8

руската школа

преди 13 години

Ако руснаците купят колайдера втора употреба ще направят перфектен "казан" за водка и ще решат всички международни проблеми.

7

^3DAttack

преди 13 години

Бат Миро Китай не но теб да :)

6

Анонимен

преди 13 години

Нищо Русия ще го купят втора употреба на части и без това сами не могат да си направят. Може техните велики учени да открият нещо ново в този колайдер.

5

Анонимен

преди 13 години

Новината е съвсем логично следствие на другата - повече пари за военните програми на САЩ. Не че 35 млн годишно са проблем при над 600млрд за военните, но що да не им дадат и тези 35 млн...

4

123

преди 13 години

A MOVE BI SA OSUZNALI GRE6KATA SI S KOLAIDERA I TOWA E POWOD SAMOEDWA LI NQMAT PARI

3

"""ДЕ

преди 13 години

Да бъде командирован господин Дянков - да им осигури парите - от пенсионните фондове на българските пенсионери - таман-таман ще стигнат!

2

Хм

преди 13 години

"Причината е сложната финансова ситуация"Точно така Бат Миро - днеска четохме, как жълтите ги наплашили с прашките и колко още милиарда ще отпуснат за въоръжение, а сега - няма кинти за наука.. Тва мириканците съвсем изкуфяха - НАСА закриха (почти), ускорителя си закриват... *** то не мое само на бургери и реднешки патриотизъм да караш - тряа и малко акъл... Хич не отиват на добре... Като сложиш и пробитата им национална валута...

1

Бат Миро

преди 13 години

Ми как ще се намерят 35 млн за наука в САЩ, като може да ги отпуснат за разработка на следващата ракета, която да сплаши новия враг Китай?