25

Наумов

преди 13 години

Така наречената "тристранка" - представители на правителство, синдикати и работодатели, отдавна са доказали своят неефективност по отношение на проблемите, които уж трябва съвместно да решават. Държавата администрира, но само дотам до където и изнася, синдикатите са готови с идеите и то отдавна, а работодателите са съгласни - няма и как да не са. Резултата е - КАША. Знае се и кой ще я сърба ...

24

Student

преди 13 години

Аз пък съм студент и ден за ден научавам кога ще ми бъдат датите за изпитите. С ръководството ми на работата сме се разбрали, но сега с тази глупост да ида и да кажа на преподавателите през декември - давайте датите за юнската сесия, че ме притискат за график. Само давам нагледен пример за това, колко е абсурдно да планираш отпуски за 1 година напред!!!

23

Анонимен

преди 13 години

Ахаа ясно, значи през декември аз ще знам, че през август следващата година ще ходя на почивка, ще имам пари,приятелите ми ще са свободни, абе въобще всичко ще ми е на 6!!! Поредните тъпашки истории.......

22

бат Миро

преди 13 години

Мислят всякакви тъпотии само и само да не плащат натрупаните отпуски. Има хора в държавна администрация с месеци не взета отпуска. И то защото не им се дава да вземат цялата полагаща им се, а не защото той не е искал да я ползва.

21

бат Миро

преди 13 години

Е това ако не е тъпотия, не знам кое е. Как аз ще знам още предната година кога ще ми се наложи да излезна в отпуска?!?! Ми то инцидентно може да ми се наложи да отсъствам и какво ще ми кажат - не може, не е в графика? И какво болничен ли да си взема? Или неплатена, при положение, че имам платена. Нали за планирането на отпуската трябва да се съобразиш с колеги, с жена ти/мъжа ти, той с неговите колеги. Тия неща стават ясни горе долу месец преди ползването на самата отпуска.

20

отпуск

преди 13 години

Нали се досещате кой не си взема отпуск,очакват да им ги платят...най добре е тоя кой то се прави на хитър,да му се отнеме отпуската тя явно не му трябва.И сега нашите хора пак са управени:)))))))))

19

cavdo

преди 13 години

абсолютна глупост Аз си планирам например отпуската сравнително рано - февруари - март за почивка в чужбина. Обаче никой туоператор няма готови оферти през декември. как да си планирам отпуската през декември или ще правим всичко нагоди го както е всичко в държавата

18

марко-1

преди 13 години

*** и милиционерите, всеки ден нова глупост им раждат тиквите

17

Анонимен

преди 13 години

qsnooo! Тъй като съм при часник,който по смъртно не ни дава повече от 10 работни дни отпуск,а другата я губим, пак ще ощетяваме държавата с взимане на болничниии! Щом ще ме *** скапани държавни мишки,ще ви го муш... и аз,както и когато мога!И не ми излизайте с това ,че за това сме стигнали до тук! колкото повече слушкаме ,толкова по-дълбого е мушка...о

16

до 16

преди 13 години

не си прав , те ни ги избраха .

15

Анонимен

преди 13 години

Още много ще страдаме от некадърността на това управление. ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ.

14

Дядо Мраз

преди 13 години

Не мога да проумея, но явно тази медия си има ментор от високите нива на властта. Скандалът с натиска на Менда Стоянова и Искра Фидосова върху Ваньо Танов сте скрили статията някъде по разделите, а на главната страница седи тази по-малко важна новина! Не правете ***, защото ще си останете само с тях!

13

Ачо

преди 13 години

Тия братче са като Ентите от "Властелинът на пръстените" дето се събраха, говориха цяла нощ и накрая: "Свършихме да си казваме Добро Утро".Та и наште тикви след година две може да излезнат със сензационна новина:"Решихме че е добре хората да си ползват отпуските."

12

men

преди 13 години

Незнам кой какво но всички сме потърпевши от глупостите които постоянно ражда главата на някой, дали комунисти или гербисти те трябва да представляват интересите на народа та нали затова депутатите са кръстени "народни представители"

11

АМИ

преди 13 години

Бравооо!Голямоо мислене е паднало!

10

споко

преди 13 години

НЕ ЗНАМ ДАЛИ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА НО СТАНАХМЕ ЗА ПОСМЕШИЩЕ ПРЕД СВЕТА С ТОЯ БОЙКО И ГЕРБ.

9

ЖМУЛЪО

преди 13 години

ЛЕЛЕ ОТКЪМЕ МОЖАХМЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ТЕЗИ ПРОС.ЦИ

8

ГЕРБЕРАСТИТЕ

преди 13 години

КОМУНИСТИТЕ ГАЗ ПИКАЯТ.

7

ТИКВАТА

преди 13 години

АЗ СЪМ НАЙ-ДОБРИЯ ХЕ ХЕ ХЕ

6

В главата нема никой

преди 13 години

ГЕРБ Е НАЙ-ДОБРАТА ПАРТИЯ.