135

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Депутатите пратиха в историята Калина Илиева" - 12.01.2011год.В резултат на всякакви такива подобни милиционерски изцепки за 4 гододишен мандат:Данъкоплатците пратиха КОМ.ПАРТИЯ Герб в историята - "ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2013"

134

Българин

преди 13 години

С магистрали и паркчета не става .. трябва и акъл ! Вместо да се насочат големи усилия да се привлекат чужди инвестиции у нас и да се направи масирана атака към външни пазари най-малкото със земеделска продукция (Чужди срани буквално са заляти с вода, гонятги какви ли не бедствия), а ние стоим "почти" безучастно, ние се занимаваме със случай като Танов- Дянков , Илиева , разни операции с наименованието на всякаква морска храна (полза има ли ? ) , СРС -а ..АЛА БАЛА!За кой да гласувам,пак дилема?

133

Безпристрастна

преди 13 години

Лошото е, че явно не на всички им е ясно!Все още има хора, които продължават да се заблуждават и да мислят, че ще се случи някакво чудо и гледат на Б.Б. като на своя месия. Е, айде събудете се, само на думи не става, а такова смешно правителство май не е имало в нашата мила история! Извинявам се за допусната грешка!

132

Безпристрастна

преди 13 години

Лошото е, че явно не на всички им е ясно!Все още има хора, които продължават да се заблуждават и да мислят, че ще се случи някакво чудо и гледат на Б.Б. като на своя мисия. Е, айде събудете се, само на думи не става, а такова смешно правителство май не е имало в нашата мила история!

131

гост

преди 13 години

Сега и съда ще я прати в историята и тя ще си живее царски от "добре свършената си работа досега", а нас всики ден ще ни информират, с колко евро ни глобява ЕС, заради несвършена работа. Но, това е България - всички големи престъпници са невинни. Държавата ще си набави парите от пенсионерите, които Социално подпомагане осъди да си върнат парите за отопление за последните 5 години, че не декларирали продажбата на нива за 120лв. Срам, жалко за народа ни, но *** народ и вълчо управление заслужавам

130

студент

преди 13 години

Значи да си купуваме фалшиви дипломи ?! От какъв зор да учиме толкова години.

129

УУУ

преди 13 години

Герберите отново жалки!

128

избирател

преди 13 години

И ние ще пратиме ГЕРБ в историята

127

Pelikan

преди 13 години

В администрациите на белите държави служителите работят в една стая и всеки си работи по неговото, и никой не знае другия върху какво работи. В България един служител работи в една стая, ама и той не знае какво прави в нея!

126

Анонимен

преди 13 години

В Националната ни електрическа компания например, Първанов си е назначил за директор Дирекция Пренос, дясната си ръка Валентин Иванов. Човека няма никаква представа от нищо. Смешен е защото подчинените му знаят повече от него и се мае и незнае какво да прави със супер елементарни неща. Той не разбира когато му обясняват нещо служебно и смята, че нарочно му говорят на по високо ниво. Иска като леля Пена с думи прости да се говори, а не може там е мн.специфично. Такъв не може да е на това място.

125

от народа

преди 13 години

Пратиха я в историята. Още един срам за БГ. Защо парламента гласува това. Никой не и потърси отговорност за всичките далавери и престъпления. За похарчените народни пари, парите на данъкоплатеца, за върнатите европейски пари, които пак плащаме ние. Заплатите, премиите, командировъчните и др., фалшивата диплома, фалшивите болнични и още куп др.престъпления...

124

Анонимен

преди 13 години

Нема такава държава. Човек като се огледа как навсякъде са назначени подобни шефове, се сеща защо са пратили казуса в историята.

123

МИНАВАЩ ДО ТЪРГОВЕЦ

преди 13 години

СПОРА КОЙТО ВОДИМ НЕ Е ЗА ТУК,НО САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ АКО СЕСТРИТЕ ХВЪРЛЯТ БЕЛИТЕ МАНТИ НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ МНОГО СЛОЖНИ И ЗА ПАЦИЕНТИ И ДОКТОРИ.ЛОШОТО Е ЧЕ ТЕ НЯМАТ ЛИДЕРИ КОИТО ДА ГИ ПОВЕДАТ И ТЕ РЕШИХА ДА СЕ СПАСЯВАТ ПО ЕДИНИЧНО ЗАМИНАВАЙКИ В ЧУЖБИНА.

122

Търговец

преди 13 години

Да не забравяме, че не докторите си избраха да станат търговци,а им беше наложено!/Справка-ЗЛЗ-1999г./

121

МИНАВАЩ

преди 13 години

ДО МЕД СЕСТРА ПОЛОЖЕНИЕТО НА СЕСТРИТЕ Е ТАКОВА ЗАЩОТО ТЕ СИ ИЗБРАХА ДА БЪДАТ БЕЗПЛАТНИ СЛУГИ НА ДОКТОРИТЕ ПАРДОН -ТЪРГОВЦИТЕ!

120

1

преди 13 години

А съдът ще се занимава ли с Калинка? Да ли ще я накаже с цялата строгост на закона за ГНУСНИТЕ й деяния?

119

alieno

преди 13 години

Високо вдигнатите крака комисия не ги лови...

118

ДО 104 КОГА СЕ ПЛАЩА

преди 13 години

............... ПЛАЩА СЕ КОГА/ В ДРУГИЯ ЖИВОТ ЛИ?

117

МАЯ

преди 13 години

СМЕШЕН СИ! ПОКАЗВАШ КОЛКО ЕЛЕМЕНТАРЕН НАРОД СМЕ! СКРИИ СЕ МОЛЯ ТЕ ЧЕ ПРАВИШ ВСИЧКИ ЖАЛКИ..... ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СМЕ НА ТОЯ ХАЛ. ПЪРВИЧНИ ЧОВЕЧЕТА.........

116

мед сестра

преди 13 години

как не ги е срам ***! хората ги разчекнаха на кръст за 5 лева неплатени а тая *** сви сума ти далавери!! вижте я на снимката само каква недоносена *** е!кой я нареди там се пита/? баща йпожарникара с кого се свърза???будала народ как търпим?? я вижте гърците! вярно сме *** тая *** отърва кожата а беше за линчуване/ къде е сега БОЙКО с неговата велика справедливост??/ ***!!тая *** знае ли колко взимат сестрите в България/? или Бойко//