32

Анонимен

преди 13 години

ама защо си нямат правителство? нямат кандидати за власт ли? у нас - бол ! да им препратим !

31

SDS

преди 13 години

А ние като имаме правителство-цъфнахме и вързахме!

30

Joe

преди 13 години

Ами да се разпада, като е фалшиво създадена. И краля да си ходи в историята, там където му е мястото.

29

ехе

преди 13 години

Братя европейци,братя белгийци ми кът ще да е тъй па ние по братски ше ви харижим наш Бойче.Управленец за чудо и приказ,цар на съръсътътъ,нищоправенето и нищоговоренето.Принца от Банкя ще ви завладее с харизмазата си и само за половин година ще ви остави без държавен резерв,но пък за какволи ви е имате си Бойче.Ще ви напечата винетки и ще оставиу депутатите ви да си кадруват по балкански.Аре елате си земайте пък после ний ша му мислим.

28

Николай Х

преди 13 години

Президента на Европа е от Белгия и се казва Херман ван Ромпуй и има харизмата на мокър ***. То Белгия изобщо може ли да се нарече държава или зелева ливада.

27

Анонимен

преди 13 години

'Цели 209 дни след изборите Белгия още няма нов кабинет'- Щастливци!

26

Боби

преди 13 години

Приятелю, съгласен сън. Бюрокрацията им е тотална, бавна, мудна - съгласен. Но какво общо има правителството и политическата криза с цветнокожите!?

25

ИТ

преди 13 години

Отговорът е в понятието "държавен служител". Нямам преки впечатления от белгийските,но доста живях в Германия и често имах ща, не ща срещи с германските им колеги. Там,а така е и другаде,да се докопаш до такава служба значи дълга и сигурна работа с всички привилегии чак до пенсия. Този който знае,че няма да бъде сменен след първите избори има стимул да работи добре за да си пази мястото.Затова и едно правителство не е най-важното там,където само служи на избирателите,а не на джоба си.

24

Анонимен

преди 13 години

Ами нормално е все пак Белгия не е суверенна държава. Това е пример за останалите членки на ЕС - трябва да свикват с това да нямат собствено правителство :) И балгария общо взето е така

23

Анонимен

преди 13 години

"HAHAHA q mi kaji kakvo iznasq bulgariq ? I kakvo vnasq ? Q mi kaji edna svetovna BULGARSKA marka ? "*** и крадци на банкомати. И износа е на много добро ниво, според Дянков!

22

Do:живот на кредит

преди 13 години

HAHAHA q mi kaji kakvo iznasq bulgariq ? I kakvo vnasq ? Q mi kaji edna svetovna BULGARSKA marka ?

21

Bibitko

преди 13 години

pratete im Bibitko da gi opravi v ustataaa

20

Боби

преди 13 години

ОК, прав си. Но *** в БГ са същия проблем, както и чернокожите и арабите в Белгия. И пак логичния въпрос - без правителство и с етнически проблем, коя държава е по-добре - България или Белгия?

19

ИТ

преди 13 години

Мосю,да беше разказал и колко араби и тъмнокожи сънародници си имат местните белгийци. Кой точно им плаща социалните помощи,дали един от потърпевшите не си бил и ти? Аз бих казал,че по-добре е да не вземаме точно Белгия за пример,и нашите *** ни стигат.

18

Боби

преди 13 години

Хора, стига глупости. Това, че нямат правителство нищо не значи. Живея в Белгия и коментирах тази криза с белгийци. Казаха ми, че това не е нещо необикновено за Белгия. Просто самият апарат работи безпогрешно, защото при всяка смяна на правителство не се сменят изцяло и служителите по държавни институции. Какво от това като няма правителство, при положение, че всичко работи безотказно? В много държави има правителство, но не върви работата... Не ги мислете белгийците, екстра са си те

17

lisygera

преди 13 години

Сега е време да я окупираме...

16

белгиец

преди 13 години

Ее, ти си от бг елита, щом си стигнал да работиш там - говорим за НАРОДА. Виж в едно белгийско село как са измели пред къщите и в едно българско ***, а всички в кръчмата - ето това ще ти издаде разликата.Ти си бил просто ентусиазиран от благата среда и старите кучета са те приземили.А социализмът е само следствие - вирее само при колективистичните рзвейпрахльовци.

15

до №3-mery

преди 13 години

Всички българи ще сме вечно благодарни на девер ти,че ни отвори очите...Защо не вземеш и ти да се окопаеш с него някъде и да ни отърваш от своите простотии :)) Аман от родоотстъпници които робуват на чужди господари а в България се държат като наставници.И добро и зло е било и пак ще бъде,но българите ще се справят и без нереализирали се в България "доброжелатели" Като искате Белгия-прав ви път,но само без съвети към истинските българи...

14

СВЯТ

преди 13 години

ЖЕНИТЕ ИМ ДА СТАЧКУВАТ КАТО СИ БРЪСНАТ *** ХЕМ ЩЕ БЪДЕ ПО ХИГИЕНИЧНО

13

аз

преди 13 години

Супер! Белгийците ще се превърнат в талибани.