545

Анонимен

преди 13 години

Тези стенограми не казват нищо съществено, а само има подмятания, които могат да се изтълкуват по хиляди начини. Не бих се учудил, ако записите наистина са фалшифицирани, за да се запази статуквото и да се вържат ръцете на управляващите. Никога не забравяйте, че другите страни може и да си имат мафия, но в България мафията си има държава

544

Свети Прескурий

преди 13 години

а какво да очакваме от пажярникари и вифаджии? Освен цирк.

543

Иван

преди 13 години

Циркаджий.

542

ебреререре

преди 13 години

Танов ще ли го гръмнат скоро, а ?

541

пич

преди 13 години

щескъсаш - най много да си скъсаш *** от дупедавствона такива гъзоблизци или трактора им виновен или бесепето или марсианците

540

?!?

преди 13 години

И най-трагичното е че сега вместо да се подават министерски оставки, за прокуратурата най-важно било да се осъди, тоя който е извадил информацията!Наистина живеем в един цирк... Щом за Цв и неговите хора говорят че е некомпетентен и се изказвал "ангро", няма какво повече да говорим...

539

скксссссссссс

преди 13 години

И тези хора управляват България.Това една голяма простащина.Вие сега разбрахте ли,че БГ губи още 4 години заради такива.И най гадното е,че управия не се вежда.

538

Анонимен

преди 13 години

Егати кретенския разговор, имам чувство, че си говорят двама *** помежду си!! Асан и Амет на лафче в кварталната кръчма. И тия *** ще ми управляват финансите на държавата и ще я вадят от кризата! Боже боже.

537

izselnik

преди 13 години

lele teq kolko sa prosti .prostaci bade6te ne sazdavat . Ve4e sam ot4aqn iot tezi jivotni da si sedqt na bukanite .trqbva da zabranqt da sa6testvuvat .

536

Кристиян

преди 13 години

Боже колко простотия,събрана в два разговора по телефона.И това върви по служебни телефони,за сметка на глупавия народ.Тия ни вкараха в ада.Надежда всяка оставете............

535

dedo

преди 13 години

днес.бг да спрат да публикуват простотиите на трактора, ****счетата от бсп. Спрете да ни занимавате с подобни неща!Нашите гласове няма да намалеят, на избори ще ви скъсаме.

534

SJ

преди 13 години

Като дразнят премириера и Цецо? Дразнят? Това детска градина ли е? Или всички оскотяха?

533

Абе

преди 13 години

България ще дръпне много напред ако се отстранят тези две недоразумения на природата Дянков и Танов. Това е Дянков-полумъж с мекащо гласче и ниско чело, зад което Цветанов застана когато президента го мачкаше като сополява кърпа а сега много му знае устата. А другия тъпчо пуска слухове в публичното пространство за Петков без да е събрал никакви доказателства. Двама полумъже са тия. Но не могат да осъзнаят че като дразнят така Премиера и Цецо пречат на цялата държава.С такива не се говори а аут.

532

Анонимен

преди 13 години

Добрутро, майна. Гледам, че пак сте ми затъркали най-безцеремонно всички коментари. Аз пак да пробвам - ще си цензурирате ли статията най-накрая?

531

Драги

преди 13 години

Драги ми ГЕЙБЕРЧЕТА,на всички ни е ясно ,че колкото и да се *** вие няма да си признаете ,че сте се ***..Чака ви съдбата на Костов,който сега наблюдава всичко от 7ми глух коловоз....Гответе се!!

530

Nice, a ?

преди 13 години

Колко ли още ще ни търпят в ЕС? Не че и те са цвете за мирисане, но ние сме уникални. Бай *** от началото на миналия век ряпа да яде!

529

GLEN

преди 13 години

Има един лаф-Битият и е.....т насищане нямат!!Това са гербаристите!!!!

528

в резюме

преди 13 години

Такова невежество, че не може да бъде. ей това е накратко "правителството" на пожарникарите и физкултурниците!!!

527

Анонимен

преди 13 години

От ясно, по-ясно: държава няма! Разиграват се повече от 20 години някакви сценарии, някакви комбинации, от които обикновеният гражданин хабер си няма. Остава вече само чувството за безнадеждност и за потъването на прекрасната ни страна, оцеляла след толкова премеждия. Но сега май няма спасение - чака я съдбата на "Титаник".

526

Анонимен

преди 13 години

Изваден от контекст разговор - кой знае за кво са спорили - за данъчна ставка, процедура или кво ли не. МАРШ ДС В ЗАНДАНА!