296

Nikki

преди 12 години

Never seen a betetr post! ICOCBW

295

Анонимен

преди 13 години

ама ти личи че си шоп цървулко

294

Анонимен

преди 13 години

за какъв трафик говорите постоянно бе смехорани, толкова сте жалки да ви ......майката проста, много хубаво го е казал ,,297,, вие просто оцеляватеp.s. айде събирайте жълти за лятото 4е моренце идва и ОТНОВО ГОЛЯМ ТЕРАФИК СЕ ЗАДАВА смешници

293

Анонимен

преди 13 години

браво

292

Анонимен

преди 13 години

На мен в София не ми се стои но при условие че бизнеса се централизира в София аз какво да направя. Правителството може но не иска да направи нищо така че ще се тъпчим в тази клоака и така

291

11 до 296

преди 13 години

"Бело" не ми трябва, в Студентски град стъпвам веднъж на 5 години, слушам джаз. В това е проблемът с неразбирането при новодошлите - вие не познавате София отпреди двайсетина години и си мислите, че винаги е била столица на чалгата, мръсотията, озлоблението, хаоса. София беше спокойна, зелена, чиста, културна и усмихната. Всичко това изчезна - лошото е, че съвпадна с голямото преселение. Не си пренасяйте манталитета, приемете нашия и всичко ще е ОК.

290

darcas

преди 13 години

Любимата ми тема - граждани срещу селяни:)) Гражданин е този, който си плаща данъците в града. Селянин е този гражданин, който си мисли, че само той има право да живее в града.

289

аз

преди 13 години

Ако не сме ние селяните, ти няма да имаш работа :)

288

Анонимен

преди 13 години

*** прокажни селяни , оставете ни на мира , стойте си на село , София ня софиянците , България на Българите. Убитаци селяци не ни задръствайте движението в София стйте си на село - там ви е мястото

287

Анонимен

преди 13 години

*** ,мястото ви не е в София , оставете ни на мира , стойте си на село

286

Анонимен

преди 13 години

Селяни махнете се от София, пречите не разбирате ли , стойте си на село

285

Mагаре

преди 13 години

Пак започнахте новата година със злоба. Даже с повече злоба. Това означава, че и през тази година ще *** като мухи по пътищата, ще се избивате с брадви и мотики по селските събори, изобщо ще си останете дребни душички и ще живеете още по- мизерно защото всичките ви проблеми са от злобата, която ви яде отвътре.

284

Berliner

преди 13 години

Явно нямаш никаква представа какъв е бил животът в София преди 89-та. Иначе в Копенхаген съм ходил два пъти - много умрял, провинциален град. Обикалял съм и целия Шееланд - същата трагедия. Виж Лондон ми хареса. Динамичен и забързан столичен град. Таман като за мене. :)))

283

Мен

преди 13 години

Много изписано на тема "Аз съм софиянец/столичанин - всички селяни да се махат от моя град...".Аз работя с датчани и знаете ли какво - ако не бяха толкова културни и интелигентни, щяха да ви се изсмеят в лицето. Както споменаха някои тук - големия град е една клоака в която се ходи за да се работи. Истинския живот е далеч от *** и шума. На всичкото от горе техните градове изобщо не са толкова големи (да не говорим за мръсни) като София. Компютърни специалисти живеят в къщички в покрайнините, имат дворове и домашни животни - кози, овце, кокошки...Ама то столичанин в България как да го разбере това нещо ? На него му дай Студенстки град, "бело", някоя мутра да спре близо до него със скъпа кола и той да се снима до нея, после здраво мазна чалга, и накрая ако може малко кютек да запомни вечерта. Какво повече му трябва на човека от големия град ?

282

Стефан

преди 13 години

Гледам следния коментар: "СЕЛЯНИТЕ НА СЕЛО..........ПРЕЧАТ ". Дотук - нищо. НО! 3-*** против един - за. Извода: На един софиянец се падат поне 3-*** слеяни.

281

p

преди 13 години

Tikvite ot Sofia da prestanat da obizhdat Bulgarite

280

juno reactor

преди 13 години

СЕЛЯНИТЕ ПРЕЧАТ НА ГРАД ПЛОВДИВ !!!!!!!

279

Срефчо софиянецът

преди 13 години

Софиянци се прибират от родните места.........

278

juno reactor

преди 13 години

СЕЛЯНИТЕ НА СЕЛО..........ПРЕЧАТ

277

Анонимен

преди 13 години

тъкмо се прибирам от прасе,хапнахме,направихме сланинканямам търпение да се върна в града