189

тутка

преди 13 години

и аз уча там, но такова нещо не са ми казвали преподавателите

188

Даола

преди 13 години

Напоследък купувам Горублянски бял ръчен нарязан на Елиаз - консумирам го само препечен, поносим е.Не съм наясно какъв е подобрителят?Австрийски ръжено-пшеничен очевидно е измама.Добре е тези обединения на потребителите да публикуват на сайтовете си списъци с продукти, които са в рамките на здравословната храна. Е, ако има такива на пазара !!!

187

жоро

преди 13 години

Аз уча в хранително-вкусовия в Пловдив. По време на лекции задаваме въпроси за съдържанието на хляба , колбасите и др. хр.продукти които се произвеждат в България . Преподавателите не искат да говорят по тези теми . Гледат тъжно и казват - бедна ви е фантазията с какво ни хранят.

186

Анонимен

преди 13 години

hahaha

185

Идея

преди 13 години

Да започнем сами да пишем и имената на честните производители на доброкачествен хляб, за да търсят хората тях и да не купуват от мошениците-печалари на наш гръб.

184

Анонимен

преди 13 години

За оцветяването на брашното за "типов" и "ръжен" хляб знаех, но това, че избелват брашното за "белия" хляб вече ме довърши!

183

Анонимен

преди 13 години

''Искам да знам кои са некоректните производители. '' и аз това искам ама на журналистите не им стиска да кажат. могат само малко шум да вдигнат, докато излезе следващия скандал. каже ти им имената и хората сами ще ги накажат , като не им купуват хляба.

182

Анонимен

преди 13 години

Какво като си богат , но с цената на здравето на другите хора! Няма ненаказано зло!

181

Да! на 187

преди 13 години

Подкрепям идеята на 187 за "Грамада" и хвърлям камък : Проклети да са престъпниците, тровещи децата на България! Зная, че четат - и те, и семействата им.

180

Вижте 134 !

преди 13 години

Анонимен 134 е посочил имената на изследваните фирми. Вижте ги, докато ги има! От държавните органи няма да дочакате!

179

НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ

преди 13 години

КАКВО СТАНА С УБИТОТО ДЕТЕ И ДАЛИ ХВАНАХА ДОКТОРА УБИЕЦ.Лекарите в България са по-ЖЕСТОКИ от АЛ КАЙДА .

178

aq

преди 13 години

Аз отдавна си купувам само бял хляб, защото не им вярвам. Никъде не сеят ръж, а продават ръжен хляб, някой ще ми каже, че може да я внасят. Иначе министъра на земеделието и ХРАНИТЕ проверява бананите и мандарините. Тия хора ни имат за балъци.

177

Анонимен

преди 13 години

Ако започнем ка то в "Грамада" много грамади ще изникнат...За всеки който произвежда и разпространява *** и отрови--по една грамада.Започваме от тук,от днес--ПРОКЛЕТИ ДА СА ПРИОЗВОДИТЕЛИТЕ НА ХЛЯБ ,КОЙТО САДЪРЖА ОТПАДЪЧНИ И ОТРОВНИ ВЕЩЕСТВА!

176

Да да ама не

преди 13 години

В България нищо не е това което е , уж сме държава а не сме, уж сме в ЕС но май не сме, уж сме демокрация но май сме анархия, та хляба ли няма да сменят. Те ако има едно лесно и от *** ще го замесват само и само шефа да кара всяка година все по скъп джип....

175

АНИТА

преди 13 години

ТИЯ ПРАВЯТ ЗА ЗАТВОРА- ЧОВЕК СИ ПЛАЩА И НАКРАЯ.....ДРЪЖКИ КАЧЕСТВО-*** ОТ КАФЕ

174

Tanya

преди 13 години

Добре де, а защо не пишат кой хляб не трябва да консумираме, след като не е за диабетици или пък не е диетичен. Защо няма контрол и върху хляба. Освен това те винаги са по скъпи от нормалния хляб.

173

никата

преди 13 години

Мафия !!!

172

ягодка

преди 13 години

А с какво ги поливат срещу вредители?

171

Анонимен

преди 13 години

kajete koi sa!

170

до 167

преди 13 години

в грешка си,дори и там има нитратидъжд,сняг и т.н.нитрати навсякъде има и не разбирам защо хората се плашат от тяхбез нитрати няма продукция и всички ще умрете гладни