1171

bbb

преди 13 години

dori ne ti davat da se izkajesh tuk iztrivat komentari koito sa samata istina i vie li ste s teh?

1170

Eмо

преди 13 години

Мани ги, те са били малки възпитани професорчета всичките, които по незнайни обстоятелства имат някаква изключително досадна офис работа, предимно държавна (и ниско платена предполагам) и имат възможност да изливат цялата душевна помия през работно време над всичко което могат-ученици, учители, полицаи, лекари, емигранти, пожаррникари и пр. Никой не ви е виновен за сбъркания живот, моля ви не се опитвайте да давате акъл, кой какво и как да прави. Нямате си идея от нищо, но давате акъл за всичко!

1169

Тесла

преди 13 години

Какви комплексари!Забравихте ли какви сте били?Всяко следващо поколение отправя обвинения към младостта без да се замисля, че тя е винаги еднакво буйна и енергична. Вие сте се променили, не младежта!

1168

Ени

преди 13 години

Мисля, че ми е простено да правя от време на време правопсини грешки на български. Макар и да живея от 25 години в България, все пак не ми е майчин език. Все пак благодаря за забележката ;)

1167

katla

преди 13 години

Ени, еродиран се пише с у ;)

1166

Емо

преди 13 години

Време е децата от рано да научат най-важния урок на 3-ти януари - не политиците, не световната банка, а простотията и ораниченото мислене на народа ще им разкатаят фамилията!

1165

Ени

преди 13 години

Срам ме е! От кого ще се учат тези деца? От политиците ли, които са почивка до 10-ти, от вас ли - изпълнени с омраза лицемерни комплексари? От кого? Кога някой от вас е стъпвал в училище преди 7-8ми януари? Не мисля че коментиращите тук са нормални, защото един възпитан, земен, еродиран човек не може да се изказва с такава омраза спрямо младежите, даже спрямо когото и да е било. Стига сте давали за пример вашите поколения как са учили и какво са правили, че като гледам не сме постигнали много!

1164

м

преди 13 години

Банда глезотии са днешните деца. Нека родителите им се гордеят с тях...ще ги питам след време, като започнат да отнасят по някоя друга псувня и да не ги зачитат. Ама сега ги защитават.Като ги гледам по улиците какво правят ..направо ми реве от съжаление.Никакво възпитание нямат.Да не говоря за обноски.

1163

Анонимен

преди 13 години

Надявам се, че това не го пишеш сериозно, ако наистина го мислиш време е за хапчета....

1162

Анонимен

преди 13 години

Да, така е и е логично, защото преди време една баба имаше 4-5 внучета, сега едно внуче има 4-5 баби. Единственото внуче е много специално в семейството и си мисли, че е специално и за целия свят. Това е жалкото, иначе децата не са лоши, лошо ги възпитаваме...

1161

Анонимен

преди 13 години

Точно заради такива тъпотии, с които пълните главите на децата си ежедневно, се стига да там, че те не искат да учат. След като неуспяли заради мързела си родители се оправдават за неуспехите и беднотията си с изрази от типа "Отдавна не се цени знанието, а разни други качества", то ясно е, че и децата им ще са същите непрокопсаници като тях и те ще се оправдават със същото....

1160

УТЛИЧНИК

преди 13 години

Ниа утличницитье искамье въканция!

1159

iva_sh

преди 13 години

Замислете се в днешни дни дали придобиването на образование е някаква ценност, особено за тези които могат да си купят диплома и отново да бъдат на гребена на вълната /пък и за останалите които виждат това/. Отдавна не се цени знанието, а разни други качества. Казвам го с голямо съжаление. При тази социална переспектива каква е мотивацията да се учи и то качествено. А дали учебните програми имат нещо общо с истинския живот.

1158

1

преди 13 години

В днешно време и да си учител на началните класове си е предизвикателство- като гледам бебешорите, където едвам проходили с какви псувни крият майките си, как се репчат и ритат с дебеличките си крачета, в 4 клас са направо рецидивисти вече- начален учител в днешно време е като да си педагог в детска педагогическа стая за трудни деца- старшекласници навремето, ама кой ли ни е виновен?

1157

аман!

преди 13 години

Тия какво се *** като не могат да летят?(ако си спомняте вица)Какво са се 'преработили' та искат да почиват?Нали целта им е да нучат колкото се може повече за света около тях, та да не ги пасат разни медии и електорални пастири. И като чета и гледам този 'бунт' си е чисто медийна простотия.Със същия успех драги ми новинари, можете да ни ангажирате със съдбата на листните въшки по китайската роза в кабинета на шефа!

1156

G.H

преди 13 години

Hahahahaha. Bunt! Q vurvete na u4ili6te i ne se zanimavaite s gluposti.

1155

katla

преди 13 години

Децата не са стадо защото ги възпитават такива като мене, а защото никой не ги възпитава. Колегите ти "даскали" може да не стават за нищо друго, но и децата за които е написана тая статия не падат по-долу от тях. На тия деца им е втълпено че те по презумпция са специални, че те са богопомазани и им е позволено всичко. Тея деца са възпитани да искат без да дават, да получават без значение на цената, те не знаят, не могат и не искат да се научат.

1154

Ха ха

преди 13 години

Ти май не си взизал в клас където те замерят с тебешири за кеф, говорят по телефона, играят си на електронни игри, крият дневника.... Да не продължавам. Ти като успееш да се оправиш с 20-30 лекенца, надпреварващи се да си покажат простотията тогава казвай кой става или не за учител.

1153

Анонимен

преди 13 години

Децата не са стадо, но могат лесно да станат.... ао ги възпитават такива като тебе! Значи не е важно какво учат в училище, важно е да са вътре.... Училището доста често не може да им даде нищо, дори и децата да искат да научат.... Защото 90% от колегите "даскали" са там защото не стават за нищо друго....

1152

az

преди 13 години

ваканция ще има срещу природата сме безсилни успокойте се