10

Червената помия

преди 13 години

То, нашата роля в ЕС и Нато се видя вече.Миячи на чинии,общи работници и обслужващ персонал.В Нато-пушечно месо, от най-евтиното при това, безропотно изпълняващо заповеди и борещо се за чужда кауза само срещу потупване по рамото.Но , докато още има възрастни живи хора, идете на село и за година-две се научете да си садите домати, чушки и каоквото може там, че явно глад и мизерия ни чака за напред.И не си продавайте земите!Потърсете си ги, че след 10 години експлоатация стават чужди автоматично.

9

БРЕ

преди 13 години

Абе ясно е накъде биете- да гледаме ГМО-та. Да ама не! Яжте си вие ***.Или плачете за комисионите.Абе ООН да не е търговска организация?

8

до 6

преди 13 години

Лошото е, че никой няма да ни пита какво искаме или не. Затова първо почнаха с ТКЗС-то. Защото ТЕ много добре знаеха, че имаме вкусни и чисти плодове и зеленчуци.

7

Анонимен

преди 13 години

ЗА ЕВРОПА БЕЗ ГМО!

6

Анонимен

преди 13 години

Другите страни да си гледат тях. Ние ще си садиме евтини храни и ще си отглеждаме животни за евтино месо. Нема някои от маина си райна да ми казва на колко да си продам картофите. Стига сме се дупили само на американци и европейци.

5

До 3 СТГ

преди 13 години

Наистина за нас, които можем да сме земеделски производител новината не е лоша. Лошата новина обаче не се казва - ЕС вече е разпределил ролите, кой ще е земеделец с чиста и многоооо скъпа продукция, кой ще е с ГМО *** и кой ще е индустриален. Дали ли ще оставят царския пай от баницата със биоземедението и живорновъдството на нас? Отговорете си сами!

4

123

преди 13 години

A KOY 6TE RABOTI NA POLETO ????? OTKAKTO TURCITE SE IZSELIHA SVAR6ISE I SAS ZEMEDELIETO. BALGARINA PREDPO4ITA DA KRADE NA ZAPAD VMESTO POLETO A BALGARKATA DA PROSTITUIRA VMESTO DA RABOTI NA POLETO... TOVA E ISTINATA. V BG EDVAM LI 6TE IMA ZEMEDELIE VE4E

3

стг

преди 13 години

в крайна сметка за държава като България която МОЖЕ да бъде земеделски производител ако иска, не е лоша новина качването на цените на храните

2

Анонимен

преди 13 години

E TIQ SIONO-AMERIKANCI DOVAR6IHA BALGARIQTA, A SEGA VE4E OBE6TAVAT 4E 6TE ZALI4AT TOQ NAROD SAS GLAD

1

Така, така...

преди 13 години

ООН - организацията за защита на интересите на САЩ и техен говорител ни предупреждава: или ще садите ГМО или майката ви ще разплачем, малки са печалбите на Монсанто, а те ни дават премийките. Ние в МакДоналдс не ядем, и ГМО царевица с хормони срещу забременяване също не ядем, но вие яжте. Не слушай дядо поп к'во говори, а го гледай к'во върши!