89

лили

преди 13 години

не обиждай животни

88

Анонимен

преди 13 години

На тези прошляци кой им плати билетите?

87

do 89 @

преди 13 години

***, znachi ne si se mahnal sam, a redaktorite sa te razkarali !! Blagodarim vi che ni otarvavate ot takiva....!!

86

Анонимен

преди 13 години

Този *** отново изпълзя. Чудя се каква далавера отново е надушил с лисичия си нос.

85

Дани

преди 13 години

Тези *** ги подозирах,много преди да дойдат да ни оправят за 800 дни!Лошото е че малко хора ме слушаха.те ме слушаха,но не чуваха...Сега много повече от мен ги ненавиждат,но е късно! крадлив дедо е милионер!

84

@

преди 13 години

Това е един от специалитетите на ДС!Може би най-сполучливия!Другите са: Ахмед Доган, Яни Янев, Гоце и куп още други, и ..... разбира се , както вече се изяснява Бойко Борисов!Така е като Костов изпусна историческия шанс да ни оттърве от Господарите и агентите на ДС!Жалко за загубеното време!Все пак е ясно, че ще загубят играта, защото загубиха войната /студената де!/

83

@

преди 13 години

Здрасти!Нещо ми изтриха преди отговора, а сега не ми се занимава вече с теб!

82

bm

преди 13 години

Симеон е Цар но и голям Човек.

81

абе

преди 13 години

Toя още ли в жив???

80

Контра - Атака

преди 13 години

Ето как спря детските на НЕ-*** семейства (основно българските),горния юдо-хазарски *** :lambo.blog.bg/politika/2009/04/01/tehnologiia-na-zloto-podohodniia-prag.316486

79

qwe

преди 13 години

Що ми се виждат очертания на памперс за възрастни под сакото на дедо Симо. То тия концерти са по час - два той дедо не може да стиска толкова щото простата го алармира.Напикан дедо концерт гледа.

78

Анонимен

преди 13 години

Мадридският мошеник е много нагъл.Със сестра си непрекъснато съдят България за още имоти, които не са изобщо техни, но лакомията няма граници.А защо много градове по време на еуфорията "царят" , кръстиха главни улици Мария Луиза, може би за да я наградят за омразата, която демонстрира на всяка крачка спрямо България?

77

Amenhotep

преди 13 години

Симеон Сакскобургготски, Маргарита Гомес-Асебо и Сехуела, Калина Сакскобургготска и нейният съпруг Антонио Муньос Валкарсел (Китин Муньос)***Тия па к`ви са? Съдейки по имената не са българи, това значи че са или туристи, или международни престъпници. Ама като му гледам погледа на тоя най-в ляво на снимката, май не е турист. ... интересно, а дали още Дедо има "материални претенции към България" или вече пак няма такива?

76

Патриот

преди 13 години

това спомняте ли си го"Да имам някакви материални притенции към България, не моля ви се ,никога при абсолютно никакви положения!

75

Анонимен

преди 13 години

АЛЧЕН КРАДЕЦ... И МЕЛОМАН

74

Контра - Атака

преди 13 години

Ей този дърт юдо-хазар (ваше лЕво) дойде от Шпанията и- спря детските на НЕ-*** семейства- пусна ислямските крадци и бандити на Аамет Ага във властаДа ВРИ ВЕЧНО В КАТРАНА

73

Анонимен

преди 13 години

Този изтръпналия, не го ли е срам и страх да си разхожда изсъхналата *** из българско? Няма ли кой да го накаже, този дърт лйохман за поразиите и срама , с които натовари бедната ни държава??

72

Мила

преди 13 години

Странно. Сега е тук. А когато Андрей имаше нужда от помощ, след като го употреби нямаше връзка с господина.Лошото е, че рано или късно този тип хора им се налаг да усетят болка, но са забравили, когато са били коравосърдечни. да е щастлив Симеон с това, че е егоист.

71

drugite ot foruma

преди 13 години

do nr 71@..mahni se ti !!!

70

бАБА СТАНА

преди 13 години

АНЧО-ПАТРАМАНЧО, АМИ ТОЙ НЕ Е НИКАКЪВ ЦАР, ЗАЩОТО НИЕ СМЕ РЕПУБЛИКА БЕ ДЕТЕ. А БЕ ТИ БАБИНОТО, АКО СИ МАЛЪК ТИ Е ПРОСТЕНО ТАКАВА ГРЕШКА, НО АКО СИ ГОЛЕМИЧЪК БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕШ, ЧЕ СИМЕОН Е САМО МАДРИТСКИ КОМАРДЖИЯ БАБИ.