ Софиянски му ги върнаха.Вицета на Кобурга бяха цивилни,нямащи нищо общо с МВР, ДАНС и МО. По времето на Тройната коалиция премиер беше Станишев,който не е служил войник и по тази причина няма афинитет към хората с пагони . А сега премиер бивш гл.секретар на МВР, вицепремиер силовак, отново къдър на МВР, шеф на най-важния съд,владеещ цяла Западна България, е генерал-лейтенант съдия В.Пенгезов! Какво да коментираме повече! И при президента е бъкано с лампазлии ген.Н.Колев, ген.А.Марин, адмирал Орманков! Имам чувството,че БГ се управлява от полицаи и генерали!

49

Стегни се !

преди 13 години

Намерил си за кой да гласуваш :) ГЕРБ, че са гола вода е ясно, че са крадливи - също, но ти пък се метна на най-долнопробните *** в БГ политиката - БСП :) Стегни се !

48

XAXA

преди 13 години

ГЛАСУВАЙ ЗА БСП - ТЕ ЩЕ ТЕ ОПРАВЯТ ПО-КАЧЕСТВЕНО:)

47

кл

преди 13 години

тая снимка от тошово време ли я извадихте,сега няма ли по съвременна хапаратура

46

Nobody

преди 13 години

Автоматично съобщение:"Разговорът в момента не може да бъде проведен поради липса на свободно място в устройството за записване. Моля, опитайте по-късно, обаждането Ви е важно за нас!"

45

Правете си изводи

преди 13 години

Два рождени дни в ГЕРБ възпрепятстваха обещаното "препитване" на депутатките Искра Фидосова и Менда Стоянова по време на вчерашното заседание на ПГ на управляващитеТова заяви вътрешният министър Цветан Цветанов.....

44

тома до боб#29

преди 13 години

боб,правиш опити да разсъждаваш,гледам трудно ти е,не се мъчи.каи какво казал-тои и боико вчера каза,че знаел,за слухтенето,пък днес каза,че не.за докторите-не се застъпвам,те са мафията в бяло,ГОВОРЕХ,ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ЗАПИСИ.И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТо-не съм комунист,яд ме е че ни направиха маимуни,разни селски хитреци,та ни прокудиха децата по чужбините,и ас като баща казвам думи,които баща ,не бива да изрича-не се връщаите мили,в това кално блато,за нас е вече късно.рапорт даден

43

вицо

преди 13 години

Операторът при набиране на номера на Министерския съвет: "За Бойко Борисов натиснете 1, за Цветан Цветанов не натискайте нищо..."

42

Анонимен

преди 13 години

Червеноармейците пак в атака,но не знаят наесен какво ги чака.На пусия се заложил Президентас АБВ се цели в парламента.Янето с Трактора медиите оре,компромати сее с надеждатаБългария да стене по-зле.Само на Бат Бойко не му пука,реже ленти и чисти България от ***.

41

ГЕРБ=МУТРИ

преди 13 години

Гласувам за БСП.ГЕРБ са ОТВРАТ.

40

Цецо Пелегатора

преди 13 години

Отивам да си взема дневната миза от митницата.А вие тука си говорете, ама тихо...

39

Анонимен

преди 13 години

нали и ББ каза, че знае за подслушването?Да питат Тиквата!!!

38

Анонимен

преди 13 години

Гербераст никога НЕ СИ ПРИЗНАВА. Другите са виновни.На бас, че Станишев е виновен?

37

Анонимен

преди 13 години

за мен е по важно яне да каже как се е сдобил с тези разговори

36

KAPO

преди 13 години

Цецо Лъжецо да си признае!