97

Додо

преди 13 години

До Стойчо: не се изказвай неподготвен! 100 млн м3 = 7 млн евро; 14.28 м3 = 1 евро (или 1.95583 лева). Нататък - първо завърши (или си припомни) началния курс по аритметика и тогава смятай сам.

96

Стойчо

преди 13 години

по тяхната технология 1м3=1000литра струва 14,24долара, а по нашите цени 1м3=1000литра струва 1,43 лв. Айде сметни пак или *** да завършиш училище! Писна ми да чета простотии от неуки абуригени

95

Анонимен

преди 13 години

Ето на това му се вика да вървиш срещу приридата! Пълно безумие!

94

бай Петко

преди 13 години

Я па като излезем в дъждовно време и като разпънем чадъра, веднага дъжда спира и преминава в градушка - че го предложим на арабите да го разпънат в пустинята,че тогава повече да се фръцкат

93

!

преди 13 години

Значи 100 кубика струват 14 лева, а ние ще платим над 100!Къде отива разликата? За хонорари на Доган?

92

:)

преди 13 години

tuka e palno s ludi hora :X

91

Анонимен

преди 13 години

Много открития си остават тайна за човечеството.Скоро четох че лекарство против много фатална болест е открито през 1933 година.Но не се разпространява.И много други открития има,много...А мравуняка щъка насам-натам и се плоди...Това е неговия отговор на тайните,чрез които искат да го затрият.

90

Влади

преди 13 години

Ако е наистина ефикасно, това ще е едно от най-великите човешки изобретения! Да може да се съживят пустини и степи, че с това непрекъснато увеличаване на населението в света нощо добро не ни чака.

89

Веселин

преди 13 години

Жалките човечета, ако ще и да пръднат всички задружно няма да повлияят изобщо на климата на земята, птосто сме твърде малки и жалки, а си мислим ,че сме нещо хаха ама не сме :)

88

Анонимен

преди 13 години

Къде да си купя един такъв чадър

87

отец Георги

преди 13 години

Имаме толкова водоеми,язовири,защо не локализираме и ние дъжда по този начин.Дори предлагам ДЪЖДОВАЛКИТЕ да са подвижни,на моторни средства и заинтересованите райони от дъжд да ги използуват срещу скромно заплащане,а то какво?Тези стихийни порои ни разгониха верицата и наводниха и храмовете господни!

86

KpEMuKoBcu

преди 13 години

Косерите са надушили свинската пикоч по немитите шалвари на Анадолските поганци.Затова измреха.

85

Анонимен

преди 13 години

Я да вим сега, защо скоро валяха умрели косери?

84

Анонимен

преди 13 години

"нова технология за изкуствено предизвикване на дъжд" , "чрез разпръскване на хлорно сребро над облаците" лесна злоупотреба

83

Чичо

преди 13 години

И аз бачкам разуме, ама централата е почивка до 10-ти и сме ларш! :) Бе да ти кажа, дреме ти за тоя...Ясен е като бял ден, защо е дошъл в България. :)

82

хладен разум

преди 13 години

Нямам време Чичеее - бачкам като роб (но не турски). Издразних се защото всички само го псуват човека но един не се изказва умно а само обиди стил 5-и клас. А той отговаря не по умно, но по сдържано и ви прави смешни. Как да не ме е яд!? Иначе и той е ясен - работодател бил - дриш някакъв - но зад анонимноста на интернет всеки е Наполеон. Айде без тежки чувства и по често коментирайте по темата на статията, която като да не повярваш е добра :)

81

Чичо

преди 13 години

Виж сега! При мен проблема и исторически и териториален и не мога да го преглътна. Не ми давай оценка предварително ако обичаш. Ако искаш да пием по едно кафе, пък да видим кой колко.

80

хладен разум

преди 13 години

Абе честно казано самото ти участие в тази "дискусия" оспорва твърдението ти че си "доста интелигентен". Същото важи и за останалите де, макар че са ми сънародници. Всички които участват в спорове като Българи vs Турци, София vs Провинция, Сини vs Червени сте ми ясни. IQ - доста под средното и явно много свободно време.

79

Чичо

преди 13 години

Дадада....колко чужди? Български и......български! Ясен си ми като бял ден! Колко си "интелигентен"? Да не би да правиш 15 дюнера в минута?

78

Tur4in

преди 13 години

" Защо говориш Български ,"Za6toto za razlika ot tene sym dosta inteligenten i sym si napravil truda da nau4a mnogo 4ujdi ezici !!!