32

Виж...

преди 13 години

...как се става на пук носител на "Златната" топка, като уж е криза и богатите отбори се инатят да хрантутят УЕФА, ФИФА и всякакви други футболни съюзи. Как ми прилича това на БФС. Но нека. Да му е честита на т. нар. "ФЕНОМЕН" и явно ще е носител още дълго време на "отличието", а ФК "Парса" - джудже още дълго абониран за "шампион"-познатата родна картинка май е в световен машаб. А красив футбол така и няма да видя още дълги години напред! Жалко, но реално, за токоз пари-толкова! Като у нас...

31

MU

преди 13 години

Забелязал съм че тия дет най много плюят по Роналдо изглеждат със сигурност като пъпчасали пубечета, нещо като Меси и не могат да заговорят и една жена сигурно..Къв ви е проблема гелосан ли е или гологлав ве тва си е негов проблем, само показва кви псевдо разбирачи сте не съдите по качествата на футболиста а дали ви кефи или не..май баш вие сте гейовете..и мене меси ми е противен нисък и грозен хлапак но не отричам че е супер играя..*** при вас явно комплексите са прекалено силни а?...

30

FA

преди 13 години

Аве смешкоо кви са па тия шави и иниеста бе..абсолютно средностатистически футболисти..има една дузина футболисти които са по-добри от тях...а меси па как го разбра че е скромно момче..на мене пък ми изглежда на надут пуяк..с удоволствие да му пляснеш два шамара на неговите метър и 20. А гелосания *** Роналдо е поне 15 пъти по добър и от шави и иниеста взети заедно а с меси са горе долу на едно ниво като всеки от двамата има различни по-добри качества от другия!

29

Анонимен

преди 13 години

Не веее,трябваше да е Уесли Снайпс хахахахахахахахаха, разбирач

28

Меси номер-1

преди 13 години

Меси заслужава напълно наградата.Супер футболист,бърз,техничен,като художник рисува положенията и головете.Никога не се заяжда на терена и не прави разправии а си гледа играта.Много точен и коректен футболист.

27

Барса

преди 13 години

Най- добрия в света, за разлика от гелосания *** Роналдо.Не случайно първите трима в класацията са от "Барселона".И стига с този *** Уесли Снайдер, че ставате смешни.Ако можеше и Шави и Иниеста да вземат наградата би било най- справедливо , но първия е само един.Лео Меси е велик футболист, освен това изглежда много скромно и възпитано момче, за разлика от други млади и самозабравили се футболисти.

26

Анонимен

преди 13 години

Щом не е за Уесли Снайдер, все тая на кой са я дали тази топка.

25

Анонимен

преди 13 години

още един дървен философ :):):)

24

Интер фен

преди 13 години

Трябваше да е Уесли Снайдер. Той е гений във футбола. Дават наградата само на нападатели. Не трябва да се гледат само головете а и самата игра.

23

pf

преди 13 години

OFF taq vashka neshto ne mi ponasq mnogo..verno che e dobar ama me drazni kak gleda...nqkav zloben gaden pogled na nqkvo telce na dete

22

boomslang

преди 13 години

Абсолютно съм съгласен с теб, макар че е спорно дали Шави или Снайдер е Номер 1. Само да добавя, че Уесли стана и голмайстор на световното (заедно с Вия, Форлан и Мюлер). Така че 1 е или Шави или Иниеста. За Форлан не се бях замислял, но си прав. Но футболът е толкова комерсиализиран вече. На заден план остават такива двигатели като гореизброените. Жалко наистина :( Меси може да е най-добрият, но със сигурност не е най заслужилият, да не говорим че не е редно да сразвняваш нападател и халф :)

21

Анонимен

преди 13 години

НА СВЕТОВНОТО И ТОЙ И Аржентина бяха кръгли нули - незаслужено отново признание за ниското ***

20

стига с тоя бгфутбол

преди 13 години

Помните ли последния мач между Барса и Реал, Меси тогава просто танцуваше и минаваше защитниците и въобще целия отбор си беше супер космическа класа.Направо се накефих.

19

Nasty

преди 13 години

Евала Меси:)

18

Lestat

преди 13 години

А бе хора очевадно е, че най-добрите играчи в света в мометна са Лео Меси и Кристиано Роналдо!

17

професори като 14

преди 13 години

Трябвало тоя да я вземе,трябвало оня...ако бяхте толкова компетентни щяхте да работите във ФИФА ! Дървени бг-философи!

16

stg

преди 13 години

вероятно Меси получава златната топка за спечелената ШЛ и за прекрасното си представяне на световното първенство, така де все някаква причина трябва да има ?. Аз не съм сигурен дали изобщо трябваше да е в тройката, за 2009 да евала заслужено но това сега е гавра

15

Левски оле

преди 13 години

Дайте една и на ГОНЗО бе.......той много добър

14

Истината

преди 13 години

Аз съм за Барса, но тройката трябваше да изглежда така - 1 Шави шампион и носител на купата на Испания,Световен шампион и полуфиналист в ШЛ и профито на Барса и Испания.2 Снайдер спечели исторически требъл със клубният си отбор, финалист на СП и лидера на Интер и Холандия.3 Форлан Носител на купата на Уефа (или както се казва) и на супер купата на Европа, избран за най добър играч на световното. Това би било за мен идеалната тройка за миналата година, но уви не всеки гледа безпристрастно на нещата.

13

xaxa

преди 13 години

podkrepqt qko barsa cqlata fifa e s tqh za da moje da pe4elqt kupi zlatnata topka trqbva6e da e za xavi dori iniesta q zaslujava pove4e ot mesi kolko kupi ima mesi 2010ta ta da q vzima za vtori put..