13

Emigrant

преди 13 години

... Ne znam za Kitai, no tuk v chujbina osven China ima i Bulgaria :) i Ispania i drugi evropeiski darjavi - ne vsichko e China vse pak :)

12

пак много разбирачи!

преди 13 години

Мисля,че не е заради безплатните дрехи!Има доста хора,които обичат да си показват прелестите пред други и просто са използвали случая!Няма нищо лошо в това,човек да демонстрира и афишира красивото си тяло!Защо дебели хора с грозни тела не го правят,ами защото нямат какво да покажат?!

11

Анонимен

преди 13 години

Невероятно е какво могат да направят разни фирми за да се изгаврят с хората. Интересно ми е колко ли са се простудили...?

10

mla

преди 13 години

всичко се произвежда на едно място- китая! няма значение какво пише на дрешката- производството е извесено в азия, а най- мощният участник в него и китай! дори там се измислят моделите на великите фирми. а че у нас се продава по-дсъпо отколкото в европа и сащ- факт!

9

lalalalala

преди 13 години

Представям си каква грозна гледка би било такава промоция в България. 100 голи пенсионери готови за бой .

8

еееееее

преди 13 години

Не ми хареват дрехите на тази марка, страшно са скъпи и са много шарени. Но ще стане много яко ако направят промоцията и тук, само че не знам какво бельо да си облека, сигурно се продава и вълнено, но по апрески и бельо си е много якооооо!

7

Мадридчанин

преди 13 години

Ами гледах репортаж в титуба.ком, като напишеш desigual, клипът който излиза най-горе. Доста ми напомни за друг клип който гледах вчера - този за пенсионерите от Добрич дето грабят баница като невидели (вбокс- грабене на баница). За пореден път се убедих че испанци и българи доста си приличаме, щом има нещо гратис... ще се избием за него с тая разлика че в нашия случай става разлика за баница за 2 лева, в техния за дрехи над 100 евро. Т.е. нашият случай си остава пъти по-грозен и жалък от техния

6

Анонимен

преди 13 години

В някои магазини има техни дрехи. Точно на попа, DressCode веригата магазини мисля че от време на време имат техни неща.

5

11

преди 13 години

Desigual са страхотна марка, дано да дойдат скоро тук (макар че такава промоция няма да извърви в България, защото девойките ни и без това си ходят полуголи:)

4

НЛО

преди 13 години

ТО ИСПАНЕЦ НИ УПРАВЛЯВА А СЕГА НИ Е ПОДЗЕЛ ТОЯ КОЙТО МИ БЕШЕ ОХРАНА.ТАКА ЧЕ И БЪЛГАРИЯ Е НА ПРОМОЦИЯ НО ДАЛИ САЩ ЩЕ Я НАПРАВИ ЩАТ.

3

Адам Смит

преди 13 години

Промоцията е успешна защото дори и в България се чува името на магазина :)

2

Гочоолу

преди 13 години

Пълна кретения. И как точно е биля успешна промоцията, ако са раздавали дрехите безплатно?

1

Анонимен

преди 13 години

а защо не без бельо.Щяха да продадът повечe и да спечелят повече$