283

УТЛИЧНИК

преди 13 години

ниа утличницити си изкъме въканция!Тва е!

282

до 280

преди 13 години

А ти как се казваш,бе Груьо?

281

snimki

преди 13 години

niama da spra da pisha za teia pusti "snimki" dokato ne sprete da publikuvate. Na tabelkata pi6e "igrishtata sa za deca, a ne za bageri". Po povod protesta za kolednata vakancia. E-VA-LA! SPRETE DA SLAGATE SNIMKI NA VSICHKO!!!

280

Анонимен

преди 13 години

То цялата работа беше само медиен балон!Но и друго нещо набива на очи - от социални мрежи полза няма.Те са за медиите да изнасят раздути данни.Хората искта пряка комуникация за да се организират!"Едно е да искашдруго е да можеша трето и четвърто е да го направиш!"

279

митака

преди 13 години

Е то това беше напълно ясно,те на тия днещните ученици им дай да вдигат джабала и говорят простотии,ама да са единни никога няма да стане,Педераска работа в зародиш.....

278

ебати името

преди 13 години

Бах ти името-Кастрева.Уж даскал,интелигентен,а как може да остане с това грозно име...Преди много години,за първи път негодувах по този повод,когато бях в Осми клас.Дойде за два срока българичка на име КУРАДЖИЙСКА.Тя беше една симпатична даскалица,млада и в пубертетските си мисли я оправях денонощно,но никога не и простих,че носеше такова име.И тогава,и сега пред съда се плаща такса и се обявява промяна на име,което не звучи в унисон с амбициите да бъдеш знаещ,можещ,разбиращ.За въшкарите ебез

277

ДЯДО

преди 13 години

всяко чудо за 3 дни

276

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Всички грамотни деца днес бяха в училище! Останалото е чалга,*** и пр.помия! Ай, Сиктир!

275

Ученик

преди 13 години

Вял, друг път ! Така ще напишете, вие ! Личи си колко независими са медиите ! Изобщо не беше вял, ама нали учениците трябва да се изкарат калпави, а МОН железни. Аз лично знам за 10 изцяло отсъстващи класа само от едно училище...ех, затъмнение, ех, лъжи......

274

аз

преди 13 години

снимката, ако не се лъжа, е от Природоматематематическата гимназия във Велико Търново... и на нея учениците протестират срещу застрояването на двора на училището и на игрището

273

Анонимен

преди 13 години

До 269.След 10-15 години ще получаваш хляба си от ръцете на тези,които днес са отишли на училище "като пълни олигофренчета и зубрачета" -те ще преценяват дали да те наемат на работа като техен подчинен,каква заплата да ти дадат и дали да не те изритат,ако решат, че си негоден.Та затова,помисли си,когато утре раздаваш "снежни награди" -дали по този начин не късаш от залъка на собствените си бъдещи деца.Обидите,получени в училище,се помнят дълго.Никакъв гангстер не си ти,а мамин глезан и умочко!

272

Атака

преди 13 години

Ей това са българите, една работа немогат като хората да свършат!

271

пипо

преди 13 години

За нищо не става тоеа поколение.Те сега са на възраст ,в която ние бяхме вече студенти(18-19г.).А са като пеленачета и нямат собствено мнения по много въпроси(с изключение на фолка).Ние ли сме виновни за това или системата за пълно оглупяване работи безотказно???

270

алабала

преди 13 години

Е от кого децата да вземат пример? От "смелите" възрастни ли? Каквато крушата-такава и семката.Народ...

269

Анонимен

преди 13 години

В България всички искат нещо и нищо не дават насреща. Как беше оная приказка- Не питай какво държавата е направила за тебе а какво ти си направил за нея. Всичко е в нашите ръце за да имаме уредена държава без мутри и олигарси.

268

Илиян

преди 13 години

По-големите ученици са много организирани! Само, че се организират за ходене на почивки, кръчми, пиянски и сексуални оргии, а по-малките се стремят да им подражават!Да не се лъжем- образователната система е много зле, учителите или не могат или не искат да учат учениците, учениците не искат знания(повечето), а да са ганагстери,мутри чалга звезди, силиконови мис-ки! Всички сме виновни затова положение, но всеки казва не зависи от мен! Просто се въртим в омагьосан кръг, в който сами се вкарваме...

267

W-gangsta Hooligan

преди 13 години

Тва е пълни страхопъзлиовци. с неколко братоци стоехме до едно моето даскало и отбелезахме кои от нашия клас отидоха отидоха пълните *** и зубарчета дето ги е страх мама и тати да не ги бият миличките ми пиленца ох-ох. *** аз ги знам кои са и утре ше получат снежна награда.

266

Tekken

преди 13 години

Едва ли "*** лапе", което бачка в строителството е от повечето.

265

обикновен

преди 13 години

И като отиде *** лапе да бачка в строителството и майстора му каже да отреже ламарина във формата на триъгълник под прав ъгъл с рамо 10 метра и няма триъгълник под ръка - знаеш ли каква хубава работа би му свършила Питагоровата теорема :)

264

Анонимен

преди 13 години

И учениците нищо не направиха. Доказаха, че с нищо не са по-различни от всички нас. Уж имаше организация, закани, шумотевица... и накрая... дедовия. Типично по български! :((((((Сигурен съм, че ако връстниците им от Гърция бяха в подобна ситуация, нито един ученик нямаше да влезе в училище!