10

друг бял

преди 13 години

....искам да съм *** в щата Алабама....

9

фен на Конрад

преди 13 години

Ами отговори си сам бе ИНТЕЛЕКТ, нали и ти си тук. Аман от плачещи момченца.

8

Това не е у нас...

преди 13 години

Това е в Америка!Там има правосъдие на първо място срещу съдии адвокати прокурори..... лекари,правозащитници и съсловните им организации,полицаи,военни.Друг въпрос е колко им е законно правосъдието,така като стои същия въпрос и у нас.Да видиме кой кого,закона ли е над справедливостта или справедливостта е над закона.Или и при тях е като у нас -- съдията е над закона !

7

фен на Джако

преди 13 години

Не разбирам,защо в този форум е пълно с ***?

6

White Trash

преди 13 години

Да освободят *** и да му позволят да продължава да лекува по този начин и другите ***.

5

Бял

преди 13 години

Абе защо чернокожите си избират само чернокожи служители - охрана, лекари и т.н. Това не е ли расизъм? Защо по телевизията понякога гледам филми, в който 100% от актьорите са чернокожи и то правени в държава, в която процента бели/черни е по порядъка на 70%/30%!? Кога най-после бялата раса ще има права на тази планета и ще се заговори за расизъм към белите?

4

Нов морал

преди 13 години

Да! В САЩ и лекарите ги съдят! В БГ те са "професионалисти" в убийството на деца и не ги пипат! Популацията трябва да се регулира!

3

SJ

преди 13 години

Коментари 1,2,3 - нещо по-умно не можахте ли да измислите?Явно не !

2

СССР

преди 13 години

А с Маджунов какво стана? Размина ли му се? Или е по важен цветнокожият от снимката дето е видял сметката на друг цветнокож с изблици на избеляване?Интересува ни убиеца на деца Маджунов а не кво става в USA!!!

1

бае ви герги

преди 13 години

епа добрее е напраил