193

Отчайващо!

преди 13 години

Прав си, 194 ! Колкото е сумата за изразходвания ток, още толкова ти искат отгоре за разни щури неща! Откъде пък ги измислиха? Общо взето, имам чувството, че се надпреварват с Топлофикация да увеличават цените, да не би хората окончателно да се откажат от услугите й. Поскъпне ли парното- хоп- и токът. Поне да беше топло!

192

Фенка

преди 13 години

Много ми харесва прическата му, косицата, разпределена отпред...И този поглед, тъй премрежен...

191

Анонимен

преди 13 години

Ние пък благославяме майката на семеринга.

190

Анонимен

преди 13 години

Да не ви сканирам честитката за ток. Всеки знае какви такси и щуротии се плащат, за неща за които даже не си длъжен да поемаш някаква финансова отговорност за тях. Общо взето сметката ми представлява: колкото енергия съм консумирал толкова такси и добавки към сумата. Гордея се че всеки иска да ми вземе скромната заплата!?!?!?!

189

КПСС

преди 13 години

Търсете си парите в Цанков Камък! А не само да ревете!!

188

Алергия

преди 13 години

Не го показвайте този повече! Не искам да го гледам!

187

Въпрос

преди 13 години

Толкова ли е богат българинът, че търпи? Или смята, че пак ще може да хитрува? Май само на това се надяват повечето?

186

Анонимен

преди 13 години

Да дойдат танковете! И да изметат всичко, включително и нас, страхливците. Нека останат само малките деца, които още нищо не разбират!

185

до министър Дянков

преди 13 години

Господин цитиран финансист, моля РАЗПУСНЕТЕ тази пасмина в ДКВЕР, това са лапачи на пари, без да вършат нищо. Кой каквото им поиска - те дават, но не забравят да си получават заплатите. Нали няма инфлация, нали ГЕРБ са най-добри, защо ще се вдигат цените на хляба, сиренето , кашкавала, месото, цигарите, бензина, водата, тока? Ало, Боко, какво става???

184

Случаен

преди 13 години

А колко е разхода за да имате вода в Русе? В София водата сама идва в града. Не сравнявайте несравними неща.

183

an

преди 13 години

ZNA4I ZA DRUGARITE IMALO INFLACIQ, A ZA NARODA NQMA INFLACIQ. TAKA 6TEE DOKATO OVCETE IZBIRAT OLIGOFRENI, KATO TOQ BRADATIQ SELSKI TARIKAT. SARDETE SE NA SEBESI. ZA6TOTO HODEHTE SKA4AHTE, RIPAHTE, I MISLEHTE 4E OT 4E6MITE 6TE POTE4E MED I MASLO. O6TE 90 G. RAZBRAH 4E DRUGARITE 6TE SI PRAVQT GARGARA, S MUTRESTANIQ. NALI POMNITE -POPOV. -ZA BOGA BRATQ NE KUPUVAITE.- I MASLAROVA S POTREBITELSKATA KO6NICA.- OT TOGAVA NE SAM GLASUVAL ZA NIKOI. ZA6TOTO ZA OLIGOFRENI NE SE GLASUVA. NARODEEEEEEEEEEEEEEE

182

Левски

преди 13 години

НАРОДЕ????

181

c0ldblooded

преди 13 години

Май Слави много добре го каза с Няма такава държава...Абе мърляч смотан я си признавай бързичко колко ти дават под масата и се махай, че малко остава да заиграе сопата по задниците ви. То не беше по-големи данъци, по-скъп хляб, сега и комунални услуги?!? Вие за какво сте там бе майка ви...

180

Те това е!

преди 13 години

Превърнаха държавата в едно огромно Дружество с неограничена безотговорност!

179

аз бе

преди 13 години

Тия за какво пищят в София и Пловдив?Водата им щяла да стане 1,60 лв.!!! Голям праз! В Русе в момента е 1,90 и искат да я правят 2,40 за кубик!

178

Анонимен

преди 13 години

Боко, нали шеше да махаш онези смукачи от БЕХ. Май го караш като *** "сега давали се или се обещава".. , а и ти като започна да обещаваш.

177

Анонимен

преди 13 години

Направо се чудя как са се оправяли в социализма без такси водомери, електромери, канализации, мощност и какви ли още не, а цената стотинки. Стигам до извода, че тогава не са могли да пълнят собствените си джобове и всичко си е вървяло реално. Сега всеки на гърба на народа и държавата върти събствен бизнес.

176

SJ

преди 13 години

Да е Честита Новата 2011 Година на всички българи !Благодарим на ДКЕВР,на всички чужди компании и на Тяхното правотелство!На всички нас да си пожелаем да сме живи и здрави,да работим,за да можем да им плащаме !

175

123

преди 13 години

A кой отчита инфлацията за заплати и пенсии? Защо не ги увеличат, за да ни компенсират, а на монополистите отчитат, да се оправят както се оправя народа, с мизерните "европейски" заплати и реалните европейски цени, които се катерят упорито нагоре, сякаш ще покоряват Еверест ...

174

БАЧКАТОР

преди 13 години

Лоената топка Серсемаджиев яко са го нагушили ЕРП-тата да им играе по гайдата.Сега чакам да видя дали ГЕРБ ще ни защити интересите на избирателите си.