53

на кой му пука

преди 13 години

38,звучиш сякаш се опитваш да оправдаеш някой или нещо...с тоя гнусен коментар пораждаш съмнения в човешия разум...

52

Заври си мнението...

преди 13 години

38,не живеем в средните векове!Невинно момиче може да ходи и в дискотека,и в заведение.Кой ти е казал,че ако е извън дома си след полунощ,всеки *** има право да се възползва от нея?Това пошло мислене беше насаждано навремето от комунистите,които ловко насъскваха различни групи от бълг.общество една срещу друга - най-"виновни" бяха интелигентните,гражданите,а след тях -младежите(особено пък ако си момиче,което не прилича на малограмотна простакиня без самочувствие)!Провокацията ти няма да мине!

51

Анонимен

преди 13 години

Нямам против, това е жестоко престъпление, но "момиченце" в случая е глупаво да се използва. Момиченцата въртят обръчи и играят на дама, а тук едната вече е имала гадже по-голямо от нея с 10 години.

50

38

преди 13 години

Много ми е интересно как мислиш да ме пречукаш? Защо си мислиш, че аз нямам средства да се отбранявам от *** като тебе? или си някакъв безсмъртен батко,а? И какво търси девствено момиче на улицата в 1 часа през нощта? И родителите му не го знаят къде е?

49

галактика

преди 13 години

Ако се продължава по този начин, някой ден България ще си получи заслуженото чрез Страсбург / ако момчето издържи до тогава /

48

Анонимен

преди 13 години

с 13 -14 и бонус заплати

47

Атака

преди 13 години

Абе защо се "саоуби" професора-патолог по случая, който твърдеше, че убийството е вследствие на катастрофа!Ясно е - някой големец е виновен, както се говореше от ранга на Румен Петков или висок чин полицай или прокурор!

46

до 38

преди 13 години

Ако си ми пред очичките, нещастнико, щях да те направя толкова "оборотен", че щеше да се молиш на колене да те пречукам по-бързо! Ама нищо, всичко се връща в тоя живот, и ти ще погребваш...

45

до 38

преди 13 години

Според експертизата, ***, едната дори е била девствена. Тезата, че са проституирали я лансираха за да "заблудят" полицията. На всичкото отгоре Стоицев, шефа на РПУ-то, го издигнаха в София, след като направи всичко възможно да се работи поне по 5 различни версии, само не и истинската. А ти си платен драскач, и ти пожелавам и ти да погребеш собствените си "оборотни" деца!

44

коко

преди 13 години

Набедиха едно беззащитно момче. Всичко е съшито с бели конци. Позор за правосъдната ни система, ако го осъдят. С каква съвест заспиват съдебните магистрати!?!?!

43

Nalivach

преди 13 години

Абе защо преди да дойде на власт Болен Сидеров постоянно скачаше и нападаше за този случай Георги Петърнейчев, а сега мълчи като женски полов орган (какъвто всъщност е) и вече въобще не се занимава с този случай???

42

Аз

преди 13 години

Марковски никога няма да се заеме с "CAUSA PERDUTA". Тоя Лазар няма отношение към това престъпление. Искат да опере пешкира на Петърнейчев т.е. на БСП.

41

Анонимен

преди 13 години

Един гадаешт политик от БСП мусе чуваше името още от самото начало

40

Анонимен

преди 13 години

за адвокатите всички техни клиенти са НЕВИННИИИИИИИ!

39

Недоумяваща

преди 13 години

до: АнонименУмът ми не побира жестокостта, прозираща през грозния ти коментар. Засрами се! Дано децата почиват в мир и виновникът/виновниците си получат заслуженото!

38

Анонимен

преди 13 години

"Момиченцата" доколкото ми е известно, са били доста оборотни...

37

arhar

преди 13 години

Или гадателите от ' позитано 20 ' още гадаят кой е истинският убиец на сестрите ?

36

arhar

преди 13 години

А какво говореха звездите на гадателите от ' позитано 20 ' относно това кой е истинският убиец на сестрите ?

35

Иво

преди 13 години

Мисля че е голяма вероятността да се опитват да лепнат вината на този Л.Колев, а дори да приемем че е виновен, то защо отправят обвинения само срещу него след като писаха че негов съучастник е бил богатия му вуйчо (този с хлебозавода)? Защо срещу него не предявяват никакви обвинения?

34

Съселът

преди 13 години

Другарю, айде бягай в темата с Бойко за да плюеш. Какво правиш тук?Ще се наказваме и ще *** от заплатите, да знаеш.