95

e

преди 13 години

POLZATA ZA PROSTOLUDIETO, 6TEE KATO TAZI SLED VLIZANETO V ES. SKOPOTIQ DO 6IQ, I AFRIKANSKI ZAPLATKI. OBLAGI MOJE DA IMA SAMO, ZA MUTRO BIZNESA. ZA NARODA, OT TRITE NAI DALGOTO.

94

вива Холандия

преди 13 години

Не ги защитавам, просто обяснявам защо не ни щат, щото долу имаше неяснота и даже обвинителен тон...Ами ако инвеститорите източват, то е същото - нека законът ги контрира - аз съм и за холандската и за българската справедливост! То това е Европейската Идея - с коректност да порастват всички, не ти да растеш чрез подсечки на другия - щото и двамата не растете, а затъвате. Ама ние с тва циганьорско мислене как да ги прозреме тия философии..?

93

Емо

преди 13 години

Аз пак ти казвам не съм в Холандия :) А инвеститорите в България какво правят? Пускат минимум инвестиции и после източват всичко към банки в Швейцария, Бахамите, Дубай и Англия. Аз не виждам какво ги мислиш холандците. На всеки един българин, който вкарва и пробито евро в умрялата ни икономика, трябва да му се благодари! Ако ще и от дъмпинг, робуване, крадене и каквато и да е дейност. Холандците много повече ги вълнуват мюсюлманите, отколкото българите, ако не вярваш питай Вилдерс :)

92

на бабаимфърчилото

преди 13 години

20 години бягаме шеметно напред всички българи към европа.някои по бързо.напредват с лакти спънки и вече са първи.и виждат гърбовете вече на последните изостанали куци слаби и бедни .......българи.

91

вива Холандия

преди 13 години

Не е "заслужен доход", той е по-нисък или рядко същия като за холандец. Но не дъмпингът е най-лошото, а че се източва икономиката - ти нямаш холандска къща, холандско семейство, холандски харчове, инвестиции, бъдеще... ти заобикаляш всичко, просто къташ и бегаш. Е, това не е като да крадеш от банкомати, но е също аргумент защо холандците хич не ни щат.

90

вива Холандия

преди 13 години

87Тоя пъ *** седнал да ме убеждава, че българите и другите южняшки *** *** били по-малко криминални от белите швейцарци - хахаха - само гратис в трамвая колко са от 100 българи и 100 швейцарци - питай там в депото да ти кажат, хахахаха - то бива наглост, то бива смехория, то бива простотия....

89

Анонимен

преди 13 години

В статиата има откровени лъжливи твърдения. Например: "Вторият резултат от присъединяването ни към Шенген, .... е укрепване на правораздавателната система.???!!!" Точно обратното. Отказът е натиск това да стане

88

наивник

преди 13 години

В началото на демокрацията махнахме телените заграждения по границата. Резултата - презгранично заразяване на животни. Какво ние губим от Шенген - безконтролно проникване на европейски мутри (и такива има) у нас. По-лесно измъкване на нашите мутри ( в редките случаи когато правосъдието имитира че ги търси). Иначе, и сега си имаме безвизов режим а 5 мин проверка на границата не са голяма беля!

87

Анонимен

преди 13 години

Нормално е българите да не харесват холандците които ги експлоатират да работят най-тежката и неприятна работа на половин заплата и без осигуровки!!!

86

Емо

преди 13 години

Виж сега пич, аз не обичам да ме слагат под общ знамемател пътво и второ не съм в Холандия. Аз и хората(българи) с които сме заобградени не сме избягали на 3000км за да скътаваме, а да бачкаме яко и да получаваме заслужен доход. Аз ако исках да се правя че работя и да ми се правят че ми плащат щях да си остана в България. А и никого не подбивам аз лично, подбиват по примцип винаги новите емигранти щото сравняват с родните си страни, ама кто поработят 6-7 месеца и се усещат че не става.

85

Анонимен

преди 13 години

Ти си *** бе, разрови се в нета малко и намери, ако знаеш друг език освен български! За битови скандали първо много рядко арестуват където и да е, а в швейцария това си е направо невиждано!!! А сред швейцарците..... Айде марш в леглото и полека с измислиците, които си разправяте по кафетата в България!

84

Ас

преди 13 години

Тези така наречени икономисти направо през пръстите си ги изсмукаха тези аргументи! Това с китайците и шенгенската виЗа цепи направо, а далеч неатрактивните руснаци- майната им :) колко спецове има само в нашата родина - лошо да му стане на човек. Гърците как ще се зарадват на това присединяване :) катуните да се преместят по българско и румънско, че такъв коридор се отваря при нас към Австрия, Германия и Скандинавия...Шенген е абсолютен автогол за България и Румъния!

83

вива Холандия

преди 13 години

***, не ми брой статистиката от битовите скандали в Швейцария - дай ми кой краде коли и обира банкомати и т.н. там, айде...Вярно е, че освен румънските и българските банди, вилнеят и руски, албански и т.н. само че те не са в ЕС и не се врат в Шенген - така че остави тарикатлъците за вътрешнобългарска употреба.

82

вива Холандия

преди 13 години

Българите не работят нито повече, нито по-добре от холандците, а по-ЕВТИНО ! Те удрят под кръста местните хора, спестявайки социални вложения, разходи, недвижиимости, изнасяйки всичко за България. Нормално е холандците да не харесват подобна ***.

81

Анонимен

преди 13 години

***, не ви ли писна на вас нихилисти само да мрънкате как всичко българско е смотано. Знаеш ли че скоро пуснаха статистика в Швейцария за престъпността по националности, като се изчисли процентуално жителите от дадена държава и извършителите най-набедените румънци и българи не бяха в топ 50, далеч под местните! Стига с тези митове за българи бандити - бандити има всякакви в западна Европа, и определено не са предимно българи

80

Анонимен

преди 13 години

БГ нищо не губиm освен емигрантите nu в 10 държави които работят на черно като роби

79

Емо

преди 13 години

А честните българи, къде се скъсват от работа и карат из цяла Европа всички да цъкат колко мн работят? Аз поне сега където работя успяхме да дакажем че сме честни и работливи хора, нищо чудно че почти всяко свободно място вече се заема от българи в фирмата. Ще ми говорите за банди! Вижте само африканци, турци, албанци и всякаква ***! Българските тарикати са една хилядна от общата картинка.

78

вива Холандия

преди 13 години

Не подценявай холандците - освен ***, те добре познават и вилнеещите български банди, както и готовите да работят за стотинки дъмпинг-гурбетчии и социалните изсмуквачи... Добре ни знаят какви *** сме, бъди сигурна.

77

Сиси

преди 13 години

А знаете ли вие в България, че 35 000 българи чакат разрешение за работа в Холандия?! Горките емигранти станаха на маймуни там- за насъщния.Холандците мразят българите защото не ги познават.Мислят си , че българите са същите като онези *** във Франция- живеят масово в каравани, просят и крадат на поразия.

76

Анонимен

преди 13 години

Постът ти е по-мъгляв и от статията...Дрън-дрън, бих казал!