37

Анонимен

преди 13 години

След като прочетох в предпоследното изречение, че е ***, си отдъхнах.

36

Анонимен

преди 13 години

Вече има регламент, до сега плащахме по 2-3 здр. осигуровки и при нужда от мед. помощ ни отказваха лечение, защото направления и дати за операции няма, тъй като са заети от "безработни", неплащащи здр. осигуровки, "социално слаби" и "хронично болни". Вече има тарифи и при нужда от мед. помощ ще знам колко ще ми струва лечението и изследванията, чрез допълнителното здр. осигуряване ще мога да избера болница, екип и лекар срещу точно определена сума и няма да ме рекетират лекари и администрация.

35

Анонимен

преди 13 години

Коментар 29 дали отговаря на Правилата Ви за писане в сайта?Благодаря!

34

Анонимен

преди 13 години

Eйййййй това бебе от Огняново бееее - бог да го прости детенцето. От червения кръст са подпомогнали семейството. ЗАЩО НИЩО НЕ СЕ ПИШЕ ЗА НАШЕТО ГЕРИ - УБИТО ОТ ЛЕКАРКА НЕКАДЪРНОСТ. ЗАЩО СЕ МЪЛЧИИИИ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ. КАКВА ПОМОЩ Е ПОЛУЧИЛО СЕМЕЙСТВОТО НА ДЕТЕНЦЕТО. Днес бг нищо не пишете за този случай, а САМО ЗНАЕТЕ ДА ВСЯВАТЕ ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА МЕЖДУ ХОРАТА

33

NE E TAKA

преди 13 години

Не знам каква майка си,но аз като татко знам че бебето като се нахрани трябва да го държиш на ръце докато не се оригне,и след това се слага по гръб.

32

интеренсно?!

преди 13 години

"Многолюдното ромско семейство",нали не се споменаваше етноса ? Винаги е било така,когато са турци или *** се споменава,а ако са българи се пишат само имената или инициалите! АЛ САНА ТОЛЕРАНТНОСТ !

31

майка

преди 13 години

Да не мислите, че е лесно да се роди и отгледа дете? Децата са уязвими и лошото бързо става. Няма застраховани. И в развитите страни има "внезапна детска смърт."Това не е уникален случай. И престанете да плюете лекарите. На колкото са помогнали, вие не сте казали на толкова хора "добър ден". Този, който е сгафил си има име и си носи отговорност. Не може да се хвърля кал по всички. Хайде сега да плюем всички майки.

30

mom

преди 13 години

Ako v Balgarija ni u4eha 4e deteto ne trjabva da se slaga da spi po grab4e to v Canada kadeto ziveja i rodih deteto si pak absoljutno zabranjavat deteto da spi po korem ili na strani zastoto sastestvuva sindrom na vnezapnata smart i ako bebeto ne e po grab riska da po4ine ot tozi sindrom e mnogo goljam. Idi ce se cudi koi y4eni sa po u4eni i kogo da slu6a6...!!!??? A tova 4e tazi zena e ot romski proizhod vaobste ne ozna4ava 4e na balgarska majka njama da se slu4i....

29

ИСТИНАТА

преди 13 години

Лечение на инсулт - 693 лв/2010 и 613 лв/2011гЛечение на моз. кръвоизлив - 770лв/10г и 774 лв/11гЛечение на ишиас - 508 лв/2010 г и 461 лв/2011гЛечение на световъртеж - 333лв/2010г и 340 лв/2011гЛечение на диабетна полиневропатия - 333лв/2010г и 180 лв/2011гВсеки сам може да пресметне "УВЕЛИЧЕНИЕТО" - това са най честите заболявания в едно неврологично отделение например!!!

28

Pz

преди 13 години

Каква кърма сънуват тези?! Тази *** *** му оставила шишето в устата и го е зарязала. Хич дори не го е погледнала! Нали я даваха по пазарджишката телевизия!

27

баща

преди 13 години

Нашето бебе е на 9 месеца, но отще от 1-вия му ден знаехме че в никакъв случай не теябва да се слага по гръбче.. особено след хранене. Понякога детето не искаше да се уригне и минаваше време.. тогава сдме го слагали да легнено НО ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с подпряно гръбче така че *** му да е впозиция предпазена от задавеяне / задушаване при евентуален рефлукс. Като цяло .... бог ги пазиде.. но си има общи правила които ТРЯБВА да се спазват.

26

невежество

преди 13 години

До не е истина: Това, че си невежа не те оправдава да сипеш обиди. Когато си невежа се мълчи и се учиш. Щом детето ти има сила да се върти в леглото, значи няма опасност да повърне и да се задуши от повърнатото, защото ще има сила да си завърти главата. Поставянето на бебета на една страна е за малки бебета, които още не могат да си въртят тялото и главата. Това бебе или е било обезсилено от някаква болест за да не се завърти или има и други причини за смъртта, които няма как да знаем.

25

не е истина

преди 13 години

Е, тогава ще тупне по очи и ще се задуши във възглавницата.

24

Съвет

преди 13 години

За да не се обръща детенце му слагайте нещо зад гръбчето.

23

Бъргарин

преди 13 години

Спрете вече с това ***!Писна ми!За малката Гери/БЪЛГАРЧЕ/ нищо не се прави.Доктора е известен и ще натопят родителите.А тук *** пак ще роди пореден просяк,крадец,престъпник.Но така е.ББ,ЦЦ,СД си осигуряват избиратели.И света вече викна против тия гнусотии,но у нас - галят се с перце.Болниците са пълни с ***,които нищо не са плащали;раждат куп хлапета-нищо неу плащат,а само искат помощи,детски.Това е истината.

22

Стефка

преди 13 години

Е да,ако беше българче никой нямаше да разбере,но нали е *** жсички трябва да скърбим че се множат като *** и не си гледат децата

21

до 3

преди 13 години

Луд ли си?После да ревнат че учат ретроградни,тоталитарно-комунистически отживелици и излишен натоварващ материал.

20

Анонимен

преди 13 години

Така си е-българина разбира от всичко друго,само не и от собствената си работа.Медиите пак ви подхлъзнаха-сега за всеки банален случай ще ви уведомяват и вие ще се възмущавате от некадърното лекарско съсловие,осмелило се да протестира.

19

не е истина

преди 13 години

Аз имам дете на 4 месеца. Когато го обърнеш на една страна, точно след 15 секунди вече се е обърнало на където си иска, умниците дето по-надолу дават *** акъли, едви ли въобще някога ще имат деца ( пази боже за горките ви наследници). Освен това в 4 през нощта на хората им се спи, не виждам кое е безотговорното да спиш нощем, като си нахраниш и преспиш детенцето! Единствено божа работа е това което им се е случило на хорицата, а вие се поболяхте от комлексарщина, отново.Почивай в мир, детенце!

18

не е истина

преди 13 години

Как е възможно да е толкова бъкано с непоправими комплексари и социопати по тези форуми, просто не ми го побира акъла. Хората са изгубили детето си, а вие, непрокопсаници бездарни, си чешете тука езиците с тяхната скръб само, срамота. Разбирам, че освен да се перчите с *** си коментари из интернет, едва ли сте способни да изкажете адекватно мнението си другаде, защото в реалния си живот сте абсолютни ***,които обществото е изритало, но това е вече прекалено.