358

Анонимен

преди 10 години

До гецМай-май не е така,а подлого руска видя ли какво стана,пияндетата гадни никой не ги иска,включая и Украйна...

357

Анонимен

преди 10 години

До гецЩото ги няма тия средств ***,изпиха ги...

356

Анонимен

преди 10 години

До гецмужиците стряскат само заводите за водка...я кажи 1 съюзник на алкашите кайто не са предали въпреки изявленията си-Сърбия,Ирак сега и Иран идва на ред...***

355

Анонимен

преди 13 години

Китай са нападали СССР, имали са война с Виетнам, окупирали са Тибет. Какво повече искате? Толкова сили са имали, затова. Аааа и във войната в Корея са участвали.

354

Нещо за Тайван

преди 13 години

Докато Тайван остава отделна държава и е американска военна база, Китайският военен флот е под угроза. Първата цел на Китайците е да си вземат обратно остравя, независимо по какъв начин - чрез избори, чрез "предоставени услуги" на Щатите, с воененреврат в самия остров. Китай има доста привърженица в самия остров. Отвори границите си за свободно общуване на близкородствени семейсва. Едва след присъеденяване на Тайван , Китай ще има свободен излаз в Тихия океан.

353

До Инкогнито

преди 13 години

Имали бол пари, дали ги за F-22.Като самолет тази скъпотия е класа под Су и МИГ с управляем вектор на тягата.И съвсем не е толкова "невидим", когато противниците му имат АФАР и нови оптикоелектронни средства.F-35 е много по-правилния избор.Сериозна машинка може да излезе от него.Според мен руснаците не трябваше да хвърлят толкова амбиция и средства да правят Т-50.Не бойте се, въздушни боеве м/у руските, китайските, европейските и американски самолети няма да има!А ако има, няма да сме свидетели!

352

С.П.

преди 13 години

Китай се превърна в могъща военна сила, сега вече и с високотехнологично оръжие, не само с многочислената си армия. Досега не сме чули китайската флота да обикаля океана около Хаваите или Орегон и Калифорния. Докато янките се мотаят много близо до китайските води. Сега се оказва, че самолетоносачите и подводниците им могат да бъдат унищожени с един удар. Неприятно, но факт. Ама е повод Пентагонът да изкрънка от Конгреса няколко десетки милиарда. Америка така се бори с кризата.

351

Honorik

преди 13 години

Китай досега не са били агресори,за разлика от САЩ,които нападнаха Виетнам,Югославия,Ирак и Афганистан.Дано има баланс на силите и всеки да се съобразява с другия.

350

Инкогнито

преди 13 години

Те няма и срещу какво да ги използват. Това е самолет за въздушно превъзходство, а в близките години няма да се появи друг съперничещ му изтребител. J-20, T-50 са все многоцелеви изтребители, от който клас са навлизащият на въоръжение oколо 2015 г. F-35 и съюзническите Rafale и Eurofighter Typhoon.Срещу какво да го ползват? Праисторическите МиГ-ове на Ирак ли? Или за да плашат гаргите над пустините на Афганистан? С това се справят отлично и F-16 и F-18 там. :)

349

Анонимен

преди 13 години

Василев, защо изхождаш от позицията, че не съм ходил? Впрочем не съм много сигурен за тебе самия, каквито го пишеш ... Ама може просто и да не умееш да виждаш нещата, знам ли.За поздравите и усмивките, не ти трябва чак дотам да ходиш ... Пълната свобода явно я разбираш в това свободно да избираш какво да купуваш. Стига сме обсъждали бляновете ти, тука не ми харесва но и като тях не желая да ставаме.

348

do 372

преди 13 години

От тия 180,летят едва 60,щото подръжката им излизала 'златна',Обама им е спрял крана отдавна,тъй че освен да плашат гаргите,и по авиошоута,за друго едва ли ще ги ползуват.

347

boza

преди 13 години

A sega ste trjabva da stroim i vtori protivoraketen stit---stoto Kitaiska zaplaha i t.n. i t. n.

346

лепа србия

преди 13 години

що не пратиш един раптор над сърбия? А- да не забравя - и един вертолет да прибере пилота.

345

перо

преди 13 години

Америка е кофти страна. Към 60 000 (легални) нашенци живеят в Чикаго и много повече в цялата страна. Много е кофти там. Не ходете.

344

иван

преди 13 години

Как от кого? От откачени бакшиши :)))))

343

Анонимен

преди 13 години

Рапторчето съществува в 180 екземпляра в пълна оперативна готовност, срещу само един опитен Т-50

342

Анонимен

преди 13 години

Въпроса е да ти стиска да се биеш равен с равен,тогава се вижда кой е по-добър и кой самолет или танк е по здрав и по-маневрен ....същото важи и за болшевиките.... ----------- Само заради твоя кеф ли трябва да направят световна война, за да се бият равен с равен? Какъв е смисъла, като може да понабият непослушните поединично? Русия срещу Грузия да не би да беше равен с равен? Смешници сте се навъдили...

341

mur

преди 13 години

mur,ne sa plashete,to ne e nepriatno

340

Kireto

преди 13 години

А ако преценим, че в Китай с 76 долара можеш да направиш колкото в САЩ с 636 - то нещата май са изравнени :)

339

Василев

преди 13 години

Точно така, нищо не променя нашето мизерно съществуване.Ако отидеш в САЩ и постоиш малко аз ти гарантирам ще бъдеш болен 2,3 месеца, защото не си видял такова разнообразие на качествени стоки и услуги, пълна свобода във всичко стига да не нарушаваш законите.А като излезнеш по улиците ще видиш как хората те поздравяват и ти се усмихват.